Relaxare acasă: cinema în aer liber în grădina ta, cu Sonos

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Traversăm o vară atipică – toate activitățile estivale obișnuite au fost adaptate noului normal. În contextul actual, să petrecem timp de calitate cu cei dragi și să ne bucurăm de zilele însorite necesită un strop de creativitate.

Pentru o experiență relaxantă alături de familie sau de grupul de prieteni, ce-ați spune dacă ai putea transforma grădina sau curtea casei într-un adevărat cinema în aer liber? Iar pentru a avea parte de cea mai bună experiență, puteți găsi mai jos o serie de recomandări dedicate acestei idei, mai ales că, în acest context, zgomotele spontane pot apărea mai frecvent și pot interfera cu atmosfera creată.

Sunet extraordinar, chiar și în exterior  

Sunetul extraordinar nu doar că îmbogățește experiența de vizionare a unui film, dar ne și aduce mai aproape unii de ceilalți în această perioadă, reușind, în același timp, să păstrăm distanța necesară.

Sonos este compania care a inventat conceptul de sistem audio wireless multi-room, fiind cunoscută pentru experiența inegalabilă de audiție pe care o oferă, pentru design-ul armonios, simplitatea în utilizare, dar și pentru sistemul open platform. Așadar, inovațiile marca Sonos vă vor permite să vă bucurați de o experiență de audiție îmbunătățită, având acces la conținutul preferat oriunde și oricând, inclusiv în aer liber. Fiecare produs Sonos poate fi conectat cu celelalte și sunt compatibile cu toate serviciile favorite ale utilizatorilor, ceea ce înseamnă că modul în care este redat conținutul poate fi adaptat în funcție de preferințe, prin conectarea dispozitivelor dorite. Toate acestea rezultă în cea mai bună experiență de audiție posibilă.

Pentru nopțile relaxante în care vă doriți un cinematograf în aer liber chiar în propria grădină sau curte și pentru a vă bucura la maximum de sunetul oferit de producțiile favorite, găsiți în continuare câteva trucuri prin care puteți obține cea mai bună experiență de audiție cu ajutorul Sonos Move. Sonos Move este boxa smart puternică și versatilă ce oferă sunet extraordinar în interior, în aer liber, dar și în orice călătorie. Cu o autonomie de 11 ore, Move se potrivește perfect în orice decor modern, nu are cabluri incomode și este certificată conform standardului IP56 pentru rezistența la praf, apă salină, nisip, umiditate, ploaie, zăpadă, raze UV sau temperaturi extreme. Astfel, o puteți lua cu voi oriunde și vă puteți bucura pe loc de cele mai bune experiențe de audiție. Mai mult, versatilitatea lui Sonos Move aduce împreună prietenii și familia într-un mediu sigur, în care să puteți împărtăși liniștiți bucuria vizionării conținutului favorit.

Pentru cei care au nevoie de o soluție permanentă pentru un sistem de sunet în aer liber, Sonos propune Sonos Architectural by Sonance Outdoor Speakers care, împreună cu Sonos Amp, vor oferi sunet extraordinar pentru spațiul exterior. Boxele sunt, de asemenea, rezistente la apă, fiind relizate special pentru a rezista intemperiilor, umidității, căldurii sau razelor UV.

Creează setup-ul perfect  

Următorul pas este transformarea spațiului exterior într-un sanctuar dedicat filmelor. Pentru acest lucru, veți avea nevoie de:

  • Un proiector cu mufă HDMI
  • O boxă smart Sonos Move
  • Un loc unde puteți proiecta filmul preferat – poate fi un ecran, un cearșaf sau chiar un perete alb
  • Un loc confortabil pentru vizionare – puteți crea propriul spațiu folosind pături, perne, mobilier de grădină și elemente de iluminat pentru a crea o atmosferă intimă
  • Ceva bun de mâncare și băuturi răcoritoare
  • Un film bun – puteți alege unul dintre filmele clasice disponibile pe platformele de streaming sau una dintre noile ecranizări disponibile exclusiv online.

Tot ce vă rămâne de făcut este să amenajați grădina și să o transformați în propriul cinema în aer liber. În primul rând, alegeți locul unde veți proiecta filmul – puteți folosi un ecran, un cearșaf sau chiar un perete alb. Conectați proiectorul cu ajutorul unui cablu HDMI cu device-ul propriu. Principalele elemente pentru o experiență optimă sunt experiența vizuală și experiența de audiție. Asigurați-vă că ecranul este proiectat în întregime și că imaginea este clară și conectați Sonos Move prin Bluetooth la dispozitivul de streaming, pentru un sunet spectaculos. La sfârșit, aranjați pernele și scaunele pentru o vizionare cât mai confortabilă, aduceți snack-urile și sunteți gata să apăsați play.

Dacă aveți o nouă boxă Sonos Move pe care doriți să o adăugați, conectați boxa întâi prin Wi-Fi, înainte de a trece la conexiunea prin Bluetooth. După ce ați amplasat proiectorul și ați conectat și dispozitivul prin care se va reda filmul, le puteți împerechea cu boxa Sonos Move:

  • Pentru Fire TV, mergeți la Settings > Controllers & Bluetooth Devices > Other Devices
  • Pentru Apple TV, mergeți la Settings > Remotes and Devices > Bluetooth > Pair Device
  • Apăsați butonul pentru conectare prin Bluetooth de pe partea din spate a boxei Move. LED-ul va afișa o lumină albastră intermitentă atunci când este gata de conectare.
  • Fire TV sau Apple TV vor adăuga automat Move ca boxă Bluetooth, iar LED-ul va rămâne albastru.
  • Bucurați-vă de film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *