ALERTĂ MEDIA: RAZER ANUNȚĂ NOUL RAPTOR 27, PRIMUL MONITOR DE PC DIN LUME CERTIFICAT THX®

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE: Razer a anunțat o nouă versiune a multiplu premiatului monitor, noul Razer Raptor 27. Cu un ecran cu refresh rate de 165Hz și timpi de răspuns de 1ms, Raptor 27 răspunde la cele mai exigente așteptări legate de calitatea imaginii și de viteza de redare, aspecte necesare jocurilor AAA cu un framerate și rezoluție sporite.

Razer Raptor 27 este primul monitor de PC care a obținut certificarea THX, în urma a peste 400 de teste individuale menite să asigure acuratețea redării culorilor. Scopul final este ca imaginile să fie redate exact cum și le-au imaginat creatorii acestora, la o calitate și un nivel de detalii neegalate.

Cu o fluiditate extraordinară garantată de refresh rate-ul de 165Hz, ecranul IPS cu unghi larg de vizualizare din noul Razer Raptor 27 dispune de o rezoluție QHD (2560×1440) cu suport pentru tehnologiile AMD FreeSync™ Premium și NVIDIA G-Sync™.  Razer Raptor 27 acoperă 95% din standardul de culoare DCI-P3 și are capabilitate HDR400, redând astfel culori vii și un negru profund, toate aceste aspecte ridicând gaming-ul, divertismentul și sarcinile de birou la noi culmi vizuale.

Screenshot 2021-06-15 110658

Noul Razer Raptor 27 păstrează design-ul popular al predecesorului său, inclusiv finisajul negru mat, baza de aluminiu, spatele cu textură de material textil și tunelurile pentru un management eficient și discret al cablurilor. Aspectul special este completat de sistemul de iluminare Razer Chroma RGB, care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori și o varietate de efecte de iluminare care pot fi sincronizate cu alte dispozitive compatibile prin aplicația Synapse 3. Pentru o experiență desăvârșită utilizatorii pot controla nivelul de luminozitate și de contrast, respectiv setările de culoare direct din aplicația  Razer Synapse 3.

Pentru maximum de fiabilitate, Razer lansează și adaptorul Raptor VESA. Comercializat separat, acest accesoriu a fost proiectat să se potrivească cu toate modelele de Raptor, având un design ultra-subțire. Prin înlocuirea bazei monitorului cu adaptorul VESA, utilizatorii pot monta noul Raptor 27 pe orice stand VESA compatibil.

Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

DE CE:  Noul Razer Raptor 27, cu un ecran cu refresh rate de 165Hz este primul monitor de PC din lume certificat THX®, care oferă un nou nivel de performanță, o fluiditate de neegalat și o experiență unică.

PREȚ: Noul Razer Raptor 27 va fi disponibil în trimestrul III al 2021 pentru 999,99 Euro pe pagina Razer.com și mai târziu în oferta partenerilor retail.

Adaptorul Razer VESA Mount pentru Razer Raptor 27 va fi disponibil la începutul trimestrului III din 2021 la prețul de 99,99 Euro, exclusiv pe Razer.com.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine (California) și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *