Un parfum care emană rafinament

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Există o singură nuanță, cum să nu atingi granițele personale ale altor oameni cu propria ta persoană strălucitoare. Și nu este deloc vorba despre o reacție la piercing, la cizmele complicate sau la colorarea variată a părului. Cel mai simplu, cu parfumuri arabesti originale. Acest lucru este evident pentru toată lumea, și este una dintre tușele suculente ale imaginii unei persoane. Ajută perfect în exprimarea de sine, scufundându-se în memorie și trezind emoții. Este minunat că acum există posibilitatea de a alege dintre numeroasele compoziții care emană rafinament, oferite exact în funcție de starea ta sufletească, starea de spirit, subliniind cele mai bune calități ale personalității.

Parfumuri arăbești care excită senzualitatea

Spiritelor de la Răsărit li s-a atribuit un rol responsabil, pentru a excita senzualitatea unui nobil bogat răsfățat de plăceri. Pentru numărul de soții și concubine au mărturisit apoi statutul și puterea. Numărul mare de slujitori nu permitea sultanului sau emirului să greșească în chestiuni intime. De aceea, magii-alchimiști-parfumieri din „laboratoarele” lor antediluviene, zi și noapte, au evocat sticle de poțiune cu tămâie: evaporarea, apărarea, distribuirea și combinarea, invenția tuturor noilor poțiuni-elixiruri.

Feromonii sunt deseori percepuți ca afrodisiace – componente vegetale care sunt bine cunoscute de noi: ulei de trandafir, iasomie, smirnă, lotus, căpșuni, fructe de cacao din compoziția parfumului, care acționează prin simțul mirosului asupra centrilor din creier responsabili de excitare și plăcere. Viața este de așa natură încât prioritatea este parfumul. Parfumul se aplică mai des în zilele de sărbătoare sau în zilele solemne când dorești un sunet bogat și pasional. În agitația de zi cu zi, mini-versiunile sunt foarte relevante și nu este o coincidență faptul că multe mărci lansează noi linii într-un format laconic. Parfumurile în sticle frumoase, făcute cu pricepere, au rolul unui cadou cu care nu vei greși niciodată.

Parfum de damă Pure Kanz

Îți place un parfum floral dulce, cu un ton de nucă și aromă orientală? El este al tău, acum. Începutul fructat îți va stimula starea de spirit, amintind cele mai frumoase momente din viață. Boabele de tonka sunt împletite cu nuanțe de diferite nuci, cu aroma lor dulce inerentă. Nobila aromă a lemnului de santal este perfect combinată cu vanilia și înmoaie nota chihlimbar-moscată, lăsând-o responsabilă pentru longevitate. Dacă vrei ceva cu adevărat luxos, atunci nu te limita doar la conținut, ci ai grijă și de forma sticlei. Cu siguranță aceasta este părerea maeștrilor mărcii arabe Prive, care au prezentat lumii un parfum original pentru femei Pure Kanz. Este o frumusețe pură ascunsă într-o sticlă rafinată care seamănă cu o pungă de bijuterii. O astfel de capodoperă este „o mică operă de artă”. Este pur și simplu imposibil să nu fii de acord cu o astfel de caracteristică.

Aroma te va surprinde cu un sunet strălucitor, îndrăzneț, oarecum neobișnuit, care dezvăluie note ușoare de fructe cu o aciditate subtilă. Mai aproape de inimă, compoziția devine mai dulce, mai florală și chiar lemnoasă. Motivele nobile ale lemnului de santal se îmbină cu senzualitatea trio-ului clasic: chihlimbar, mosc și vanilie. Există ceva misterios, ademenitor, cu adevărat oriental în acest parfum original femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *