Un domeniu in care nu exista somaj

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cand experimentezi somajul de mai multe ori in viata incepe sa iti fie frica sa te mai angajezi undeva. Una este sa doresti tu sa iti dai demisia, sa nu te mai duci la serviciu sau sa anunti onorabil angajatorul sa gaseasca pe altcineva in locul tau si alta este sa fii anuntat ca firma sau institutia se inchide si incepand de a doua zi vei sta acasa.

Cel disponibilizat trebuie sa lupte pe mai multe fronturi, de aceea somajul este una dintre cele mai traumatizante experiente.

De pilda stiu barbati care nu au avut curajul sa spuna acasa ca si-au pierdut locul de munca si cateva zile plecau de acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Abia cand si-au facut curaj sa spuna adevarul au inceput sa caute alt loc de munca.

Simultan cu pierderea locului de munca incep si certurile in familie. In loc ca sotia sau sotul sa iti fie alaturi, iti reproseaza de parca tu ai fi vinovat de toate.
Stiu insa un domeniu de activitate in care nu exista notiunea de somaj.

cine_este_money

A fost suficient sa imi doresc sa stiu totul despre videochat in Bucuresti si am aflat ca aici se fac permanent angajari si nicio fata nu a fost data in somaj pana acum.

Cea mai mare agentie de modele videochat din lume are resurse sa le plateasca pe cele mai frumoase fete, ba chiar sa le ofere si bonusuri si premii.
Chiar in acest moment se afla in derulare unul dintre cele mai tari concursuri menit sa stimuleze competitivitatea intre angajate.

Fruntasele clasamentului pot castiga in ordine: un apartament mobilat cu gust si dotat cu tot ceea ce ii trebuie unei familii sa se mute in el, masina de lux, excursie catre destinatii exotice si vouchere de cumparaturi in valoare de 5 000 de euro de la magazinele exclusiviste din Bucuresti.
Salariul modelelor acestei agentii poate fi cuprins intre 5 000 de dolari lunar, limita minima si 50 000-80 000 de dolari pe luna. Incercati sa convertiti suma in lei sa aflati cati bani ridica o fata care lucreaza pentru Money-Studio.ro anual. Se va obtine in mod cert o suma astronomica.
Money-Studio.ro sustine fetele care lucreaza aici material si emotional.

Iata cum se implica in bunastarea angajatelor:
-le asigura conditii minunate de lucru, astfel incat nicio fata nu vine crispata la serviciu. Stie ca o asteapta camera ei curata, calduroasa, frumos mobilata, cu decoruri pastelate si aparatura din dotare.

-le formeaza sa castige cat mai mult. Nu le lasa singure, ci le sustine. Fetele sunt invatate sa se machieze, sa pozeze, sa se imbrace elegant, sa fie seducatoare si misterioase.
-le ajuta sa isi cumpere cat mai avantajos casa noua direct de la dezvoltator, masina foarte buna in leasing, excursii exotice, sa isi faca operatii estetice la cele mai bune clinici din Romania. Datorita lor, fetele frecventeaza cele mai luxoase saloane de frumusete si magazinele exclusiviste de imbracaminte, de cosmetice si de bijuterii.

-le organizeaza si plateste sedinte foto videochat cu cei mai buni profesionisti din tara.
Money-Studio.ro nu exclude pe nimeni, nu discrimineaza si nu abandoneaza, ci isi sustine angajatele pe drumul succesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *