Allview anunță completarea gamei Soul cu noul model Soul X8 Style

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 Allview anunță completarea gamei Soul cu noul model Soul X8 Style

Allview, brandul românesc de electronice, anunță lansarea celui mai nou model al gamei Soul, X8 Style. La fel ca și vârful de gamă – Soul X8 PRO, noul terminal este lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Soul X8 Style - BACK

Soul X8 Style dispune de un display generos de tip IPS cu dimensiunea de 6,82″ HD+ și design water-drop. Două din cele trei camere ale sistemului AI Triple Camera susțin efectul Bokeh, în timp ce senzorul Wide permite surprinderea unui unghi vizual cât mai mare.

„Prin extinderea gamei Soul, Allview își continuă misiunea de a oferi utilizatorilor experiența Android și tehnologii avansate la prețuri corecte. Noul Soul X8 Style se adresează în special tinerilor ce pun preț pe stil, performanță, libertate, confort și accesibilitate. Urmând trendurile ce guvernează industria IT&C la nivel global, dorința noastră pentru acest an a fost ca produsele Allview nou lansate să se regăsească sub conceptul Touchless, acest lucru fiind posibil și prin lansarea noului Soul X8 Style, device compatibil cu căștile wireless Soul AV1 ce permit utilizarea telefonului fără atingere, într-un mod mai rapid și confortabil”, a explicat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Soul X8 Style - FRONT

Design uimitor, display generos

Design-ul modern, subțire și ergonomic al noului Soul X8 Style oferă utilizatorilor un plus de confort, iar senzorul de amprentă poziționat intuitiv în partea din spate a telefonului permite controlul rapid asupra device-ului. Carcasa prezintă o culoare intensă – Dark Blue, striații delicate și un finisaj lucios cu efecte radiale de lumini și umbre, ce conferă terminalului o notă de eleganță și rafinament.

Display-ul IPS cu diagonala de 6,82” și rezoluție HD+ asigură o experiență de vizualizare extinsă, cu un raport carcasă-ecran de peste 80%, datorat design-ului edgeless, curburilor obținute prin tehnologia 2,5D Incell și camerei frontale de tip water-drop.

Allview lanseaza Soul X8 Style

Sistem AI Triple Camera

Sistemul de camere foto triple (cu senzorii Main, Wide și Bokeh) susținut AI, permite surprinderea momentelor unice și evidențierea frumuseții oricărui tip de cadru. Camera frontală de 13MP prezintă funcția Face Beauty, pentru obținerea selfi-urilor ce vor atrage numeroase like-uri pe rețelele de socializare.

Noul Soul X8 Style suportă filmarea la rezoluţie Full HD 1080p, iar opțiunile precum: Slow Motion, sau Time Lapse îi vor ajuta pe utilizatori să își creeze conținutul pentru Social Media.

Căștile wireless Soul AV1 și AVI, o experiență touchless

Cu noile căști Soul AV1 și AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, este mult mai simplu să controlezi telefonul, fără ca acesta să fie atins. Astfel, utilizatorii sunt mereu conectați, iar AVI le va citi notificările direct în cască, va prelua comanda de apelare, pornire a sistemului de navigație, completare listă de cumpărături, setare alarmă, întâlnire și multe altele.

AndroidTM 11

Soul X8 Style rulează AndroidTM 11, ce oferă utilizatorilor o interfață intuitivă și rapidă, fluiditate crescută și utilizare mult mai facilă, precum și noi opțiuni de management al notificărilor, personalizarea modului DND și al restricțiilor.

Procesor MediaTek Helio P22

Procesorul MediaTek Helio P22 este susținut de tehnologia Core Pilot pentru un balans ideal între performanțe ridicate și consum redus de energie. Tehnologia Imagiq susține, prelucrează și adaptează fotografia avansată bazată pe AI pentru obținerea detaliilor clare.

Bateria generoasă de 5500 mAh oferă un plus de libertate și o autonomie de până la 1500 min în convorbire, 500h  în stand by, indiferent de modul de utilizare al terminalului.

Soul X8 Style are capacitatea de stocare internă de 32 GB şi 3 GB memorie RAM, cu suport pentru card microSD de până la 256GB.

Disponibilitate

Soul X8 Style este disponibil pe www.allview.ro/soulx8style și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 Style și căștile wireless AV1.

Allview și Prietenii

Pentru a beneficia de noul dispozitiv la prețuri avantajoase, clienții se pot înscrie în campania „Acceptă un challenge unic, la fel ca tine!”, ce se va desfășura pe www.allviewsiprietenii.ro. Mecanismul campaniei este simplu: utilizatorii sunt invitați să descopere noul Soul X8 Style, să răspundă la o întrebare ce le va aduce 100 lei discount și să recomande campania altor prieteni. Orice recomandare este răsplătită cu încă 100 lei, în cazul în care prietenul recomandat răspunde și el la întrebarea despre produs. Se pot face numeroase recomandări, dar doar primele 2 răspunsuri din partea prietenilor recomandați se iau în considerare. Pentru obținerea unui discount suplimentar de 50 de lei, participantul poate distribui pe wall-ul personal de Facebook link-ul campaniei, iar dovada distribuirii se va trimite la adresa de e-mail marketing@allview.ro. Campania este valabilă până pe 03 august 2021. Astfel, clienții ce vor participa în campanie, vor putea beneficia de un discount maxim de 350 lei, aplicat prețului de lansare. Mai multe detalii despre campanie, precum și regulamentul complet îl veți găsi pe www.allviewsiprietenii.ro.

Despre Allview

Allview este brandul autohton de electronice numărul 1 din România, ce activează în peste 10 țări europene. Allview crede în puterea inovației și a tehnologiei de a schimba lumea, având misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor prin inovații tehnologice relevante, accesibile tuturor. Prin construirea,  adaptarea rapidă și constantă a unui portofoliu complet de produse, creăm experiențe și oportunități noi pentru clienții de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.allview.ro/despre-companie

Pentru a rămâne conectatați la noutățile Allview, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/allview

YouTube: https://www.youtube.com/allviewmobile

Instagram: https://www.instagram.com/allviewmobile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *