Cum iti poate face viata mai usoara un magazin de cadouri online

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

desktop-1985856_960_720

Nu o sa mergem atat de departe incat sa spunem ca un magazin de cadouri online iti poate salva viata, dar nici daca am face aceasta afirmatie nu am gresi. Exista o multime de situatii din care ai iesi cel putin “sifonat” daca nu ar fi aceste magazine. Vorbim la genul masculin pentru ca nu mai e de mult un secret pentru nimeni faptul ca, in general, barbatii sunt mai nepriceputi cand vine vorba despre cadouri decat femeile.

Asa ca acest articol li se adreseaza lor, celor carora oferirea unui cadou fie le cauzeaza o stare de anxietate ce se poate intinde pe cateva saptamani si se lasa cu nenumarate ore petrecute in diverse magazine, fie ii ia prin surprindere in ziua X atunci cand primesc un cadou si constata ca nu au nimic de oferit la schimb pentru ca au uitat complet de acea aniversare iar solutia e o fuga pana la cel mai apropiat magazin, uneori chiar cel alimentar de la parterul blocului.

Pentru prima categorie de barbati – cei care nu uita de aniversari, sarbatori si zile de nastere, dar sunt mereu lipsiti de inspiratie desi au cele mai bune intentii – magazinele de cadouri online sunt salvatoare de timp, bani, imagine si integritatea facultatilor mintale. Timp pentru ca ai toate produsele la un click distanta, bani pentru ca nu vei cumpara un cadou inutil, imagine pentru ca destinatara cadoului va fi impresionata si sanatate psihica pentru ca te scapa de stres.

In magazinul de cadouri online Mr House vei gasi cadouri pentru orice ocazie si orice destinatar, grupate logic pe categorii asa incat sa nu te ratacesti si sa gasesti usor ceea ce cauti. Vei gasi cate o categorie speciala pentru fiecare membru al familiei – de la sotia mult-iubita pana la soacra – dar si pentru colegii de la munca. Poti alege un cadou serios sau unul haios pentru prietenii care au simtul umorului si poti chiar sa iti faci singur un cadou pentru casa.

Pentru a doua categorie de barbati – cei care uita complet ca urmeaza aniversarea casatoriei, ziua de nastere a sotiei sau chiar sarbatorile de Craciun – magazinele de cadouri online sunt acel prieten de incredere care iti trimite din cand in cand cate un mesaj si te intreaba daca nu cumva urmeaza vreo zi speciala pentru care ar fi bine sa te pregatesti cu un cadou. Mai mult de atat, iti ofera sugestii dintre cele mai populare cadouri si poate iti ofera si o reducere de pret.

Si pe tine te va ajuta organizarea produselor pe categorii cu denumiri sugestive – doar uitandu-te la ele iti poti face o lista cu persoanele carora trebuie sa le iei cadouri: sotiei, copiilor, parintilor, socrilor, colegilor de la munca. In functie de destinatar, alege un cadou romantic sau unul amuzant. Daca nu stii ce preferinte are, incearca sa afli de la o persoana apropiata sau opteaza mai degraba pentru un cadou serios sau unul pentru casa.

Gandeste-te chiar acum daca se apropie o aniversare sau o zi de nastere, verifica-ti calendarul pentru sarbatori si suna cativa prieteni cu memorie mai buna ca a ta. Ai uitat de ceva, nu-i asa? Intra chiar acum in magazinul de cadouri online Mr House, cumpara cadoul perfect si aboneaza-te la newsletter pentru notificari si reduceri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *