Ce manusi purtam la salon?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cei care sunt familiarizati cu saloanele de tatuat moderne, stiu ca din momentul in care artistul ii urca pe scaunul de tatuat, acesta trebuie sa poarte manusi tot timpul indiferent ca ii tatueaza sau le aplica unguent pe tatuajul finit.

Este o regula generala ca saloanele de tatuat sa foloseasca manusi de unica folosinta, dar si consumabile care pot fi aruncate odata ce artistul termina cu clintul respectiv.

Insa aceasta regula se aplica la toate saloanele de infrumusetare si cabinetele medicale care respecta legile in vigoare.

Magazinul care comercializeaza manusi nitril Dr Mayer se numeste mkd-medicale.ro si este un furnizor de incredere are se ocupa cu distribuirea mai multor produse.

Mkd-medicale.ro specializat in importul si comercializarea de consumabile medicale , instrumente medicale, articole din hartie pentru sistemul industrial (prosoape de hartie, role medicale), articole de unica folosinta, consumabile saloane de infrumusetare, uniforme de lucru, detergenti si dezinfectanti, aparatura medicala.

manusi-examinare-negre

Produsele care pot fi gasite pe stocul Mkd-medicale.ro:

– Articole din hartie: role medicale (role cearceaf hartie), role prosop hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica, role industriale

– Articole de unica folosinta: manusi de examinare latex, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete bufante, botosi de unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci

– Consumabile pentru SPA: chiloti de unica folosinta, cearceafuri de unica folosinta, cearceaf parargil, folie pentru impachetari, huse de pat, papuci de unica folosinta, kimonouri de unica folosinta, bentite, ceara epilat

– Consumabile medicale: seringi de unica folosinta, ace seringa, plasturi, cutii deseuri medicale, manusi chirurgicale, branule, perfuzoare, lame de bisturiu, apasatoare de limba, leucoplast, sisteme de recoltare

– Instrumente medicale: instrumente chirurgie, instrumentar de uz veterinar, instrumente medicale pentru obstretica-ginecologie, instrumente ORL

– Dezinfectanti medicali: dezinfectanti suprafete, dezinfectanti si sterilizanti la rece de instrumentar, sapun si dezinfectant pentru maini si tegumente.

Magaiznul este un furnizor constant pentru foarte multe clinici din Romania, iar serviciile lor nu au dezamagit niciodata.

De ce sa alegi manusi negre Dr Mayer?

– Fiind nepudrate, reduc riscul la dermatita de contact

– Durabilitate mare, datorita imbunatatirii rezistentei la rupere, in comparatie cu manusile din latex sau PVC

– Calitate superioara

– Texturate la nivelul degetelor

– Suprafata: putin texturata

– Manusile din nitril reduc riscul de hipersensibilitate si reactii alergice

– Manseta cu bordura face imbracarea usoara

– ambalajul unitar: 100 bucati/cutie

– marimi disponibile: XS, S, M, L, XL

Este perechea perfecta de manusi pentru a lucra cu suprafete precum pielea, rani deschise si tot ce tine de igiena corporala.

De asemenea, tot pe site-ul mkd-medicale.ro clientii pot gasi o gama foarte mare de produse pentru curatenie ideala pentru a mentine un salon in normele normale ale igienei.

Mkd-medicale.ro specializat in importul si comercializarea de consumabile medicale, instrumente medicale, articole din hartie pentru sistemul industrial (prosoape de hartie, role medicale), articole  de unica folosinta , consumabile saloane de infrumusetare, uniforme de lucru, detergenti si dezinfectanti, aparatura medicala.

Este cel mai sigur furnizor pentru clinici, maternitati, unitati de invatamant si alte institutii publice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *