ELKO Romania distribuie televizoarele inteligente Gazer, caracterizate de raportul calitate/pret deosebit de atractiv

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente, solutii IT si electronice de consum, anunta distributia televizoarelor inteligente Gazer.

Introducerea televizorului pe scara larga a marcat si lansarea ideii de divertisment la domiciliu, care, de-a lungul anilor, a suferit nenumarate modificari in jurul continutului audio-vizual. Odata cu dezvoltarea accelerata a tehnicii de calcul, cu interconectarea dispozitivelor si cu realizarea accesului facil la informatia de orice fel, televizoarele au fost supuse unei presiuni puternice de a evolua, de a oferi mai multe servicii, pentru a satisface cerintele unui public tot mai pretentios. Astfel, a luat nastere mai intai ideea de smart TV, iar apoi au aparut primele dispozitive de acest gen, conturandu-se peisajul unei noi generatii de dispozitive multifunctionale axate pe continut video. La ora actuala, piata televizoarelor inteligente poate fi considerata matura, fiind alcatuita din produse performante, complexe, cu un mod de utilizare intuitiv, interfete grafice naturale si fluide si o experienta in utilizare desavarsita. Pentru multi utilizatori, gasirea modelului potrivit pentru bugetul si cerintele lor ramane insa o adevarata provocare. De aceea, ELKO Romania a luat decizia de a distribui gama de televizoare inteligente Gazer, recunoscute pentru preturile avantajoase, fara a face rabat la calitate sau performanta.

Spre deosebire de alti producatori, care au adaugat acces la Internet si servicii conexe televizoarelor, Gazer a dezvoltat un intreg portofoliu de astfel de produse plecand de la ideea de conectivitate, de la faptul ca sursa de continut este Internetul, asa cum de altfel considera 80% dintre participantii la un studiu realizat de TNS in anul 2018. Drept rezultat, nu numai ca modelele Gazer asigura o experienta in utilizare mai buna, optimizata pentru accesarea de continut online, dar o ofera si intr-un buget mult redus fata de alti producatori, la un nivel de calitate foarte bun. Portofoliul actual de smart TV-uri Gazer distribuit de ELKO Romania contine exclusiv echipamente cu panouri IPS de cea mai buna calitate (A+) cu iluminare directa cu LED, ale caror diagonale variaza intre 32” si 55”. Ele folosesc sistemul de operare Android 7.1, ales nu intamplator, ci pe baza stabilitatii superioare asigurate de acesta. Prin urmare, este oferita o interfata mult mai usor de inteles si folosit pentru utilizatorii de dispozitive mobile, asigurandu-se totodata compatibilitatea cu toate aplicatiile dezvoltate pentru sistemul de operare Android. Iar printre beneficii se mai numara aptitudinile superioare in multi-tasking, realizarea actualizarilor in fundal, fara afectarea activitatii, comutarea rapida intre aplicatii si ergonomia de top. Mai mult decat atat, utilizatorii beneficiaza de maximum de flexibilitate, caci pot opta sa instaleze aplicatii via Google Play, de pe un drive pe interfata USB sau folosind fisiere cu extensia apk descarcate de pe Internet. Totodata, actualizarile de firmware sunt furnizate OTA (Over-The-Air), iar telecomanda a fost mult simplificata, pentru maximum de confort.

Evident, un sistem de operare complex necesita si o platforma hardware puternica pe care sa ruleze. De aceea, smart TV-urile Gazer sunt echipate cu procesoare quad-core cu arhitectura Cortex A53, solutie grafica Mali-470 MP2 sau PowerVR GE7800, 1 sau 2GB memorie RAM. De asemenea, toate modelele incorporeaza interfata Bluetooth 4.0, pe care utilizatorii o pot folosi pentru conectarea unor boxe, tastaturi, gamepad-uri, sau chiar pentru suport RCU si transmitere de comenzi vocale. Interfata HDMI 2.0 suporta o latime de banda de 18Gbps pentru continut HDR 4K cu 60Hz si functie CEC pentru controlul dispozitivelor externe, iar portul USB 3.0 suporta viteze de transfer de 5Gbps. Este asigurat suport pentru standardele digitale DVB-C, DVB-S/S2 si DVB-T/T2, iar decodorul hardware integrat suporta formatele H.265 (HEVC), H.264 (AVC), VP9, VP8, precum si continut video 4K cu pana la 125Mbps si 60FPS. Pe langa suport pentru aplicatii uzuale si servicii de streaming, precum Facebook, Instagram, YouTube, Netflix, Amazon prime sau Hulu, smart TV-urile Gazer le ofera utilizatorilor si posibilitatea de a inregistra emisiunile si serialele preferate, precum si o functie TimeShift pentru reluarea unor momente transmise in direct.

Televizoarele Gazer sunt disponibile in Romania prin intermediul partenerilor autorizati ELKO Romania, cu preturi recomandate care pleaca de la 999 Lei cu TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *