OnePlus Nord CE 5G este anunțat oficial: experiența OnePlus la un preț mai mic

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

10 iunie 2021: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a dezvăluit un nou membru al liniei de produse OnePlus Nord: OnePlus Nord CE 5G (Core Edition). Acesta este construit pe baza elementelor esențiale ale experienței Nord și oferă feature-uri performante la un preț redus – totul într-un design nou.

OnePlus Nord CE 5G_ProductStills_S_7

Nord CE dispune de cele mai bune caracteristici hardware din segment, precum un sistem triplu de camere versatil de 64 MP, un ecran AMOLED fluid de 90Hz, un procesor puternic Snapdragon 750G 5G și tehnologia de încărcare Warp Charge 30T Plus îmbunătățită. Acestea sunt combinate cu sistemul de operare OxygenOS 11 rapid și fluid.

„OnePlus Nord CE 5G reprezintă următorul pas în angajamentul nostru de a oferi tehnologii extraordinare. Spiritul Never Settle ne determină să oferim o experiență mai bună în raport cu ceea ce este disponibil în orice segment de preț. Nord CE este cea mai nouă adiție a liniei de produse OnePlus Nord. Oferă o experiență de zi cu zi excelentă, păstrând în același timp calitatea OnePlus pe care utilizatorii o îndrăgesc”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus.

OnePlus Nord CE 5G_ProductStills_S_6

O experiență rapidă și fluidă

OnePlus Nord CE 5G are o baterie mare de 4.500 mAh, însă cu tehnologia îmbunătățită de încărcare Warp Charge 30T Plus, bateria se încarcă la aceeași viteză ca Nord-ul original, de la 0 până la 70% în doar o jumătate de oră. La fel ca toate dispozitivele OnePlus, Nord CE limitează timpul petrecut de baterie la 100%, pentru a menține sănătatea acesteia în timp ce se încarcă peste noapte.

OnePlus Nord CE 5G_ProductStills_S_4

Nord CE dispune de platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G, cu o performanță îmbunătățită cu 20% în cazul procesorului (CPU) Kryo 570 și 10% în cazul procesorului grafic (GPU) Adreno 619, comparativ cu predecesorul său. De asemenea, motorul inteligent AI oferă o experiență incredibil de fluidă și intuitivă, de la gaming până la funcția îmbunătățită de chat vocal.

Nord CE rulează cu OxygenOS11, cel mai rapid și mai receptiv software OnePlus al momentului. OxygenOS 11 prezintă îmbunătățiri semnificative ale caracteristicilor apreciate de fani, precum Dark Mode, Zen Mode și un nou Always On Display. În plus, OOS 11 a fost optimizat pentru utilizarea dispozitivului cu o singură mână, prin repoziționarea comenzilor tactile și un design simplu și practic.

OnePlus Nord CE 5G_ProductStills_S_3

Elemente esențiale performante

Nord CE are un sistem format din trei camere pe partea din spate; camera principală de 64MP cu o diafragmă mare f/1,79 surprinde imagini clare, de înaltă rezoluție și cu un nivel ridicat de detalii în condiții de iluminare puternică. Camera ultra-wide are un unghi de 119° pentru un plus de versatilitate. În partea din față, Nord CE are o cameră de 16MP care surprinde selfie-uri grozave.

La fel ca în cazul modelelor flagship OnePlus, Nord CE vine cu Nightscape pentru fotografii de calitate în lumină slabă. Folosind această funcție gândită pentru fotografierea pe timp de noapte, dispozitivul captează până la opt imagini la expuneri variate și le combină pentru a produce fotografii mai clare, mai luminoase și cu un efect dramatic.

De asemenea, Nord CE are un ecran AMOLED de 6,43″, de 90Hz, care oferă o experiență imersivă și plăcută.

Alte elemente pe care utilizatorii le apreciază la OnePlus   

Cu o grosime de doar 7,9mm și o greutate de 170g, Nord CE 5G este cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T până în prezent. Cu toate acestea, au fost adăugate elemente suplimentare la noul Nord CE, cum ar fi jack-ul pentru căști de 3,5 mm. Nord CE va fi disponibil în trei culori: Charcoal Ink (cerneală-cărbune), Silver Ray (rază argintie), și Blue Void (vid albastru). Acesta din urmă prezintă un finisaj mat rezistent la amprente care dezvăluie o nuanță în schimbare, în funcție de unghiul din care e privit.

OnePlus Nord CE 5G_ProductStills_S_1

La fel ca toate dispozitivele flagship ale OnePlus, Nord CE va beneficia de actualizări de software timp de doi ani și de actualizări de securitate timp de trei ani, ceea ce va oferi telefonului eficiență pe termen lung.

OnePlus Nord CE 5G poate fi observat prin AR 

OnePlus se angajează să ofere comunității experiențe noi și captivante prin integrarea tehnologiilor inovatoare în experiența brandului. În 2020, OnePlus a organizat prima lansare de produs din lume prin AR, dezvăluind OnePlus Nord; această lansare neobișnuită le-a permis utilizatorilor să participe în condiții de siguranță la eveniment – din propriile locuințe. OnePlus continuă să exploreze integrările AR prin lansarea OnePlus Nord CE 5G, prin care le permite utilizatorilor să ia contact cu noul Nord CE printr-o experiență web-AR.

OnePlus Nord CE 5G_Main KV_clean_H

Utilizatorii vor putea vedea de aproape cele trei culori spectaculoase ale Nord CE, împreună cu Warp Charge 30T Plus îmbunătățit și viteza sa de încărcare rapidă. În plus, evenimentul include o provocare Code Breaker, în care utilizatorii au șansa de a câștiga un dispozitiv Nord CE dacă sparg codul de acces al dispozitivului virtual. Mai multe detalii sunt disponibile la https://forums.oneplus.com/threads/experience-oneplus-nord-ce-5g-in-ar-right-now.1451075/.

Utilizatorii vor putea participa la experiența AR între 10 și 30 iunie. Aceasta poate fi activată accesând nord-ar.oneplus.com. Mai multe update-uri vor fi publicate pe contul de Instagram OnePlus Nord (@oneplus.nord) și pe nord-ar.oneplus.com.

Unboxing extrem

OnePlus păstrează vie strategia de a se conecta cu utilizatorii în moduri unice, dincolo de produs. În acest sens, OnePlus a colaborat cu Mrwhosetheboss, un influencer global din domeniul tech, pentru o experiență hardcore de unboxing, într-un avion pentru cascadorii. Acest unboxing neconvențional, dominat de adrenalină, a fost gândit pentru a se potrivi cu tonalitatea îndrăzneață a OnePlus Nord. Videoclipul de unboxing este disponibil aici: https://youtu.be/_zRUCI857IQ

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord CE 5G va fi disponibil spre vânzare în România pe onepl.us/romania începând cu 21 iunie 2021. Înainte de acest moment, comunitatea comunitatea OnePlus va avea în exclusivitate oportunitatea de a obține acces anticipat la OnePlus Nord CE 5G prin programul de vânzări anticipate (Core Sales) pe OnePlus.com, începând cu 10 iunie la 17:25 (ora României) și până la miezul nopții, pe 12 iunie 2021. Membrii comunității OnePlus trebuie să acceseze link-ul paginii de produs a OnePlus Nord CE 5G:  https://www.oneplus.com/ro/oneplus-nord-ce-5g%22%20 pentru a plasa comenzile. Toți membrii comunității care achiziționează OnePlus Nord CE 5G în perioada vânzărilor anticipate se vor număra printre primii care vor primi noul dispozitiv, începând cu 14 iunie. Apoi, comenzile vor începe pe OnePlus.com de pe 12 iunie, ora 12:00 (ora României).

RAM ROM Culori Preț Disponibilitate Data de start a vânzărilor
6GB 128GB Charcoal Ink 299 Euro Europa – Exclusiv pe OnePlus.com 21 iunie
8GB 128GB Blue Void, Charcoal Ink 329 Euro Europa
UK
21 iunie
12GB 256GB Blue Void, Charcoal Ink, Silver Ray 399 Euro Europa
UK
21 iunie

Despre OnePlus 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *