Motorola lansează moto g20, un telefon accesibil pentru pasionații de fotografie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Motorola lansează moto g20, un nou dispozitiv ce oferă un sistem avansat de camere quad. Telefonul beneficiază de un ecran captivant HD+ 90 Hz, de o autonomie incredibilă, dar și de alte performanțe pentru o experiență de utilizare remarcabilă. Noul moto g20 a fost dezvoltat pentru utilizatorii pasionați de fotografie, care acum pot surprinde cele mai bune momente în imagini uimitoare, realizate în orice condiții de lumină.

Sistemul de camere quad cu care este dotat moto g20 facilitează capturi clare în condiții de lumină slabă,  fotografii intense, chiar și pe timp de noapte. moto g20 este perfect și pentru cei care își doresc să realizeze portrete, dar și prim-planuri incredibil de detaliate, care denotă un aspect profesional. Senzorul principal de 48 MP1 folosește tehnologia Quad Pixel pentru a oferi o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare, ceea ce asigura calitatea fotografiilor, care sunt mai clare și mai luminoase. Obiectivul ultra-wide permite o încadrare de 4 ori mai precisă, ceea ce face mai ușoară fotografierea peisajelor complexe. Camera dedicată Macro Vision conferă apropierea de subiect pentru prim-planuri incredibil de detaliate, iar senzorul de adâncime estompează fundalul portretelor pentru rezultate profesionale. Mai mult decât atât, selfie-urile realizate cu cameră de 13MP sunt mult mai intense și mai detaliate.

moto g20 beneficiază de o experiență de vizionare uimitoare, datorită raportului de aspect 20:9, de pe ecranul Max Vision HD+ de 6,5 inch și a ratei de refresh a ecranului de 90Hz, care permite o derulare lină, fără întârzieri.

Acum utilizatorii pot selecta în voie cele mai bune fotografii pe care să le posteze pe rețelele sociale, uitând de grija bateriei. Cu moto g20 utilizatorii se pot bucura de toate activitățile preferate, pentru că dispune de o autonomie de până la două zile cu doar o singură încărcare. Datorită bateriei de 5000 mAh, un weekend întreg de divertisment și distracție este mai ușor de garantat și poate include de la vizionarea videoclipurilor preferate, până la experiențele de gaming captivante.

moto g20 dispune de o putere mai mare, cu un procesor octa-core personalizat, care oferă o performanță grafică cu 38% mai bună. Se poate remarca o creștere a performanței în timpul jocurilor și atunci când se vizionează clipuri video sau când o noapte cu prietenii este imortalizată, toate acestea fără a pierde autonomia telefonului și datorită celor 4 GB de memorie RAM de ultimă generație. Iar cu 64/128 GB de spațiu de stocare încorporat, există suficient loc pentru a salva conținutul preferat. Pentru spațiu de stocare suplimentar, se poate adăuga oricând până la 1 TB în plus folosind un card microSD.

Experiența software va face ca fiecare interacțiune cu dispozitivul să fie una excelentă. Android 11 este optimizat pentru modul în care este folosit telefonul, făcându-l mai intuitiv, mai sigur și mai personal. Acesta permite o gestionare mai bună a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite fanilor Moto, inclusiv acces vocal mai rapid și asistență prin comenzi rapide.

moto g20 oferă o perspectivă complet nouă – fotografii uimitoare în orice situație, procesor mai inteligent pentru performanțe mai bune, mai mult spațiu pentru a păstra ceea ce este important pentru utilizatori și o baterie pentru autonomie mai mare.

Disponibilitate

moto g20 va fi disponibil în anumite țări din Europa.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *