Cum se construiește un aranjament floral

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Florarii de la florăria online okflora.ro îți explică cum să faci aranjamente florale  și care sunt materialele esențiale pentru un buchet flori spectaculoase, frumoase și inovatoare. Trebuie să alegi plantele și florile pe care urmează să le utilizezi pentru aranjamentele tale florale. Dacă compozițiile tale florale vor consta doar dintr-o singură floare, trebuie să le alegi pe cele mai spectaculoase: trandafiri, bujori, gardenii etc. Dacă, pe de altă parte, alegi să faci un aranjament care combină diferite flori și plante, trebuie să le combini atât cu stilul camerei și recipientul, cât și cu combinația ambelor produse. Una dintre cele mai frumoase compoziții de flori este aranjamentul din trandafiri și orhidee. Este extrem de elegant, sobru, plin de farmec și transmite un stil foarte minimalist și oriental.

#18 - florinblog.info - OK Flora - iulie 2021

Aranjamente florale pentru ocazii speciale

Știi cum să faci aranjamente florale pentru a sărbători un eveniment important sau pentru cineva foarte special? Florarii de la okflora.ro îți recomandă să creezi compoziții florale cu fler mediteranean, împrejurimi rurale, boho chic, minimalism cu accente speciale pentru evenimente precum nunți, aniversări și onomastici, printre altele. Folosește micile detalii pentru a crea decoruri foarte exclusive și unice. Fiecare dintre aceste detalii trebuie să fie în armonie cu restul decorului camerei, astfel încât, să i se dea atmosferei o notă diferită și să fie unică, proaspătă și frumoasă.

De ce să faci aranjamente florale cu flori naturale?

Acum, că știi să faci aranjamente florale, trebuie să știi de ce ar trebui să le faci cu flori naturale. De fapt, totul se dovedește a fi un avantaj, deoarece compozițiile realizate cu produsele de la Ok Flora rezistă mult timp. În plus, plantele și florile sunt produse care își păstrează frumusețea intactă. Aruncă o privire la aranjamentele florale de la florăria online okflora.ro și descoperă o lume nouă pentru aranjamentele tale florale.

Dacă te pregătești pentru o sărbătoare și dorești să creezi singur un buchet flori sau aranjamente florale cu siguranță, vei aprecia cutiile cu flori. Materialele necesare sunt: o riglă, un pistol de silicon, un tăietor, o cutie de carton albă, bastoane de balsa pătrate de 1 cm lungime, bandă dublă și amprenta oricărui cuvânt. De asemenea, vei avea nevoie de produse de la florăria online okflora.ro, cum ar fi crizanteme în galben moale și roz pastel, frunze verzi, trandafiri și liliac.

Trandafir criogenat în cupolă

Un trandafir criogenat este un cadou perfect pentru acea persoană importantă din viața ta, indiferent dacă este partenerul tău, un membru al familiei sau o persoană importantă. Un trandafir criogenat nu poate fi realizat acasă, deoarece, procesul de producție necesită multe abilități și cunoștințe de biologie și chimie. Acest trandafir criogenat este inspirat de celebrul trandafir din filmul „Frumoasa și Bestia”. Are o valoare simbolică deosebită pentru toți fanii filmului. Recent a devenit la modă, grație scenariului filmului cu Emma Watson. De aceea, trebuie să știi că nu se poate crea cu ușurință un trandafir criogenat. Dacă dorești să-l ai neapărat în colecția ta de aranjamente florale, îl poți comanda de la florăria online okflora.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *