Playrix lansează aplicația Manor Matters în AppGallery ca urmare a colaborării strânse de până acum

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mult așteptatul joc Manor Matters este disponibil acum pentru toți utilizatorii AppGallery și vine cu oferte exclusive și numeroase surprize

 

București, 17 iunie 2021 – În urma succesului de care s-au bucurat jocurile Gardenscapes și Homescapes, parte din AppGallery, Playrix revine cu un nou joc atractiv pentru utilizatorii Huawei. Începând cu 15 iunie, Manor Matters, un alt joc popular de la Playrix, este disponibil pentru toți utilizatorii AppGallery.

Odată cu lansarea în AppGallery, Manor Matters pune la dispoziția utilizatorilor beneficii exclusive, astfel jucătorii pot câștiga pachete cadou care conțin 500 de monede și 50 de unități pentru energie în joc. Cupoanele care oferă o reducere de 70% la pachetul de bază Playrix sunt, de asemenea, disponibile odată cu momentul lansării.

Manor Matters invită jucătorii să exploreze vechiul și abandonatul Castlewood, inspectând și renovând camerele pentru a descoperi secretele din obiecte ascunse. Pe lângă testarea abilităților de detectiv ale utilizatorului, jocul propune și o poveste intrigantă, Manor Matters fiind creat pentru a inspira creativitate într-un stil de joc captivant.

Noii gameri pot avea parte de o experiență cu adevărat captivantă marca Playrix și se pot bucura de numeroase oferte, folosind monede pentru înainta în joc și unități de energie pentru a continua jocul, fără a fi nevoie să aștepte pentru reîncarcarea acestora. Ambele oferte sunt simplu de descărcat și disponibile direct pe pagina Manor Matters din cadrul AppGallery. Pentru o experiență și mai bogată în cadrul Playrix, jucătorii din Europa pot solicita tichete de aur suplimentare la începutul fiecărei provocări tematice de sezon. Tichetele de aur nu sunt disponibile numai pentru Manor Matters, ci și pentru Gardenscapes și Homescapes. Prin AppGalery, utilizatorii care au atins nivelul 30 sau mai mare pot achiziționa Biletul de Aur la 4,50€, redus de la prețul obișnuit de 5,49€.

Manor Matters

“Suntem încântați să avem șansa de a oferi jocul nostru, Manor Matters, mai multor jucători din întreaga lume prin parteneriatul nostru cu AppGallery. După ce am văzut succesul lansărilor anterioare, atât pentru Gardenscapes, cât și pentru Homescapes, ne bucură să vedem cum jucătorii Huawei răspund la noile opțiuni de joc și așteptăm cu nerăbdare să auzim mai multe despre experiența lor cu acest joc”, a declarat Maxim Kirilenko, Şeful Dezvoltării Afacerilor la Playrix.

În urma lansării de succes a aplicațiilor Playrix de până în prezent, Gardenscapes și Homescapes, și a beneficiilor aduse de audiența în continuă creștere de care se bucură AppGallery, fanii bine cunoscutelor provocări, care au la bază conceptul de restaurare, se pot aștepta la numeroase surprize în viitorul apropiat.

Huawei oferă suport tehnologic partenerilor

Fiind una dintre piețele mondiale de aplicații cu cea mai rapidă creștere, parteneriatul Huawei cu Playrix a oferit un sprijin operațional puternic necesar fiecărei lansări – Gardenscapes și Homescapes fiind lansate într-un timp foarte scurt, doar câteva luni. Manor Matters este un alt exemplu de calitate a modului în care un joc poate utiliza HMS Core Huawei, integrându-se cu kitul IAP pentru a asigura o experiență de plată fără probleme atât pentru utilizatori, cât și pentru dezvoltatori.

“Sprijinul și îndrumarea din partea Huawei pe tot parcursul procesului de lansare și nu numai, au fost excepționale. Datorită acestui lucru, suntem încântați să putem lansa încă un joc popular de-al nostru pe AppGallery.”, a declarat Maxim Kirilenko, responsabil cu dezvoltarea afacerilor la Playrix.

Manor Matters este disponibil începând cu această săptămână în AppGallery.

Despre AppGallery – Una dintre primele 3 piețe de aplicații la nivel global

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. Unicul HMS Core permite integrarea aplicațiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai lină, făcând parte din strategia largă “1+8+N” la Huawei.

Viziunea AppGallery-ului este de a face o platformă deschisă, inovatoare de distribuție a aplicațiilor, accesibilă consumatorilor, în timp ce protejează strict confidențialitatea și securitatea lor, și le oferă o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media, și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 540 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 2,7 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, descărcările totale ajungând la 384,4 miliarde în 2020. Până la sfârșitul lunii martie 2021, peste aplicațiile 134.000 sunt integrate în întreaga lume în HMS Core.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *