Invitatia

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In curand va fi ziua de nastere a unui coleg de birou, iar el m-a invitat sa particip la acest eveniment. Acum va trebui sa merg la sopping pentru a cumpara un cadou. Cand vine vorba de cadouri pentru barbati, este foarte dificil sa te hotarasti ce anume ar trebui sa-i cumperi, care sa-i faca placere si sa-l si reprezinte. Avand in vedere ca este o persoana dinamica, activa, iubitoare de sport si calatorii, m-a detrerminat sa aleg un ceas de mana care-i va fi util in calatoriile sale. Piata este diversificata, iar aceasta este un avantaj, dar si un dezavantaj. Prea multe variante pot crea un sentiment de confuzie. Indiferent de categoria pe care o preferi sau de caracteristicile tehnice, acest obiect personal necesita o documentare atenta inaintea deciziei de cumparare. Cea mai buna solutie pentru a achizitiona ceasuri de mana pentru barbati, este bine sa apelezi la persoane sau site-uri specializate in domeniu, care pot sa te informeze si sa-ti faca alegerea mai usoara.

FALL17_SeasonalCampaign-Casual6

Informatii utile am gasit pe site-ul magazinului ceasmania.ro. Magazinul comercializeaza atat bijuterii, cat si ceasuri barbati, ceasuri dama, ceasuri copii, de la producatori renumiti precum Guess, Tissot, Pepe Jeans, Xonix, de foarte buna calitate si la preturi acceptabile. Fie ca ai nevoie de un dispozitiv practic de masurare a timpului sau de o bijuterie, ceasul de mana poate sa-ti completeze cu succes vestimentatia sau chiar sa fie o piesa de rezistenta, care sa te scoata din anonimat.

Foarte amabili si profesionisti, cei de la ceasmania.ro, mi-au prezentat mai multe modele de ceasuri barbatesti care sa se potrivesca caracterului si hobby-urilor colegul meu. Ceasul care mi-a placut cel mai mult a fost marca Guess, din colectia Oasis, cu mecanism de quartz, rezistent la apa, ce se incadreaza ca design general in stilul causal- sport. Cadranul este de culoare albastra si afisaj analog, indica data, ziua, ora, minutul, secund. Carcasa este rotunda, din otel inoxidabil de culoare argintie. Ceasul este protejat de un geam din cristal mineral, iar bratara ceasului este din silicon cu otel inoxidabil de culoare albastru-argintiu si se inchide cu catarama. Design-ul ceasului este subtil, colorat neutru si poate fi asortat cu usurinta indiferent de culoarea vestimentatiei. Sper ca ii va face o deosebita placere colegului meu sa primeasca acest accesoriu din partea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *