Clinica stomatologica Ivory: Servicii

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fie ca vorbim despre sanatatea dintilor adultilor sau a copiilor, Ivory este clinica stomatologica competenta pentru tratarea intregii familii! Stim ca prima experienta a copilului tau in cadrul unei clinici dentare isi va pune amprenta asupra oricarei viitoare vizite la stomatolog, tocmai de aceea tinem sa ii oferim o atmosfera placuta, relaxanta si servicii de tratament fara durere! Serviciile noastre de stomatologie pediatrica includ control de rutina, supravegherea eruptiei dintilor, sigilare dentara, curatarea dintilor.

clinica_stomatologica_1

De la procedee simple: terapia cariilor dentare, detartraj , estetica dentara la procedee complicate: chirurgie orala, implanturi dentare , echipa noastra de medici are competenta de a trata eficient orice grad de interventie medicala.

Aparate de indreptat dantura, probleme parodontologice, de endodontie, de estetica dentara sau ortodontie, toate se trateaza la clinica stomatologica  Ivory.

clinica_stomatologica_2

Cu minim de tratament, cheltuieli reduse, fara durere si cu promisiunea de a pastra tot ce este sanatos din dantura naturala, te asteptam alaturi de noi. Ne luam angajamentul de a-ti oferi cel mai bun raport calitate-pret si de a actiona in vederea tratarii cu echipamente medicale si tehnici din cele mai performante. Echipa noastra de profesionisti echilibreaza perfect calitatea lucrarilor dentare efectuate cu pretul serviciilor adaptat bugetului tau.

In materie de tratare a problemelor din sfera proteticii folosim sistemul de Megagen de implantare si protezare, iar la nivel de endodontie efectuam opturatii de canal care maresc durata de viata a tratamentului, lucru extrem de benefic pentru timpul si bugetul clientilor. Prin sistemul inovator de obturatie canal cu condensare verticala la cald, inlaturam sansele de dezvoltare a culturilor bacteriene pe peretii canalelor. Personalul nostru medical beneficiaza permanent de cursuri si programe de pregatire continua astfel incat sa poti beneficia in cadrul clinicii noastre de tot ce este mai nou si mai performant in domeniu.

clinica_stomatologica_3

Un alt aspect prin care ne distingem este folosirea exclusiva a apei dedurizate, aceasta fiind potabila si sterila permitand interventiile medicale securizate. In scopul prevenirii contaminarii cu infectii aferente campului operator, clinica stomatologica Ivory foloseste aparate de purificare a aerului. Se genereaza astfel un mediu steril, perfect proaspat si aerisit in intreaga clinica, fara geamuri sau usi deschise si fara mirosuri medicinale neplacute. In cadrul clinicii noastre intalnesti sistemul unic de radiologie computerizata care imbina radiologia clasica cu sistemele informatice de prelucrare a imaginilor.

Timpul tau petrecut alaturi de noi este extrem de important.  Prin tehnologii IT de ultima ora, iti oferim suportul tehnic necesar petrecerii timpului in sala de asteptare placut, relaxant si util. Ai posibilitatea de a alege muzica de fundal agreeata si de a naviga online de pe dispozitivele noastre conectate wi-fi, bucurandu-te de o cafea buna savurata din confortul mobilierului de cea  mai buna calitate. Desi dotarile clinicii stomatologice sunt extrem de reconfortante, tinem cu strictețe sa respectam fiecare programare si sa scurtam cat mai mult timpul tau de asteptare.

Pentru procedee complete de tratare, rapide, eficiente si la costuri reale, te asteptam alaturi de echipa noastra de medici caracterizati prin performanta si profesionalism! Alaturi de noi zambeti cu o mai mare incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *