Oferte de gazduire magento avantajoasa!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

thc 8

Serviciile de gazduire web sunt viitorul, atat pentru firmele care ofera acest serviciu, cat si pentru firmele care au nevoie de gazduire web. In ziua de astazi auzim vorbindu-se de gazduire Magento, gazduire Reseller, gazduire Drupal, gazduire WordPress, gazduire Opencart, gazduire Forum sau gazduire Joomla. Thc.ro a fost cotat ca fiind o firma ce ofera servicii stabile, iar cei care au avut nevoie de gazduire web si au apelat la serviciile lor, au ramas foarte placut impresionati.

Cei care folosesc gazduire magento de la https://www.thc.ro primesc cele mai noi tehnici de imbunatatire a platformei web. Magento este o platforma pentru magazine online bazata pe tehnologie open source.

Magento este o platforma de administrare a continutului magazinului dvs. online care permite utilizatorului control asupra setarilor web site-ului, a plugin-urilor, a modului de afisare si a functionalitatilor.

Folosirea Magento pentru crearea unui magazin online are urmatoarele beneficii:

– administrarea SEO, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare;

– cos de cumparaturi personalizat;

– sistem flexibil de cupoane si preturi;

– sistem de raportare si analiza;

– administrare catalogului de produse;

– optimizat pentru iPhone;

– urmarirea comenzilor;

– cautare produse, zoom imagini;

– suporta mai multe limbi si tipuri de valuta.

De ce sa alegi gazduire Magento de la Thc?

Clientii care aleg acest serviciu beneficiaza de 4 pachete: bronze, silver, gold sau platinum, care ofera servicii si beneficii diferite in functie de tipul de afacere ce doreste clientul sa obtina prin astfel de servicii.

Multe companii cu afacere de tip start up nu subliniaza foarte mult importanta asistentei tehnice pentru clienti, dar este un aspect esential al site-ului dvs. web pe care nu ar trebui sa le ignorati. Chiar si un mic aspect tehnic iti poate inchide site-ul pentru o perioada mai lunga din cauza lipsei de asistenta adecvata a clientilor pentru a rezolva problema.

S-ar putea sa pierdeti un numar foarte mare de trafic web care ar putea duce la pierderea veniturilor. Pe de alta parte, cu gazduire web profesionista, beneficiati de asistenta tehnica continua din partea profesionistilor care va vor rezolva rapid problemele si va asigurati ca veti obtine un timp de functionare maxim.

Web hostingul oferit de o firma specializata este tot ce aveti nevoie. Ori de cate ori mergeti pe mana unor servicii de gazduire web profesionista, obtineti un control complet asupra gestionarii continutului. Puteti posta articole dupa alegerea dvs. si puteti decide cum vor aparea. De asemenea, nu exista limitari cu privire la numarul de anunturi de postat.

Acestea sunt cateva avantaje de calitate pe care nu le veti obtine cu niciun serviciu de gazduire web normal. Veti suporta mai multe taxe si s-ar putea chiar sa asteptati ceva timp in schimbul gazduirii site-ului.

Cu gazduire profesionista, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cantitatea de date. Puteti adauga orice numar de pagini pe site-ul dvs. web. Puteti opta pentru orice tip de gazduire, cat si pentru cloud VPS sau servere dedicate si asa mai departe.

Thc.ro poate sa implementeze prin serviciile lor tot ce are nevoie un website pentru a functiona la nivel optim 24/7 h. Preturile sunt avantajoase iar totul se face printr-un simplu click!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *