ViewSonic prezintă noul ViewBoard 4320 creat special pentru mediile de lucru hibride

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu rezoluție 4K Ultra HD nativă, conectivitate USB-C și software myViewBoard integrat, ViewBoard 4320 este ecranul ideal pentru spațiul tău de lucru

 

București, România (9 August, 2021) ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, introduce ViewBoard 4320, ecranul interactiv pentru spații de colaborare. Dezvoltat pentru spațiile restrânse din medii de lucru hibride și săli de clasă, ViewBoard 4320 are un software integrat de adnotare și screen casting, facilitând accesul utilizatorilor la partajarea și colaborarea cu echipele și colegii atât de la birou, cât și de la distanță.

„Determinat de schimbările constante ale modului de lucru, ViewSonic rămâne inovator pentru a crea valori, a oferi game de monitoare interactive cu dimensiuni de la 24” până la 98”, cu capacități de colaborare intuitive și captivante pentru a răspunde diferitelor nevoi ale clienților noștri”, spune Monica Sun, Director of the Presentation Group la ViewSonic Corporation, „ViewBoard 4320 este o combinație de software și hardware avansate, creând un loc de muncă colaborativ, cu productivitate, flexibilitate și agilitate ridicate”.

Discuții de grup neîntrerupte în spații colaborative

Dispunând de un ecran 4K Ultra HD de 43” cu tehnologie tactilă in-cell, ecranul elegant și compact ViewBoard 4320 este potrivit pentru spațiile de lucru aglomerate ajutând la eficientizarea discuțiilor de grup. Cu funcționalitatea multi-touch în 10 puncte, experiența de scriere va fi una cursivă permițând mai multor utilizatori să scrie sau să deseneze simultan. Cablul USB-C acceptă plug-and-play instant pentru A / V, touch și încărcare, menținând un flux de lucru constant și fără întreruperi.

Colaborare perfectă cu myViewBoard

ViewBoard 4320 vine cu suita myViewBoard încorporată pentru a crea un mediu de lucru simplu și sigur pentru conectare și colaborare în timp real. Soluțiile digitale de tip whiteboarding permit utilizatorilor să deseneze, să scrie și să adnoteze pe ecran în timp ce accesează fișiere multimedia, înregistrări ale ecranului, conversii de fișiere și funcții de partajare a codului QR. De asemenea, folosește content casting wireless pe o varietate de platforme (inclusiv Windows, Mac, Chrome, iOS și Android OS) și partajarea ecranelor direct prin browsere compatibile, precum și gestionarea de la distanță a mai multor ecrane situate în locuri diferite.

Flexibilitate în utilizare

ViewBoard 4320 este conceput pentru a încuraja eficiența în echipă și pentru a spori productivitatea. De asemenea, este un ecran secundar potrivit pentru a ajuta profesorii să creeze un mediu de învățare la distanță captivant. Dimensiunea îl transformă în ecranul interactiv ideal pentru spațiile de lucru restrânse, în comun sau pentru biroul de acasă. Flexibilitatea este maximizată pentru a se adapta nevoilor în continuă schimbare, putând fi încadrat în diverse spații de lucru, fie ele mari sau mici.

Accesorii opționale pentru optimizarea productivității

Înființată în California, compania ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale și își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, digital signage, ecrane interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniu, ViewSonic a stabilit o poziție puternică pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețe ca: educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști și își propune să ajute clienții „să vadă diferența”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *