Cercei de argint numai buni de pus in ghetute

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

cercei-argint-rose-ava

Cu totii ne pregatim din timp de venirea lui Mos Craciun, insa, adesea omitem faptul ca si Mos Nicolae lasa daruri, nu numai copiilor, ci si persoanelor dragi. Si nu vorbim numai de dulciuri si fructe, lasate de simpaticul mos in ghetute, ci si de alte obiecte mici si pretioase, ce pot sa insemne enorm pentru cineva special. Daca va doriti sa lasati un dar special in ghetutele iubitei sau sotiei, sau unei alte femei importante, va sugeram ceva deosebit, de la Ioana Preda.

 

De ani de zile, Ioana Preda este brand-ul doamnelor si domnisoarelor prin frumusetea bijuteriilor de argint pe care le creeaza si le promoveaza. De la sezon la sezon aduce noi si noi podoabe, numai bune pentru a fi oferite cadou. Asa ca, ce ar fi ca in acest an sa incercati, pe langa ciocolata si portocale sa strecurati si o pereche de cercei? Pe site-ul Ioanei Preda exista o gama impresionanta de cercei argint, din care puteti alege ceva deosebit, in spiritul sarbatorilor de iarna. In cele ce urmeaza, va vom propune cateva modele ce cercei potriviti pentru Mos Nicolae:

 

  1. Cercei Argint Fallen Star. Cerceii in forma de stelute sunt feminini si versatili, si pot fi purtati in diverse variante. Sunt alegerea potrivita pentru orice moment al zilei si de ce nu, pentru un cadou facut cuiva drag. In plus, steaua este simbol clar al sarbatorilor de iarna, asa ca iubita sau sotia dvs. va putea sa ii poarte chiar si la petrecerile ce vor urma, cu ocazia Craciunului sau a Anului Nou. Cerceii sunt din argint 925 rodiat, formati dintr-un lant fin, o stea si o tija simpla, la capete.

 

  1. Cercei Argint Rose Ava. Cerceii Argint Rose Ava au un farmec aparte. Sunt feminini si rafinati, si pot fi purtati in combinatie cu o tinuta office sau eleganta. Daca sotia sau iubita ta obisnuieste sa poarte astfel de outfituri, atunci cerceii Argint Rose Ava sunt alegerea ideala. Cerceii sunt realziati din argint 925 placat cu aur roz, pe lobul urechii, cu zirconia alb fatetat.

 

  1. Cercei Argint Ingeras Minimal. Nu are cum sa nu adore acesti cercei! Sunt cerceii care se potrivesc perfect cu spiritul sarbatorilor de iarna. In plus, daca sotiei i-ati luat una din perechile de mai sus, acesti cercei pot fi potriviti pentru fiica sau oricare alta persoana mai tanara din familie, datorita aerului jucaus pe care il inspira.

 

Acestea fiind zise, speram ca Mos Nicolae sa le aduca numai lucruri frumoase in ghetute femeilor dragi din viata dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *