Cum recunosti prosoapele din bambus

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

prosop-de-baie-bambus-angela-1306-4710

E timpul pentru o schimbare in baia ta! Prosoapele pe care le-ai cumparat odata cu constructia baii sunt deja de cativa ani si si-au pierdut din calitate. Este timpul sa le inlocuiesti cu prosoape noi. Iar pentru aceasta schimbare noi iti recomandam prosoape din bambus. Fie ca ai auzit deja de ele sau inca nu ai auzit, trebuie sa afli de calitatea lor incontestabila, de capacitatea lor de absorbtie a apei intr-un timp foarte scurt si de rezistenta lor in timp.

La fel ca orice obiect de calitate exista multe copii care nu respecta aceleasi standarde de calitate, asa cum se intampla si in cazul prosoapelor din bambus. Daca iti doresti sa iti schimbi prosoapele vechi din baie cu prosoape din bambus, urmatoarele sugestii te vor ajuta sa le gasesti pe cele originale pentru a nu ramane dezamagit atunci cand ajungi acasa si le folosesti. Afla din randurile urmatoare care sunt acestea.

Cauta eticheta speciala

Primul indicator ca prosopul pe care il tii in mana este intr-adevar fabricat din fibre de bambus este eticheta cusuta de prosop. Orice prosop de acest tip are o eticheta pe care este mentionat faptul ca este fabricat din bambus. Urmareste aceasta eticheta, iar in cazul in care nu o gasesti poti trece la urmatoarele semne.

Alege magazine specializate

Magazinele specializate sunt locuri sigure in care gasesti prosoape de calitate din bambus. Daca ajungi in Turcia vei fi surprins sa gasesti foarte multi comercianti care vand prosoape din bambus. De regula, acestea sunt originale deoarece unul dintre mestesugurile turcesti este reprezentat tocmai de acest tip de prosoape.

Compara fibra din bambus cu cea de bumbac

Un alt semn pe care il poti folosi in identificarea prosoapelor originale din bambus este sa il compari cu unul din bumbac. Daca ai posibilitatea sa ai unul de-al tau de acasa sau sa ceri sa ti se ofere, vei sesiza imediat diferenta. Desigur, diferenta o poti resimti si la buzunar deoarece cele din bambus sunt mai scumpe. Insa pretul iti poate asigura calitatea si originalitatea prosoapelor.

In magazinul Morris Alexander gasesti produse de calitate de la producatori de top. Descopera modelele preferate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>