Moduri creative de a personaliza usile interioare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

autocolant-usa-univers-1-6200

Cand vine vorba de design interior, daca ne dorim sa oferim locuintei proprii un look nou, putem opta pentru idei creative si simplu de pus in practica, astfel incat sa nu cheltuim o avere pe acest lucru. De exemplu, poti alege sa iti personalizezi usile de interior, optand pentru autocolant usa, pe care il poti achizitiona de pe magazinul online Folina.ro. Autocolantele Folina si-au facut deja loc in foarte multe locuinte, datorita aspectului lor foarte modern, fresh, romantic si elegant, dar si datorita raportului calitate/pret foarte bun de care dispun. Din recomandarile specialistilor in domeniul decoratiunilor de interior, autocolantul este cea mai simpla, comoda si rapida metoda de a-ti personaliza usile interioare si de a oferi locuintei un suflu nou, cu bani putini.

Ce produse iti pune la dispozitie Folina: autocolante, stickere, tapet, fototapet, faianta, decoratiuni si produse pentru crafting. Toate de o calitate ireprosabila si la preturi foarte accesibile. In ceea ce priveste autocolantul pentru usa, acesta se poate aplica pe orice suprafata neteda. Avand propriul adeziv, pentru aplicare veti avea nevoie doar de o racleta, pentru a intinde folia rapid si corect. Autocolantul se poate aplica pe lemn, sticla, plastic sau chiar si pe oglinda, daca este cazul. Pe spate, autocolantul este alb, astfel incat, daca-l aplicati pe o usa din sticla, modelul nu va fi vizibil pe ambele parti ale acesteia (caz in care trebuie sa aplicati autocolant pe ambele parti ale usii).

Puteti sa vizitati site-ul Folina.ro, ca sa descoperiti toata gama lor de produse si sa alegeti ceea ce va face cu ochiul. Cu Folina, modernismul e la el acasa. Asadar, puteti oricand sa schimbati atmosfera din propria locuinta, optand pentru un autocolant pentru usa. In plus, acestea se asorteaza perfect la orice tip de mobila (clasica, vintage, moderna si asa mai departe). Acestia au o colectie unica, cu imprimeuri diferite si cu o combinatie de culori atent aleasa pentru fiecare incapere din casa ta. Autocolantele decorative sunt perfecte dacă vrei sa schimbi bucatele dintr-o incapere, cu bani putini, dar cu rezultate vizibile imediate.

Folina.ro are tot ce iti trebuie, pentru a aduce un aer nou locuintei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>