De ce trandafirii sunt alegerea ideala pentru buchetul de mireasa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

florinblog.info - okflora Iulie 11

Buchetul de mireasa este un detaliu extrem de important al unei nunti. Fiecare mireasa isi doreste sa aiba cel mai frumos buchet de flori care sa ii completeze aparitia spectaculoasa in ziua cea mare, insa atunci cand trebuie sa decida cum sa arate acestea, alegerea este foarte greu de facut. Trebuie stiut care sunt cele mai potrivite flori, ce combinatii de flori si plante se preteaza cel mai bine pentru buchete flori deosebite. De asemenea, cum vor rezista florile intreaga zi, se vor potrivi cu decorul intregii nunti, dar si cu personalitatea celei care il va purta, sunt doar cateva intrebari care apar atunci cand este vorba de buchete mireasa.

Atunci cand decizia pare tot mai greu de luat, o idee ar fi sa mizezi pe clasicii trandafiri. Considerati din cele mai vechi timpuri un simbol al frumusetii, dragostei si romantismului, trandafirii sunt mentionati adesera in multe povesti de dragoste. Scriitorii romantici si poetii au folosit aceasta floare ca o metafora a emotiilor, frumusetii, pasiunii si dragostei adevarate. Vedeta incontestabila a nuntilor din intreaga lume, trandafirii sunt departe de a fi o alegere plictisitoare. Trandafirii se gasesc in culori si forme diferite, unii aratand atat de perfect de parca ar fi ireali, altii din contra sunt o explozie de frumusete naturala, asimetrica, colorata. Un alt avantaj al trandafirilor este acela ca sunt mult mai rezistenti decat majoritatea florilor, asadar nu va trebui sa iti faci probleme ca acestia isi vor pierde prospetimea pana la finalul nuntii. Si nu in ultimul rand, multe mirese isi doresc un buchet de trandafiri pentru ca acestia arata fabulous in poze, asadar in albumul de nunta acest detaliu va fi imposibil sa nu iasa in evidenta.
Iata cateva motive pentru care multe mirese aleg trandafirii pentru buchetul de nunta.

Varietate de culori

Nuantele de trandafiri preferate in mod special de mirese pentru buchete sunt crem, alb si nuante neutre. Acestea pot fi completate de amestecuri de plante verzi naturale, care vor crea contrastul perfect si vor aduce si mai multa prospetime buchetului. O alta nuanta care devine tot mai populara este si rozul piersica extrem de diafan care este o alternativa la traditionalul buchet de mireasa din trandafiri albi. Trandafirii in nuante de roz piersica vor fi o pata de culoare potrivita unei nunti care are loc primavara sau la inceput de vara.

Sunt rezistenti

De departe, trandafirii se afla in topul florilor care supravietuiesc o perioada mai mare de timp fara apa. Totusi, daca iti doresti un buchet de mireasa din trandafiri care sa aiba si miros, orienteaza-te spre acele soiuri de trandafiri care au parfum si rezista fara apa si nu au nevoie sa fie tratate cu substante speciale pentru a-si pastra prospetimea.

Un buchet parfumat

Cele mai multe mirese isi doresc in ziua nuntii un buchet care sa arate bine si daca este posibil sa aiba si un parfum superb. Sunt multe varietati de trandafiri care au un parfum deosebit si sunt potriviti pentru buchetul de mireasa. Daca totusi consideri ca trandafirii isi vor pierde mirosul pana la finalul evenimentului, poti sa adaugi in buchet si alte flori cu parfum mai puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *