Cum alegi o uniformă medicală de calitate de sus până jos?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

#2- florinblog.info

Majoritatea producătorilor și magazinelor de uniforme oferă tuturor cadrelor medicale un anumit tabel cu mărimile produselor pe care le au. Totodată, pe piață găsim o gama largă de producători care respectă mărimile clasice, de exemplu: 34, 38, 40 sau S, M, XL.

Există cazuri în care mărimile pot fi încadrate în câteva categorii:

  • Petite – pentru cei care au o înălțime sub 1,60 m;
  • XXL – pentru cei care sunt mai corpolenți;
  • Normală –  cadrele medicale care nu se încadreză în cele două categorii de mai sus și nu au vreo problemă în găsirea hainelor potrivite.

Dacă lucrezi într-o secție sau clinică și nu este obligatoriu să porți o anumită culoare pentru costume, află că există foarte multe tipuri de nuanțe. Deși clasicul alb rămâne alegerea principala, poți opta pentru culori precum: galben, vișiniu, turcoaz, portocaliu, oliv, verde, albastru sau roz.

Un Dr in uniforma se va interesa din timp și va știi că poate opta chiar și pentru bluzele medicale sau halatele cu imprimeuri, care pot fi alese în funcție de domeniul de activitate. De exemplu: cadrele medicale care lucrează în stomatologie pot alege imprimeuri cu dințișori; iar cei care lucrează alături de cei mici pot alege un model care să îi înveselească pe copilași.

Un asistent la început de drum nu ar trebui să își facă astfel de probleme, deoarece în general angajatorul este cel care se ocupă. Totuși, dacă lucrează în cadrul serviciilor de urgență, există unele reguli care trebuie să fie respectate cu strictețe.

Boneta medicala este la fel de importantă ca un costum medical complet, așa că trebuie să fie de înaltă calitate și să îți ofere avantajele de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai optime condiții.

Înainte de a achiziționa o uniformă medicală de înaltă calitate, ar trebui să știi că prima impresie nu poate fi făcută de două ori și este absolut normal.

Din primele minute în care cineva te privește, observă imediat câteva detalii care te caracterizează. Tocmai de aceea, este foarte important să ai mare grijă de ținuta ta și să te prezinți într-un mod impecabil, indiferent de domeniul în care lucrezi. Ba chiar cu atât mai mult dacă activezi în domeniul medical.

Un doctor care își achiziționează de unul singur hainele profesionale, arată că se respectă și are grijă de propria imagine dar și de succesul propriu. Mai mult de atât, dacă clinica achiziționează costumele medicale, atunci echipa are o imagine mult mai profesională și serioasă, așa cum se cuvine.

Deși în industria medicală majoritatea angajaților sunt de sex feminin, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te neglijezi, în cazul în care ești bărbat. Indicat ar fi că toți să avem grijă de propriul aspect și să iubim frumosul în orice. Astfel, vom reuși să avem o stare de spirit mult mai bună și să ne desfășurăm activitățile profesionale într-o manieră impecabilă!

Producătorii de îmbrăcăminte medicală aduc pe piață mereu o gama variată de stiluri din care poți alege, în funcție de propriile preferințe. Gama de uniforme medicale este reînnoită într-un mod constant, atât cu versiuni clasice, cât și cu produse noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *