Casa Funerara Luca are pachete complete pentru toata lumea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

funeral_57262800

Daca nu ai mai organizat niciodata o inmormantare, cu siguranta, vei fi pus in dificultate pentru ca nu stii care sunt procedurile. E nevoie si de respectarea conditiilor legale, dar si a traditiilor, iar pentru a scapa de stres mai bine te orientezi catre servicii funerare oferite de Casa Funerara Luca. Aici beneficiezi de tot sprijinul necesar pentru a-ti fi cat mai usor cu putinta sa gestionezi momentele grele cu care te confrunti.

Cu siguranta, nu e deloc usor pentru nimeni sa treaca prin momente grele, insa cu ajutor de specialitate ne poate fi mai bine. Casa Funerara Luca dispune de o vasta experienta pe care a dobandit-o prin ani intregi de munca, astfel ca in ziua de azi poate sa ofere cele mai bune conditii clientilor. Fie ca vrei sa organizezi o inmormantare, fie ai nevoie de oricare alt serviciu, stii ca poti apela aici oricand. Serviciile sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora ai nevoie de ajutor intrucat intotdeauna il vei gasi.

In plus, serviciile acopera tot Bucurestiul, orice sector, dar si localitatile invecinate pentru ca oricine sa aiba ocazia de a apela la Casa Funerara Luca la nevoie. Asadar, apeleaza aici si vezi cat te costa sa organizezi ceremonia de inmormantare. Costurile sunt, cu siguranta, mult mai mici decat te-ai fi asteptat si sunt propuse fel si fel de pachete din care sa alegi in functie de nevoie si de posibilitati. Acestea au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor, motiv pentru care te poti orienta oricand catre pachetul care crezi ca este cel mai bun pentru tine. E mult mai ieftin sa organizezi o inmormantare decat a-i fi crezut, iar in unele cazuri totul poate fi chiar gratuit.

Valoarea pachetelor de baza este intre 1250 si 1750 de lei, iar acestea pot fi chiar decontate din ajutorul oferit de stat. Cu alte cuvinte, nu se plateste nimic pentru inmormantare, iar Casa Funerara Luca ofera sprijinul necesar pentru a fi mult mai usor pentru orice familie sa obtina acest sprijin bine venit. Pe aceasta cale se evita birocratia si toate bataile de cap, fiind mai simpla pregatirea documentelor necesare. Mai mult, fiecare dintre pachetele disponibile aici se pot adapta la cerintele fiecarui client pentru ca toata lumea sa fie pe deplin multumita.

Indiferent de pachetul ales, acestea sunt complete si cuprind tot ce este necesar pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare. La acest capitol putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, cel mic si cel mare. Mai departe, doctorul care constata decesul si elibereaza certificatul este cel care se ocupa si de imbalsamre si, din nou, elibereaza certificatul necesar. Echipa se ocupa de toaletarea decedatului care cuprinde cosmetizare, spalare si imbracare, dar si de preluarea acestuia de la domiciliu. Se ofera acces la frigider intre 12 si 24 de ore, iar in pret este inclusa si asezarea in sicriu, dar si transportul funerar.

Prin sprijinul oferit se obtin certificatele de deces, adeverintele de inhumare, autorizatiile de transport si pentru depunere la capela. Orice pachet include platouri de coliva, o sticla de vin si una de ulei, trei prescuri, pachete cu alimente si coroana din flori naturale. Printre accesorii putem aminti de prosoape, batiste, lumanari, doliu de piept si de usa, toiag, etc.

Asadar, aceste servicii funerare oferite de Casa Funerara Luca incearca sa simplifice totul pe cat de mult posibil si sa iti ia atentia de la durerea cu care te confrunti in momentele dificile cauzate de moartea unei persoane apropiate. Beneficiezi de sprijin si intelegere, iar cu Casa Funerara Luca intotdeauna iti va fi mai usor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *