Porsche Design și AOC își unesc forțele pentru a produce monitoare de gaming stilate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Porsche Design și AOC își unesc forțele pentru a livra monitoare care îmbină filozofia design-ului funcțional al Porsche Design cu expertiza în display-uri a AOC. Împreună vor aduce pe piață monitoare de gaming dezvoltate pentru gamerii care caută cele mai înalte performanțe și un design modern si elegant pentru setup-ul lor de gaming. Primul monitor Porsche Design AOC AGON va fi lansat în această toamnă.

Brand-ul Porsche Design este sinonim cu produse premium, precizie și perfecțiune în execuție. Filozofia companiei, ce se învârte în jurul conceptului de design pur, urmărește să oprimizeze forma și modul de funcționare, descoperind soluții noi și inovatoare. AOC este o filială a TPV Technology, cel mai mare producător de monitoare LCD din lume. Datorită monitoarelor sale din gama AOC Gaming și a gamei premium AGON, AOC deține poziția numărul unu pe piața globală de monitoare de gaming.

Sinergia dintre cele două companii și domeniile lor de expertiză va avea ca rezultat produse care excelează în design și funcționalitate. Primul monitor Porsche și AOC va fi lansat la nivel mondial în această toamnă. Prin acest parteneriat strategic, Porsche Design intră într-un segment de piață în creștere rapidă – volumul global al monitoarelor de gaming de 144Hz și peste a crescut cu 76% de la an la an, la sfârșitul anului 2019. Colaborarea permite brandului de lifestyle să acceseze un public și o comunitate foarte mare din întreaga lume. Inspirându-se din istoria bogată a sporturilor cu motor, monitoarele reprezintă o tranziție perfectă către sport-ul experimentat electronic, acasă. Pentru AOC, această colaborare va reprezenta un capitol nou pentru produsele sale de design, de data aceasta pentru gama sa de monitoare de gaming.

„Porsche Design oferă o gamă exclusivă de device-uri electronice de larg consum, iar gaming-ul este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din acest sector. Monitoarele de gaming se încadrează perfect în portofoliul nostru de produse de lifestyle iar colaboarea cu un partener precum AOC, unul dintre cele mai importante branduri globale de pe piața display-urilor, va fi una puternică”, spune Jan Becker CEO al Porsche Design.

„Suntem onorați de această colaborarea cu un brand cu o istorie atât de bogată precum Porsche Design. Expertiza lor în design face echipă bună cu display-urile noastre de ultimă generație. Credem că împreună putem oferi gamerilor din întreaga lume o experiență de gaming premium pe noile monitoare”, adaugă Nico Vernieuwe, SVP Branded Business la TPV Technology.

Mai multe informații despre viitoarele monitoare Porsche Design vor fi publicate în viitorul apropiat.

Despre Porsche Design

În 1963, profesorul Ferdinand Alexander Porsche a creat unul dintre cele mai iconice concepte de design din istoria contemporană: Porsche 911. Urmând viziunea sa de a duce principiile și mitul Porsche dincolo de lumea automobilelor, el a creat Porsche Design în 1972. Filozofia și design-ul său pot fi văzute și astăzi în toate produsele Porsche Design. Fiecare produs Porsche Design reprezintă precizie și perfecțiune extraordinare, se mândrește cu un nivel ridicat de inovație tehnologică și îmbină funcționalitatea inteligentă cu designul purist. Creat de Studio F. A. Porsche în Austria, produsele noastre sunt vândute în întreaga lume în peste 130 de magazine Porsche Design, magazine high-end, retaileri și magazinul online oficial (www.porsche-design.com).

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați www.porsche-design.com

Porsche Design:

Facebook: www.facebook.com/PorscheDesign

Instagram: www.instagram.com/PorscheDesign

Twitter: www.twitter.com/PorscheDesign

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Motivele pentru care tot mai mulți consumatori, factori de decizie corporativi și parteneri de distribuție au încredere în AOC sunt serviciile de înaltă calitate, design atractiv, precum și produse prietenoase cu mediul înconjurător, ergonomice și inovatoare, la prețuri competitive. AOC oferă afișaje care se potrivesc cerințelor fiecărui tip de utilizator, fie că este pentru utilizare profesională, casă, divertisment sau jocuri. AOC este o filială a TPV Technology Limited („TPV”), unul din cei mai mari producători de monitoare și televizoare LCD din lume.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați http://eu.aoc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *