Panasonic prezintă RZ-S500W și RZ-S300W Căști True Wireless de înaltă fidelitate și conectivitate excelentă la smartphone

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Panasonic S300W_E-PP-GE_G_standard

Panasonic anunță lansarea a două modele de căști True Wireless de înaltă fidelitate cu conectivitate stabilă și performanțe excelente ale apelurilor realizate prin smartphone. Modelul RZ-S500W (disponibil în două culori negru/alb) este echipat cu o funcție de top*1 pentru anularea zgomotului exterior. RZ-S300W (negru/alb/verde) prezintă dimensiuni compacte (cca. 17-mm diametru) cu o conectivitate stabilă.

Tehnologie Dual Hybrid de anulare a zgomotului (doar la RZ-S500W)

RZ-S500W este echipată cu tehnologia Dual Hybrid de anulare a zgomotului, compusă din două combinații. Mai întâi, anularea zgomotului prin reacție pozitivă (FF-NC) și anularea zgomotului prin reacție negativă (FB-NC). Apoi, o combinație între procesarea analogică și cea digitală. Se poate realiza un efect de anulare a zgomotului la un nivel de top, în categoria True Wireless.

Pentru FF-NC care anulează zgomotul captat în exteriorul căștilor sunt adaptate filtre de zgomot High-order care reproduc semnale opuse diverselor modele de zgomote, anulându-le efectiv.

Pentru FB-NC care anulează zgomotul captat în interiorul capsulei căștii, sunt prevăzute filtre de zgomot controlate prin procesarea analogică. Deoarece controlul analogic are o viteză de procesare la latență redusă, zgomotul captat în interiorul capsulei căștii poate fi anulat în mod precis, cu mai puțin zgomot rezidual. Astfel, funcția de anulare a zgomotului Dual Hybrid vă oferă circumstanțe perfecte pentru a vă cufunda în muzica preferată.

Conexiune stabilă

Căștile True Wireless convenționale cauzează adesea întreruperi scurte ale semnalului Bluetooth atunci când sunt utilizate în spații aglomerate. Noile modele nu sunt doar compacte ci asigură în plus și o conectivitate Bluetooth excepțională, pentru o experiență audio fără întreruperi. Dimensiunea redusă a fost obținută prin integrarea unei antene Bluetooth și a unui senzor tactil în interiorul secțiunii de control, în timp ce stabilitatea îmbunătățită a conexiunii a fost realizată prin utilizarea maximă a pieselor antenei. Printr-un concept propriu al structurii, performanța antenei este maximizată chiar și la dimensiunile reduse ale produsului.

În plus, sistemul independent de transmitere a semnalului stânga-dreapta contribuie la menținerea conexiunii stabile cu o echilibrare corectă a sunetului între canalul din stânga și din dreapta. RZ-S500W și RZ-S300W permit utilizatorilor să se bucure de experiențele audiovizuale imersive, în orice situație.

Sunet de înaltă calitate la apelurile telefonice

RZ-S500W/S300W sunt echipate cu microfoane MEMS de înaltă performanță încorporate în structura unică în formă de labirint a carcasei care poate suprima sunetul vântului. Zgomotele perturbatoare sunt astfel reduse iar performanța NC și calitatea apelului sunt îmbunătățite. În plus RZ-S500W a folosit o tehnologie de formare a unui fascicul sonor, care permite transmiterea eficientă a vocii prin suprimarea zgomotului ambiental, pentru o calitate clară a apelului.

Funcția de sunet ambiental

Prin simpla apăsare a senzorului tactil se comută într-un mod care permite utilizatorului să capteze sunetele externe în timp ce ascultă muzică (modul de sunet ambiental). Apăsând senzorul timp de două secunde, utilizatorul poate comuta între „Noise Cancelling”, „Ambient Sound” și „OFF.”

Design atrăgător și compact

Corpul rotunjit se adaptează perfect la forma urechii, chiar la utilizarea de lungă durată. Prin colectarea unui volum substanțial de date ale măsurătorilor 3D, unghiul și lungimea porturilor sonore au fost adaptate perfect la forma urechii. RZ-S500W este disponibil în două culori iar RZ-S300W este disponibil în trei culori, toate variantele fiind prevăzute cu funcția echivalentă IPX4 de rezistență la stropire*2. Stativul de încărcare din aceeași culoare, cu o greutate redusă, se remarcă prin designul ușor de purtat.

Compatibil cu programele de asistență vocală (Siri ®/ Google Assistant™/ Alexa)

Funcțiile de asistență vocală disponibile pe smartphone, precum Siri și Google Assistant pot fi activate prin atingerea senzorului tactil al căștii. Pentru utilizatorii aplicației mobile Alexa poate fi activată și Amazon Alexa. În primăvară*3, Amazon Alexa va putea fi de asemenea activată prin senzorul tactil de pe căști.

Panasonic Audio Connect App*4

Numeroase funcții sunt disponibile prin instalarea aplicației „Panasonic Audio Connect (gratuită)” care permite cuplarea cu ușurință și realizarea setărilor inițiale la un smartphone.

*1 La data de 20 decembrie 2019, în conformitate cu cercetările efectuate de Panasonic Corporation, măsurate cu ajutorul directivelor JEITA pe piața căștilor True Wireless cu funcția de anulare a zgomotului.

*2 Doar căștile sunt compatibile cu echivalentul IPX4. Fără stativ de încărcare încorporat.

*3 Programul de activare va fi anunțat pe site.

*4 Compatibile cu modelele smartphone și tablete echipate cu Android™ 6.0 sau o versiune superioară Google Play™, sau un iPhone®, iPad® și iPod Touch® echipate cu iOS9.3 sau o versiune superioară.

Informații despre produs

RZ-S500W

  1. Funcția de top pentru anularea zgomotului exterior

Funcția performantă de anulare a zgomotului Dual Hybrid

  1. Sunet excelent la apelurile telefonice

Reducerea zgomotului prin formarea unui fascicul sonor cu microfon MEMS

  1. Conexiune stabilă chiar și în spațiile aglomerate

Antenă unică într-un corp compact

Sistem independent de transmitere a semnalului stânga-dreapta.

RZ-S300W

  1. Conexiune stabilă chiar și în spațiile aglomerate

Antenă unică într-un corp compact

Sistem independent de transmitere a semnalului stânga-dreapta.

  1. Sunet de înaltă calitate la apelurile telefonice

Structură de reducere a zgomotului cu microfon MEMS

  1. Corp compact cu comandă smart

Senzor tactil

Asistență Panasonic Audio Connect App

Specificații

Nr. model RZ-S500W RZ-S300W
Unitate procesor (mm) 40 mm (1-9/16 in.) 40 mm (1-9/16 in.)
Tip magnet Neodim Neodim
Impedanță (Ω) (întrerupător de curent, cu fir) 35 Ω 35 Ω
Sensibilitate (dB/mW) (întrerupător de curent, cu fir) 91 dB / mW 91 dB / mW
Informații despre frecvență Reacție frecvență (cu cablu) 8 Hz – 25 kHz
Bandă de frecvență (cu Bluetooth®) 20 Hz – 20 kHz
Control/ Mic ● / ● ● / ●
Timp de redare cu baterie (NC ON, SBC) aprox. 24 ore aprox. 24 ore
Timp de încărcare (25°C/ 77°F) aprox. 4 ore aprox. 4 ore
Greutate (fără fir) aprox.  208 g (7.3 oz.) aprox.  208 g (7.3 oz.)
Accesorii furnizate Cablu de încărcare USB: aprox. 0.5 m (1.6 ft.),Cablu detașabil: aprox. 1.2 m (3.9 ft.) Cablu de încărcare USB: aprox. 0.5 m (1.6 ft.),Cablu detașabil: aprox. 1.2 m (3.9 ft.)
Cablu Lungime cablu (m) 1.2 m (3.9 ft.) detașabil
Mini-fișă (3.5 mm)  ●
Fișă Auriu
Tehnologie Bluetooth® wireless Versiunea  4,2.
Profiluri compatibile A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Codec SBC
Raza de acțiune Până la 10 m (33 ft.)
Anularea activă a zgomotului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *