RAZERCON 2020 A FASCINAT FANII DIN ÎNTREAGA LUME DATORITĂ NENUMĂRATELOR ANUNȚURI, PREZENTĂRI ȘI CONCURSURI

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pe durata prezentării în direct de tip mixed-reality, cu un vârf de peste un milion de telespectatori, CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, a anunțat noi produse, noi abordări ale produselor favorite în rândul fanilor și a surprins publicul prin prezentarea unui simbol al întregii comunități

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial a făcut ca ziua de 10 octombrie 2020 să fie cu adevărat memorabilă pentru întreaga comunitate de gameri din lume. Fani din fiecare colț al Pământului au urmărit în direct prezentarea de tip mixed-reality făcută de CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, în cadrul ediției de inaugurare a RazerCon. Sesiunea interactivă nemaivăzută până acum s-a desfășurat cu faimosul orizont din Singapore în fundal. De un succes răsunător s-au bucurat diferitele paneluri Razer dedicate produselor noi și încă neanunțate, dar și diferitele concursuri, respectiv prezentările organizate de studiourile partenere precum Romero Games, Perfect World Entertainment sau Paradox Interactive, dar și cele ale partenerilor hardware precum Intel, NVIDIA și Western Digital.

Evenimentul a fost un succes real în rândul fanilor, vârful de audiență fiind atins cu peste 1 milion de telespectatori care au urmărit simultan prezentările. Impresionatele statistici continuă cu peste 250.000 de ore petrecute în total cu vizionarea conținutului din cadrul RazerCon și 175 milioane de impresii pe Twitter, Facebook, YouTube și Twitch. Fiind o adevărată sărbătoare a tuturor lucrurilor legate de gaming, veteranii mult apreciați ai industriei, printre care Brenda și John Romero, respectiv Haz Dullul, și-au prezentat cele mai noi proiecte, în timp ce personaje marcante precum CloakZy, CourageJD, PaladinAmber și mulți alții au interacționat cu publicul pe durata propriilor sesiuni.

Razer și-a anunțat sprijinul pentru un viitor mai sustenabil prin inițiativa #gogreenwithrazer. În cadrul acestui program, Razer va investi în spații de birou și în produse mai ecologice, dar va promova practicile sustenabile și în rândul angajaților, partenerilor, fanilor Razer și în cadrul întregii comunități de gaming.

RazerCon 2020 a fost primul eveniment live din lume cu suport pentru sistemul de iluminare Razer Chroma RGB. Evenimentul a culminat cu un concert care i-a văzut pe scenă pe cei mai renumiți artiști EDM din lume, printre care și Deadmau5, dar și trupele Sabaton, respectiv DragonForce. O premieră mondială a reprezentat sincronizarea dispozitivelor compatibile Razer Chroma RGB din casele fanilor care au urmărit RazerCon 2020 cu efectele de iluminare folosite de trupe pe scena evenimentului.

În caz că ați ratat RazerCon 2020, puteți să urmăriți înregistrarea evenimentului accesând acest link.

În cadrul RazerCon 2020, publicul a aflat primele detalii despre următoarele lansări de produse printre care se numără și noul scaun de gaming Razer Iskur, carcasa pentru sisteme de gaming, Tomahawk, dar și deosebit de apreciata mascotă de pluș Sneki Snek.

Iată mai multe detalii despre produsele și proiectele anunțate pe durata evenimentului.

Scaunul de gaming Razer Iskur

Conceput pentru a oferi maximum de confort și de stil, dar și pentru a proteja sănătatea utilizatorilor, noul Razer Iskur este primul scaun de gaming din oferta Razer, și își propune să redefinească piața scaunelor de gaming prin folosirea unui sistem extern de suport lombar unic, capitonare din spumă cu densitate crescută și tapițerie din piele sintetică multistrat.

Iskur a fost proiectat pentru a răspunde la cererea de ergonomie superioară în rândul scaunelor de gaming moderne, sistemul său extern de suport lombar oferind 26 de grade de personalizare, pentru a îmbunătăți postura utilizatorilor pe durata sesiunilor de gaming. Sistemul de suport lombar reduce durerea și disconfortul prin sprijinirea curburii coloanei vertebrale, în special în zonele medii și joase unde se acumulează cea mai multă tensiune. Iskur este capitonat cu spumă cu densitate crescută pentru suport și confort îmbunătățite și este echipat un sistem de sprijin al brațelor 4D, care permite obținerea unei poziții ideale, dar și un suport de gât confecționat din spumă cu memorie pentru maximum de suport în partea superioară a coloanei.

Iskur este tapițat într-o piele sintetică neagră cu mai multe straturi, având cusături verzi pentru un maximum de stil. Suportul de gât este ornat cu simbolul Razer, șarpele cu trei capete, în timp ce scaunul afișează motoul companiei “For Gamers. By Gamers”, ambele elemente folosind culoarea verde. Finisajul care amintește de solzii unui șarpe conferă un stil unic și ușor de recunoscut, caracteristic Razer.

Pentru mai mult detalii despre Razer Iskur vizitați această pagină: https://rzr.to/Razer-Iskur

Carcasa pentru sisteme de gaming Razer Tomahawk

Noile carcase de gaming Razer Tomahawk reprezintă prima experiență desktop adevărată proiectată de Razer pentru entuziaștii gamingului pe PC. Carcasa este disponibilă în două mărimi distincte: Tomahawk ATX, o carcasă standard de dimensiuni mid-tower și Tomahawk Mini-ITX, o carcasă de dimensiuni reduse.

Noul Tomahawk Gaming Chassis dispune de panouri laterale confecționate din sticlă securizată pentru ca utilizatorii să se poată bucura de priveliștea oferită de componentele din interiorul carcasei, soluție susținută și de sistemul inteligent de gestionare a cablurilor. Cele două panouri se deschid cu ajutorul unei balamale detașabile amplasate în partea din spate, permițând acces facil și rapid la componentele din interior. Carcasa se bazează pe un cadru de metal de culoare negru mat, ornată cu sigla Razer iluminată, amplasată pe panoul frontal. Partea de jos a carcasei ascunde sistemul de iluminare Razer Chroma RGB ce poate fi controlat și personalizat prin intermediul aplicației Razer Synapse 3, oferind o experiență cu adevărat captivantă celor care folosesc ecosistemul Razer integrat în multiple aplicații și periferice.

Oferind un flux al aerului excelent, carcasa Tomahawk poate găzdui ventilatoare cu diametrul de până la 360mm în partea frontală și până la două ventilatoare cu diametrul de 140mm în partea de sus, pentru a asigura o performanță de răcire remarcabilă. Sistemul încorporat de gestionare a cablurilor previne obstrucționarea fluxului de aer prin organizarea eficientă a cablurilor, maximizând astfel spațul disponibil și oferind o estetică plăcută.

Mai multe detalii despre Razer Tomahawk găsiți pe această pagină: https://rzr.to/TomahawkGamingChassis

Razer Blade Stealth 13 (Final de 2020)

Cu specificații mai avansate decât oricând, noua iterație a Razer Blade Stealth 13 folosește noul procesor  11th Gen Intel® Core™ i7, un nou ecran Full HD OLED cu suport tactil și tehnologia THX® Spatial Audio, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență portabilă premium.

Echipată cu procesorul 11th Gen Intel i7-1165G7, noua generație de Blade Stealth 13 este mai rapidă și eficientă ca niciodată. Putând să atingă 4,7GHz prin tehnologia Intel® Turbo Boost, noul Blade Stealth 13 este de până la 2,7 ori mai rapid când vine vorba de crearea de conținut, înregistrând o creștere de viteză de 20% și în aplicațiile de tip office. Folosind placa video NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti, noul Blade Stealth 13 oferă o creștere de performanță și în cadrul jocurilor video, respectiv a procesului de randare, indiferent de locație.

Conceput atât pentru jucători, cât și pentru creatorii de conținut, Blade Stealth 13 este disponibil cu două ecrane diferite: Full HD OLED cu suport tactil și Full HD cu refresh rate de 120Hz. Noul ecran Full HD OLED se adresează în special creatorilor de conținut, acoperind 100% din standardul DCI-P3, dar oferind și o rată de contrast crescută și un finisaj Gorilla® Glass. Pentru jucători, alegerea ideală este modelul cu ecran Full HD 120Hz, oferind panoul cu cel mai ridicat refresh rate disponibil pe un laptop de 13”, un finisaj mat pentru a reduce reflexiile deranjante și o acoperire completă a standardului sRGB.

Datorită celor patru difuzoare conectate la un amplificator inteligent și a noii aplicații THX Spatial Audio, noul Blade Stealth impune noi standarde audio în lumea ultrabook-urilor. Noua aplicație de la THX conține o serie de profiluri audio pentru diferite scenarii de folosire cum ar jocuri, muzică și filme. Aplicația oferă și un profil EQ  personalizabil care le permite utilizatorilor să creeze configurația perfectă pentru urechile lor.

Pentru mai mult detalii despre Razer Blade Stealth 13 vizitați această pagină https://rzr.to/Blade-Stealth-13

Razer Seiren Mini

De mulți ani, microfoanele ce oferă calitate de studio tind să aibă dimensiuni mari, stricând astfel estetica sistemelor desktop minimaliste. Razer a răspuns cererii de a dezvolta un microfon compact, prezentând Razer Seiren Mini, cel mai mic microfon alimentat prin USB realizat de Razer până acum. Noul Seiren Mini oferă sunet de calitate, dimensiuni deosebit de reduse și o varietate de culori, inclusiv Razer Black, Quartz Pink și Mercury White.

În pofida dimensiunilor reduse, Seiren Mini are un model de captare supercardioid ce reduce considerabil zgomotul ambiental, dar și o capsulă tip condensator de 14mm ce captează sunet de o claritate excelentă. Pentru a asigura claritate vocală în orice mediu, noul Seiren Mini include și un suport care reduce vibrațiile provenite din mediul înconjurător și care permite obținerea înclinării dorite fără a-și pierde stabilitatea. 

Având o greutate de sub 500 de grame și un stand de nici 17 cm, Seiren Mini este destul de ușor pentru a fi amplasat oriunde și destul de mic să încapă și pe cele mai aglomerate birouri. Microfonul poate fi folosit în sistem ”plug and play”, utilizatorii având astfel posibilitatea de a participa la conferințe sau de a transmite în direct prin simpla conectare a dispozitivului la un port USB.

Pentru mai multe detalii despre Razer Seiren Mini accesați acest link: https://rzr.to/Seiren-Mini

Razer Kraken BT Kitty Edition

Reprezentând o nouă abordare a unui produs preferat de toți fanii, noul Razer Kraken BT Kitty Edition reprezintă o declarație de stil indiferent de locație. Combinând design-ul și funcționalitatea, noile căști renunță la cabluri în favoarea conectivității Bluetooth 5.0, fiind echipate cu difuzoare de 40mm, compatibilitate Razer Chroma RGB și oferind până la 50 de ore durată de funcționare. Căștile dispun și de un microfon încorporat cu tehnologie beamforming pentru a reduce zgomotul ambiental și pentru a captura în mod clar și precis vocea utilizatorului.

Având design-ul emblematic de urechi de pisică, noile Kraken BT Kitty Edition sunt disponibile în culoarea Quartz Pink cu accente Mercury White pe cupe și pe interiorul bentiței. Sistemul Razer Chroma RGB încorporat se sincronizează cu aplicațiile și notificările primite, putând fi personalizat prin intermediul aplicației Razer Audio App.

Pentru mai multe detalii despre Razer Kraken BT Kitty Edition vizitați această pagină https://rzr.to/Kraken-BT-Kitty-Edition.

Razer Chroma RGB

Pe lângă noile anunțuri de hardware, Razer a prezentat și patru noi parteneri cu care se extinde programul Razer Chroma Connect, ce se bucură de o evoluție rapidă. Acestea sunt: WD Black, Seagate Gaming, Yeelight și Twinkly. Inițiativa Razer Chroma Connect include acum peste 50 de parteneri terți, fiind cel mai mare ecosistem de iluminare RGB pentru gaming din lume, cu peste 500 de dispozitive și peste 150 de jocuri, respectiv aplicații compatibile.

Pentru a controla în mod nativ mai multe dispozitive compatibile, Razer a anunțat și primele plăci de bază Razer Edition, realizate în colaborare cu ASRock. Noile plăci de bază reprezintă versiuni proiectate de Razer ale modelului ASRock Taichi, cu un design unic și suport pentru chipset-urile X570 sau B550. Aceste plăci sunt pionierii acestei inițiative, oferind suport nativ pentru Razer Chroma RGB și fiind compatibile cu mii de componente de tip addressable RGB (ARGB). Entuziaștii în construirea de PC-uri cu multiple componente ARGB pot de acum sincroniza cu ușurință fiecare dispozitiv cu perifericele Razer folosind aplicația Razer Synapse 3.

Pentru mai multe detalii despre programul Razer Chroma Connect vizitați acest link https://rzr.to/Razer-Chroma-RGB

Sneki Snek și colaborarea cu organizația Conservation International

La finalul RazerCon 2020, Razer a făcut un anunț special, spre deliciul întregii comunități: Sneki Snek a fost denumită mascota oficială a comunității de gaming Razer și este disponibilă sub forma unei jucării de pluș adorabile. Schița inițială a unui designer din cadrul Razer s-a transformat într-unul din cele mai populare subiecte, cu nenumărate opere de artă provenite din partea comunității, printre care desene, jucării de pluș confecționate de fani și chiar și tatuaje. Sneki Snek, care a cucerit inimile și mințile fanilor de pretutindeni, poate fi integrat de acum în set-up-ul oricărui fan.

Alături de plușul Sneki Snek, Razer a anunțat colaborarea cu organizația globală pentru prezervarea mediului înconjurător, Conservation International, a cărei misiune este să ofere societății uneltele necesare pentru a se ocupa în mod responsabil și sustenabil de viitorul naturii și de bunăstarea omenirii. Pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv, Razer a apelat la comunitatea de fani pentru a participa la salvarea a cel puțin 100.000 de copaci, echivalentul a 160 de hectare de păduri, de care depinde supraviețuirea unor specii pe cale de dispariție.

Astfel, pentru fiecare pluș Sneki Snek vândut, Razer va face o contribuție la Conservation International pentru a proteja arborii din zona de activitate organizației. Cu ajutorul fanilor de pretutindeni, Razer și Conservation International pot atinge acest obiectiv cu ușurință.

Pentru mai multe detalii despre partneriatul Sneki Snek X Conservation International vizitați această pagină: https://rzr.to/sneki-snek

Preț și disponibilitate

  • Razer Iskur este disponibil acum la prețul de 499,99 Euro în mod exclusiv pe Razer.com.
  • Razer Tomahawk M1 Gaming Chassis ITX este disponibil acum la prețul de 199,99 Euro pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail.
  • Razer Tomahawk A1 Gaming Chassis ATX va fi disponibilă din această toamnă la prețul de 229,99 Euro pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail.
  • Razer Blade Stealth 13 va fi disponibil din octombrie 2020 la prețul de 1999,99 Euro pe Razer.com și din toamna acestui an în oferta anumitor parteneri de retail.
  • Razer Seiren Mini este disponibil acum pentru prețul de 59,99 Euro pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail.
  • Razer Kraken BT Kitty Edition este disponibil acum la prețul de 109,99 Euro pe Razer.com și din toamna acestui an în oferta anumitor parteneri de retail.
  • Razer Sneki Snek Plushie este disponibil acum pentru prețul de 34,99 Euro pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail. Contribuțiile la Conservation International nu se aplică vânzărilor din China și Indonezia.

IMAGINI

  • Razer Tomahawk Gaming Chassis ATX/ITX:  LINK
  • Razer Blade Stealth 13: LINK
  • Razer Seiren Mini: LINK
  • Razer Kraken BT Kitty Edition: LINK
  • Razer Chroma RGB: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

DESPRE CONSERVATION INTERNATIONAL

Conservation International se străduiește să protejeze beneficiile critice aduse de natură omenirii. Prin descoperiri științifice, parteneriate și aplicații Conservation International sprijină inovațiile și investițiile în soluții bazate pe natură car să contribuie la rezolvarea crizei climatică, protecția habitatelor critice și dezvoltarea economică bazată pe conservarea naturii. Conservation International își desfășoară activitatea în 30 de țări în jurul lumii, oferindu-le societăților uneltele necesare pentru a beneficia de o planetă mai curată, mai sănătoasă și mai sustenabilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *