Un Craciun cu carti pentru copii magice

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

11

Craciunul fiind atat de aproape, parintii au inceput deja sa faca cumparaturile pentru cadourile pe care le vor pune sub brad. Magazinul online universenciclopedic.ro a simtit ca acum a fost momentul potrivit pentru a le aminti oamenilor de ce a oferi drept cadou chiar si o singura carte poate insemna mult mai mult decat gramezi de cadouri in acest Craciun.

Pe site-ul editurii Univers Enciclopedic poti gasi o multime de carti pentru copii de Craciun. Frumusetea acestor carti copii este ca toate sunt unice. In plus, ele nu sunt mai putin speciale decat o jucarie sau un gadget. De fapt, aceste carti de povesti ilustrate le pot oferi micutilor mai mult decat orice altceva. Le pot oferi lumi magice, pe care le pot vedea cu ochii mintii si astfel imaginatia lor se va dezvolta extraordinar de mult. Cartile, de fapt, ofera un cadou de durata – o poveste minunata, capacitatea de a calatori in timp, o experienta emotionala, o noua descoperire, cheia propriilor visuri si multe altele.

Daruirea unei carti in acest Craciun este mai importanta ca niciodata. Stim ca lumea este acaparata de tehnologie, insa nu trebuie sa punem deoparte cartile pentru ca ele deschid calea catre viitor mai mult decat orice altceva. Astfel, nu ezita sa alegi de pe universenciclopedic.ro cele mai frumoase titluri pentru micutii tai. Iti putem oferi chiar si cateva sugestii:

  1. Ingerasul si Noaptea Sfanta de Craciun. Este o carte foarte frumoasa scrisa de Nicole Buker. Intr-o noapte de iarna, un ingeras simpatic isi pierde bagheta magica. Dorindu-si sa o gaseasca, micul ingeras pleaca in cautarea ei. Pe drum, se va intalni cu animalele padurii care isi doresc foarte mult sa il ajute sa caute bagheta. Vor intrezari Steaua Magica ce anunta Nasterea Domnului si, calauziti de aceasta, asista la miracolul Craciunului. Este o carte fantastica, cu ilustratii ce ii vor incanta pe cei mici.
  1. La ce viseaza oamenii de zapada. Este vorba despre un Om-de-Zapada, un Ingeras si prietenii lor din Poiana Caprioarelor care ii pregatesc o surpriza lui Mos Craciun. Ce daruri vor primi in schimb, cei mici vor afla din paginile acestei carti magice. La ce viseaza oamenii de zapada este o poveste despre visuri si despre prietenii care te ajuta sa le transformi in realitate, despre aspiratii imposibile si daruri neasteptate.

Pentru mai multe titluri, intra pe site-ul universenciclopedic.ro!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *