ATEN a lansat VE8952 – Noul Extender HDMI 4K over IP cu suport PoE

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu VE8952, transmiterea semnalelor AV prin retea este o operatie deosebit de simpla

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a lansat un nou membru al familiei VE89 – VE8952. Acesta este un dispozitiv de extindere a semnalelor HDMI 4K prin intermediul retelelor IP, cu alimentare dubla: PoE si local. La fel ca modelele premiate Red Dot Design Award – VE8950 si VE8900 – VE8952 faciliteaza transmisia cu latente reduse si pe distante mari, prin intermediul retelelor Gigabit obisnuite, a semnalelor AV la rezolutie 1080p/4K. Echipamentul este, astfel, o solutie eficienta si deosebit de usor de folosit, ce vine ca raspuns la provocarile cu care se confrunta integratorii atunci cand proiecteaza sisteme AV via IP.

”Avem ca strategie dezvoltarea de noi echipamente si solutii ATEN pentru a raspunde cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale partenerilor nostri care se intalnesc cu provocari variate in functie de industriile in care activeaza. Seria ATEN VE89 a fost dezvoltata plecand de la nevoile si cerintele utilizatorilor. Noua serie de produse din gama deja premiata VE89 asigura transmiterea semnalului AV la calitate originala, cu latente reduse pe distante mai mari”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Technology Eastern Europe.

Noile produse sunt prevazute cu afisaj local, pentru identificare, si cu butoane fizice pentru configurarea ID-ului si comutare. Astfel, utilizatorii care nu au cunostinte IP, pot sa configureze legaturile intre Transmitatori si Receptori prin alegerea unui ID comun celor doua. Echipamentul dispune de elemente de fixare pentru montare usoara si indicatoare LED pentru diagnosticare rapida. Pentru punerea in functiune, nu sunt necesare procedee complicate de configurare a adreselor IP, PC-uri suplimentare sau solutii software. Gama de produse ATEN VE89 a fost conceputa pentru a indeplini cerintele specifice instalarilor de mari dimensiuni, cu ecrane multiple, videowall-uri si digital signage, ce implica transmisiuni 1080p/4K. Din acest motiv, aceste echipamente reprezinta alegerea ideala pentru o multitudine de aplicatii, precum utilizarea in magazine, aeroporturi, gari, spatii de birouri, mall-uri, ghisee si spatii pentru organizarea de evenimente.

Caracteristici cheie:

  • Flexibilitate si scalabilitate nelimitate – de la o instalare simpla, punct la punct, la sute de terminale: ofera flexibilitate, scalabilitate si multifunctionalitate in aplicatii tipextender, splitter, switcher si video-wall.
  • Fara procedee complicate de configurare a adreselor IP – utilizatorii pot comuta fara niciun pic de efort intre sursele de intrare prin intermediul butoanelor si ecranului pentru identificare, amplasate pe panoul de control. In acest fel, configurarea este cat se poate de simpla si nu necesita expertiza IT.
  • Control flexibil prin intermediul aplicatiei mobile – pre-vizualizarea, monitorizarea si selectarea surselor de semnal video pot fi realizate de pe dispozitive mobile, ceea ce ii asigura utilizatorului maximum de mobilitate.
  • Suport Daisy Chain pentru distante mai mari – reteaua AV poate fi extinsa extrem de usor, fara aglomerari de cabluri sau switch-uri de retea suplimentare si, in acelasi timp, la costuri reduse.
  • Fara PC-uri sau solutii software suplimentare – administrarea sistemului AV via IP reprezinta o operatiune deosebit de simpla, datorita interfetei web cu care sunt prevazute transmitatoarele si receptoarele.
  • Amplasare in orice locatie, fara cablu separat de alimentare – dispozitivele pot fi montate exact acolo unde este nevoie de ele, intrucat nu sunt necesare prize.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina dedicata solutiilor Video via IP: https://www.aten.com/global/en/product-landing-page/video-over-ip/

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *