Televizoarele Samsung Neo QLED 2021 obțin prima certificare „Eye Care” din industrie din partea Asociației de Inginerie, VDE

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Televizoarele Neo QLED din 2021 devin primele televizoare care primesc certificatul „Eye Care” de la VDE în Germania

București, România – 12 martie 2021 – Samsung Electronics a anunțat că gama Neo QLED din 2021 a obținut prima certificare „Eye Care” de acest tip din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), o instituție foarte apreciată pentru certificări de inginerie electrică din Germania. Această distincție consolidează angajamentul Samsung față de îmbunătățirea fiabilității televizoarelor sale.

Toate modelele Samsung QLED din 2021, care au finalizat această testare, au primit certificarea „Eye Care” ce include următoarele criterii: „Siguranța ochilor”, „Blând cu ochii”, “nivel de flicker, uniformitate și evaluări ale fidelității culorilor.

[Photo] Samsung Neo QLED TVs receive Eye Care certificate from VDE(2) (1)

Certificarea „Siguranța ochilor” este atribuită produselor cu niveluri de emisie de lumină albastră, raze ultraviolete și raze infraroșii, încadrate în „Grupul permis”, conform clasificării limitelor de emisie stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

Certificarea “Blând cu ochii” asigură ca dispozitivele electrice îndeplinesc standardul CIE (Comisia Internațională pentru Iluminare) privitor la efectele de inhibare a melatoninei.

IEC este o organizație internațională de standardizare, care pregătește și publică standarde internaționale pentru produse electrice, electronice și tehnologii conexe. CIE este autoritatea internațională pentru lumină, iluminare, culoare și spații de culoare.

Prin această certificare, televizoarele QLED de la Samsung au fost, de asemenea, recunoscute pentru îndeplinirea standardelor de uniformitate a calității imaginii și a fidelității culorilor, ambele elemente evaluând performanța de livrare a conținutului.

„În calitate de lider mondial al industriei de televizoare de 15 ani, Samsung se angajează pe deplin să dezvolte produse care nu doar că oferă o calitate excelentă a imaginii, dar sunt și centrate pe om”, a spus Yonghoon Choi, Executive Vice President of the Visual Display Business at Samsung Electronics.

[Photo] Samsung Neo QLED TVs receive Eye Care certificate from VDE(1)

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *