AOC anunță 16T2: un nou monitor portabil de 15,6” cu touchscreen în 10 puncte

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

AOC anunță un nou monitor portabil cu ecran tactil si conectivitate USB-C. Ecranul IPS al modelului 16T2 are o diagonală de 39,6 cm (15,6”), beneficiază de o rezoluție Full HD și poate fi conectat la un laptop, desktop, server sau un smartphone folosind portul USB-C (utilizând modul alternativ DisplayPort) sau Micro HDMI. Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone. Cu o grosime mai mică de un centimetru, o husă inteligentă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape și opțiunea VESA de montare pe perete fac din acest monitor un instrument excelent atât pentru freelanceri, cât și pentru gamerii care se joacă pe platforme mobile, studenți, administratori IT, etc. Monitorul portabil 16T2 va fi disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de 1.549 lei.

Video de prezentare:

AOC 16T2: Elegant, usor si cu o conectivitate variată – cel mai bun companion mobil

Un setup multi-monitor portabil

Utilizatorii apreciază modul în care un setup multi-monitor crește productivitatea și confortul, iar acum AOC 16T2 face acest lucru posibil și într-un mediu mobil prin ecranul sau tactile în 10 puncte (certificat Windows 10). Designul elegant si finisajul din aluminiu al noului monitor portabil AOC 16T2 ii conferă portabilitatea unei tablete cu avantajul unei productivități sporite. Spre deosebire de o tabletă, monitorul 16T2 nu necesită update-uri și nu îi vor scădea performanța odată cu trecerea timpului, fiind pur și simplu un monitor portabil. Acest lucru face ca modelul 16T2 să fie o investiție de viitor.

„Monitoarele portabile fac parte dintre piețele de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, iar noi, la AOC, înțelegem necesitatea unor astfel de produse convenabile pentru acasă, birou, dar cel mai important lucru mobil. 16T2 este o soluție perfectă și flexibilă pentru oricine apreciază mai mult spațiu pe ecran pentru munca sau divertismentul său – oriunde s-ar afla. ” spune Cesar Acosta, Product Manager Ecrane tactile și accesorii la AOC International Europe.

Conectivitate variată
Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive, atât vechi, cât moderne. În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. Acest cablu este inclus în cutie, iar AOC 16T2 este echipat și cu difuzoare stereo încorporate (2x 1W).

AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

Posibilități nelimitate

Ușurința de utilizare, flexibilitatea și portabilitatea monitorului AOC 16T2 permit o gamă largă de moduri de utilizare:

  • Extinderea spațiului de lucru de pe ecranul laptopului pentru o productivitate sporită si un workflow mai eficient
  • Studenții pot lua notițe
  • Ecran de server
  • Display de self-service în spațiile publice
  • Afișaj pentru ingineri
  • Pentru jocuri mobile sau divertisment
  • Ecran principal pentru smartphone

AOC 16T2 este disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de 1.549 lei

Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Motivele pentru care tot mai mulți consumatori, factori de decizie corporativi și parteneri de distribuție au încredere în AOC sunt serviciile de înaltă calitate, design atractiv, precum și produse prietenoase cu mediul înconjurător, ergonomice și inovatoare, la prețuri competitive. AOC oferă afișaje care se potrivesc cerințelor fiecărui tip de utilizator, fie că este pentru utilizare profesională, casă, divertisment sau jocuri. AOC este o filială a TPV Technology Limited („TPV”), unul din cei mai mari producători de monitoare și televizoare LCD din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *