Calitatea apei este importanta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Corpul uman contine in proportie de 70% si de aceea este foarte important sa ne hidratam corespunzator. Un corp hidratat va raspunde mult mai bine la o alimentatie variata, iar persoanele ce consuma apa corespunzator au un  metabolism cu arderi corecte.

Insa si apa pe care o bem trebuie sa o alegem cu grija, deoarece aceasta ne poate afecta si negativ daca contine impuritati. De exemplu, multi fac greseala de a consuma apa de la robinet, tratata cu o multime de substante printre care si clorul. Aceste substante nu garanteaza o apa perfect sigura si de multe ori copiii sunt cei mai afectati . De aceea, este rcomandat sa consumam apa filtrata prin dozatoare speciale care elimina orice urma de impuritati si ofera un produs mult mai sigur.

Site-ul bewater.ro ofera o gama de produse vasta, pentru purificarea apei, si este si locul de unde mi-am cumparat un dozator apa.

fgytfdgdfgdf

Am intrat in contact cu site-ul dupa ce am citit un articol de specialitate care m-a motivat sa consum apa intr-un mod corespunzator si de la surse sigure. Pana in acel moment obisnuiam sa beau apa de la robinet, insa mereu ma intrebam ce este cu gustul acela ciudat de clor. Apoi am aflat ca apa de la robinet este tratata atat de mult, incat numai dupa ce este data in clocot la 100 de grade si racita poate fi bauta.

Cum nu am timp toata ziua sa fierb oale cu apa, am decis sa imi cumpar un dozator de apa pentru a facilita procesul. Am cautat destul de mult la magazinele locale, insa fara niciun pic de noroc. Insa, dupa ce am intrat pe internet am descoperit site-ul bewater.ro unde am gasit absolut tot ce imi trebuia.

Am cumparat un filtru de apa Cleansui CB013E, fabricat in  mod special pentru robinetele de chiuveta, pentru a oferi tot confortul utilizatorilor.

Acest sistem de filtrare a apei nu necesita un instalator, deoarece se monteaza pur si simplu. Acest sistem de filtrare a fost inventat in Japonia si reduce mirosul neplacut de clor si mucegai, care se poate gasi adesea pe conducta.

De asemenea, protejeaza utilizatorul de bacterii, alge, ciuperci, micro-organisme sau particule de metal cum ar fi rugina. Este ideal, mai ales pentru cei care au copii. Apa filtrata cu ajutorul dispozitivului Cleansui CB013E  nu este indicata doar pentru a fi bauta, ci si pentru gatit.

In plus, cei care doresc sa aduca filtrarea apei la un alt nivel, pot sa incerce si filtrul de dus cu vitamina C, care va oferi un par si o piele mult mai fina. Acesta tehnologie a facut furori in Asia si inca este un mod foarte popular de a preveni imbatranirea prematura. Avand in vedere ca suntem mai mult de 50% apa, ar trebui sa ne pese mai mult ce fel apa folosim.

Magazinul bestwater.ro ofera solutii ingenioase pentru toti cei care doresc sa investeasca in sanatatea lor si sa arate mereu impecabil. Preturile pentru dozatoarele comercializate pe site nu au concurenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *