OnePlus extinde linia de produse Nord pentru a aduce experiența smartphone-urilor premium unui public mai larg

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu funcții puternice, bazate pe feedback-ul comunității, seria OnePlus Nord N oferă mai multe pentru mai puțin

OnePlus a lansat două smartphone-uri noi în portofoliul OnePlus Nord – OnePlus Nord N10 5G și OnePlus Nord N100 – aducând experiența smartphone-urilor premium ale companiei mai aproape de mai mulți oameni din întreaga lume. Seria OnePlus Nord N se bazează pe ani de inovații OnePlus, aducând aceeași experiență de utilizare rapidă și plăcută pentru care OnePlus este cunoscut.

Noua serie OnePlus Nord N oferă experiențe imersive de vizualizare, o durată lungă de viață a bateriei, o configurare avansată a mai multor camere și software la nivel de flagship, OxygenOS.

Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus, a declarat: „Misiunea OnePlus de a oferi o tehnologie mai bună presupune că ne străduim să facem tehnologia de ultimă oră mai accesibilă pentru o gamă mai largă de utilizatori. Seria OnePlus Nord N reprezintă următorul pas în strategia noastră de extindere a ofertei de smartphone-uri la diferite categorii de preț.“

Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europe, a declarat: „De când am lansat primul produs OnePlus Nord în Europa și India, comunitatea noastră a arătat clar că este încântată de perspectiva unor dispozitive OnePlus și mai accesibile, pentru că știu că we Never Settle. Lansarea OnePlus Nord N10 5G și OnePlus Nord N100 reprezintă încă un pas către a aduce aceeași experiență și mai multor utilizatori, începând cu Europa. Vom continua să adaptăm portofoliul nostru de produse pentru a oferi experiențe premium la scară largă pentru comunitatea noastră. ”

OnePlus Nord N10 5G: Cea mai accesibilă experiență premium 5G

OnePlus Nord N10 5G aduce puterea vitezei 5G tot mai multor consumatori cu un display de 90Hz, Warp Charge și patru camere de înaltă calitate. Performanța OnePlus Nord N10 5G este alimentată de 6 GB RAM cu 128 GB spațiu de stocare, extensibil cu până la 512 GB pentru stocarea tuturor aplicațiilor, jocurilor, filmelor și melodiilor preferate.

OnePlus Nord N10 5G oferă experiența rapidă și fluidă a display-ului purtând amprenta OnePlus, cu ecranul FHD+ de 6,49”și rata de reîmprospătare de 90 Hz. Indiferent dacă te joci sau dacă te uiți la un videoclip, display-ul fluid și difuzoarele duale oferă o experiență stereo captivantă. Warp Charge de la OnePlus este una dintre cele mai importante tehnologii de încărcare rapidă din industrie, disponibilă acum pentru utilizatorii OnePlus Nord N10 5G. Dispozitivul acceptă Warp Charge 30T cu o baterie de 4300 mAh, ceea ce înseamnă mai puțin timp la încărcat, mai mult timp petrecut departe de cabluri și baterii externe.

5G schimbă modul în care oamenii își folosesc smartphone-urile. OnePlus Nord N10 5G își propune să aducă această conectivitate de nouă generație accesibilă mai multor utilizatori cu un chipset Qualcomm® Snapdragon ™ 690 alimentat de un procesor Octa-core.

Ansamblul principal de camere de pe OnePlus Nord N10 5G vă permite să surprindeți lumea din jur în detalii uimitoare. Acesta vine cu o cameră principală de 64 MP și o cameră ultra-wide de 119 grade, împreună cu cele două camere – macro și monocrom. Device-ul vine cu o cameră frontală de 16 MP pentru selfie-uri sau apeluri video.

OnePlus Nord N100: Accent pe divertisment, cu un preț care se potrivește tuturor

Conceput pentru utilizatorii care își doresc să se bucure de cea mai bună experiență de smartphone pentru utilizarea zilnică, OnePlus Nord N100 vine cu un ecran mare, baterie mare și spațiu de stocare generos, la un preț accesibil. Are un display captivant de 6,52”, cu difuzoare dual stereo. Pentru o durată lungă de viață a bateriei, OnePlus Nord N100 este alimentat de o baterie de 5000 mAh și acceptă încărcare rapidă de 18 W.

În ceea ce privește performanța, OnePlus Nord N100 vine cu 4 GB RAM cu 64 GB stocare, rulează pe un chipset Qualcomm® Snapdragon™ 460 și un procesor Octa-core. Spațiul de stocare extensibil este opțional printr-un slot pentru card MicroSD. Nord N100 vine cu o cameră principală de 13 MP, o cameră bokeh care ajută la generarea de fotografii portret și o cameră macro pentru o experiență de fotografiere dinamică.

Atât OnePlus Nord N10 5G, cât și OnePlus Nord N100 vin cu OxygenOS 10.5 preinstalat, pentru o experiență de software rapidă și fluidă, la nivel emblematic. OxygenOS oferă funcții precum Dark Mode, Zen Mode și un set complet de opțiuni de personalizare care permit utilizatorilor să modifice totul, de la formele pictogramelor la animațiile pentru amprentă. Conceput pentru a fi ultra-rapid și fluid, OxygenOS are aproape 300 de optimizări software puternice pentru a oferi o experiență de top a smartphone-ului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *