Oferte speciale și servicii gratuite puse la dispoziția utilizatorilor Huawei cu ocazia Valentine’s Day

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei Consumer Business Group România continuă seria de oferte dedicate sărbătorii iubirii, disponibile deja atât online, cât și în magazinele partenere. De asemenea, cei care decid să își achiziționeze laptop-ul HUAWEI MateBook X de la diverși parteneri ai companiei, beneficiază de cadouri surpriză, printre care și ceasul HUAWEI Watch GT2 Pro.

În plus, pe lângă reducerile de până la 50% la ceasurile Huawei și căștile HUAWEI FreeBuds Pro și cadourile surpriză oferite la achiziționarea HUAWEI MateBook X, compania oferă și o serie de servicii gratuite pentru utilizatorii care vizitează centrele de service autorizate în perioadele 12-14 februarie și 22-24 februarie.

Astfel, clienții care vizitează Huawei Customer Service Center, situat în Băneasa Shopping City București, lângă Huawei Experience Store, etajul 1, și Huawei Costumer Service Center, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, 23 A, București, pot beneficia de manoperă gratuită pentru reparațiile efectuate la dispozitivele aflate în afara garanției. Mai mult, aplicarea foliei pe ecranul telefonului, precum și curățarea și dezinfectarea dispozitivului sunt oferite tot în mod gratuit utilizatorilor Huawei. De asemenea, toți cei care vizitează centrele autorizate de service Huawei vor primi cadouri surpriză în perioadele menționate.

„Oferta de Valentine’s Day include dispozitivele ideale pentru cei care își doresc să se mențină sănătoși și activi și  țină pasul cu cele mai inovatoare tehnologii, de la soundrack-ul perfect la cei 10.000 de pași necesari zilnic.”, declară Sabina Știrb, Director Marketing, Huawei Consumer BG. „Smartwatch-urile din Seria HUAWEI Watch GT 2 vin atât cu o variantă potrivită categoriei feminine – HUAWEI WATCH GT 2 42 mm -, cât și cu două variante potrivite celei masculine – HUAWEI WATCH GT 2 46 mm și HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Produsele impresionează printr-o baterie generoasă de pâ la două săptămâni și prin numeroase funcții utile precum monitorizarea ritmului cardiac, a respirației și a calității somnului, iar căștile HUAWEI Freebuds Pro sunt generația de top pentru o experiență acustică desăvârșită de tehnologia ANC. Ne bucurăm să adăugăși campania surpriză din centrele noastre de service unei săptămâni în care celebrăm iubirea.”, continuă aceasta.

Mai activi și mai sănătoși împreună

HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI Band 4 Pro sunt alte două dispozitive ideale pentru cei care își doresc să se bucure de o calitate mai bună a somnului, de un ghid de antrenament sau de monitorizarea ritmului cardiac 24/24.

Pentru că un antrenament productiv trebuie să fie însoțit de o experiență audio premium, HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu design in-ear, vin cu o calitate excepțională a sunetului. Sistemul ANC dinamic inteligent recunoaște sunetele ambientale și schimbă modul de anulare a zgomotului în consecință, pentru o experiență audio adecvată.

Vestea bună este că dispozitivele pot fi conectate în câțiva pași simpli cu orice smartphone iOS sau Android, permițându-le utilizatorilor să se bucure de rezultatele antrenamentelor fizice, de datele relevante legate de starea lor de sănătate sau de playlist-urile preferate de pe ecranul telefonului personal, indiferent de sistemul de operare.

HUAWEI AppGallery oferă oportunități infinite pentru un Valentines Day reușit

HUAWEI AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

Magazinul virtual de aplicații, disponibil pe orice smartphone cu Android, oferă posibilități infinite atunci când vine vorba despre activitățile preferate alături de cei dragi: music streaming, divertisment, food delivery, știri, transport sau aplicații care te ajută să te bucuri de sesiuni de workout chiar și de acasă.

Pentru mai multe detalii despre campanie, te invităm să accesezi:

consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweivalentinesday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *