Xiaomi lansează Redmi Note 8T: Cameră foto cvadruplă de 48MP

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai recent smartphone Redmi are o cameră cu înaltă rezoluție de 48MP, permite încărcare rapidă la 18W și are funcție NFC

Xiaomi, lider global în domeniul tehnologiei, anunţǎ lansarea unui nou smartphone Redmi: Redmi Note 8T. Cu o cameră foto cvadruplă de 48 MP, Redmi Note 8T vine în 3 variante inedite de culoare, impresionează printr-o configurație de top și printr-un design premium. Noul Redmi reconfirmă angajamentul Xiaomi de a oferi telefoane inteligente de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Surprinde imagini inedite cu noua cameră cvadruplă de 48MP

Camera foto cvadruplă de pe spate transformă Redmi Note 8T într-o adevărată “fabrică de fotografii”.

Cu o înaltă rezoluție de 48MP, camera principală are un senzor de ½-inch, cu o diafragmă de f/1.79 și unghi de cuprindere de 79.4°. Totodată, camera ultra-wide de 8MP cu unghi de cuprindere de 120°, lentile macro de 2MP, și senzor cu adâncime de 2MP, permite realizarea unor fotografii de înaltă acuratețe la orice distanță.

Pe partea din față, Redmi Note 8T are o cameră de 13MP pentru selfie, cu diafragmă f/2.0 și tehnologie AI încorporată, care le permite utilizatorilor să își facă selfie-ul perfect. Camera frontală include și o funcție pentru selfie panoramic – prima din seria Redmi Note – care poate captura imagini de grup fără a scoate pe nimeni din fotografie.

Durabilitatea întâlnește confortul

Echipat cu un display Dot Drop de 6,3”, cu un design curbat 2.5D, Redmi Note 8T oferă o experiență vizuală FHD + incredibil de imersivă. Utilizatorii se pot bucura de un grad mai mare de durabilitate, deoarece dispozitivele sunt prevăzute cu Corning® Gorilla® Glass 5 – față și spate – care asigură un grad mai înalt de protecție împotriva căderilor accidentale și a uzurii generale. În plus, Redmi Note 8T este acoperit de un nano-strat care face dispozitivul rezistent la stropii de apă.

Redmi Note 8T este disponibil în 3 culori Moonshadow Grey, Starscape Blue și Moonlight White.

Performanță dată de un chipset puternic și de o baterie de mare capacitate

Redmi Note 8T rulează pe puternicul chipset Qualcomm® Snapdragon™ 665. Acest chipset îmbunătățește experiența generală a utilizatorului, prin tehnologia sa avansată AI, iar nivelul ridicat de autonomie asigură performanță maximă pe durata întregii zile.

În plus, Redmi Note 8T are o baterie de mare capacitate, de 4000 mAh, cu încărcare rapidă prin intermediul unui USB Type-C, punând la dispoziția utilizatorului și un încărcător de 18W. Funcția unică de Curățare Automată a Difuzorului, disponibilă prin OTA, elimină particulele de praf și alte impurități, prin impulsuri sonice de joasă frecvență. Aceasta reprezintă încă o dovadă a angajamentului Xiaomi pentru produse de înaltă calitate.

În plus, Redmi Note 8T are încoporată tehnologia NFC pentru comunicare între dispozitive.

Redmi Note 8T va fi disponibil în 3 variante: 3GB + 32GB, 4GB + 64GB, și 4GB + 128GB, începând de la prețul recomandat de 859 lei via Mi Store și online pe eMAG, Blacktech, Flanco și alte canale specializate. Telefonul va fi disponibil și în rețelele operatorilor Vodafone România și Digi Mobil România.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt ALSO TECHNOLOGY SRL, BLACK TECH GROUP SRL și WORLD COMM TRADING GFZ SRL. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România).

Service Premium: Garanţie 6 luni pentru înlocuirea ecranului deteriorat

Utilizatorii care achiziționeazǎ Redmi Note 8T în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2019, din rețeua oficială a distribuitorilor și partenerilor autorizați Xiaomi din România, vor beneficia gratuit de schimbarea ecranului în caz de spargere, în primele 6 luni de la data cumpărării, direct la ESD, centrul de service autorizat Xiaomi. Înlocuirea se poate face o singură dată.

Pentru mai multe informații, vizitați facebook.com/XiaomiRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *