Konica Minolta România obține certificarea M-Files Delivery Partner pentru expertiza și competențele deținute în domeniul managementului informației

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 17 iunie 2021

 

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, a obținut recent certificarea M-Files Delivery Partner. Atestarea confirmă expertiza și competențele Konica Minolta România în furnizarea de soluții de management electronic al documentelor și informațiilor, bazate pe platforma M-Files, fiind prima companie de pe piața locală și printre puținele din lume care dețin aceasta certificare.

 

M-Files Delivery Partner este o certificare tehnică avansată, lansată anul acesta în cadrul programului global de parteneriat al companiei M-Files – brand finlandez specializat în dezvoltarea de soluții software de management inteligent al informației – și obținută recent de Konica Minolta România.

„Suntem deosebit de încântați de parteneriatul tehnologic încheiat anul trecut cu M-Files și, bineînțeles, de noua certificare. Obținerea acestei certificări este rezultatul eforturilor și muncii depuse de către un grup de colegi din cadrul Diviziei Digital Business Services și atestă competențele pe care le deţinem în implementarea de soluții complete pentru managementul electronic al documentelor, de la crearea până la aprobarea și stocarea lor, cu fluxuri complet digitalizate” afirmă Andreea Mocanu, Manager al Diviziei Digital Business Services, Konica Minolta România.

Konica Minolta_M-Files Certified Delivery Partner (1)

Konica Minolta România deține un portofoliu extins de soluții de tip Enterprise Content Managent (ECM), prin intermediul cărora companiile locale își pot optimiza atât procesele de lucru cu documente și informații, cât și costurile aferente lucrului cu acestea. Compania oferă, în prezent, soluții complete destinate procesării automate a documentelor și informațiilor – de la captură, indexare, clasificare, până la distribuire, stocare și regăsire, folosind atât aplicații proprii, cât și platforme terțe, configurabile.

Prin intermediul parteneriatului cu M-Files, Konica Minolta România furnizează soluţii de Registratură Electronică, Management al contractelor, cu procese de aprobare şi semnare electronică, soluţii variate de organizare şi stocare a documentelor electronice, precum şi automatizare a fluxurilor de lucru, aplicabile ȋn orice domeniu de activitate.

Cu funcționalități avansate de accesare, căutare și regăsire, M-Files facilitează gestionarea informației, indiferent de sistemul în care aceasta este stocată.          Platforma M-Files beneficiază de o interfață intuitivă, oferind o experiență de utilizare superioară, de pe orice dispozitiv. Tehnologia AI facilitează clasificarea și organizarea informației în funcție de tipul ei, fără a fi necesară migrarea datelor din aplicaţiile sursă către M-Files. Astfel, utilizatorii soluției vor putea gestiona rapid și cu ușurință documente sau fișiere și nu vor fi nevoiți să țină minte unde au salvat documentul sau care este versiunea corectă a acestuia. În plus, M-Files permite accesarea, editarea și salvarea documentor, fără conexiune de rețea sau wireless; odată ce conexiunea este disponibilă, documentele sunt salvate automat.

 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *