ALERTĂ MEDIA: RAZER LANSEAZĂ NOILE CĂȘTI INTRAAURICULARE HAMMERHEAD TRUE WIRELESS CU ILUMINARE RGB RAZER CHROMA™ ȘI TEHNOLOGIE ACTIVE NOISE CANCELLATION

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:  Razer a anunțat lansarea celei de-a doua generații de căști intraauriculare Hammerhead True Wireless, adăugând iluminare Razer Chroma™ RGB și tehnologie active noise cancellation (ANC), astfel combinând calitatea audio impecabilă cu opțiuni extinse de personalizare.

Noile Hammerhead True Wireless reprezintă o adevărată revoluție. Pe lângă iluminarea Razer Chroma RGB™, tehnologia ANC feed forward cu microfoane duale care elimină zgomotul ambiental (ENC), Razer a adăugat și dopuri de silicon. S-a păstrat totodată și modul de utilizare dedicat jocurilor cu un timp de răspuns extrem de redus (60ms). Noile căști Hammerhead True Wireless au o autonomie de până la 32,5 ore, fiind ideale pentru sesiunile prelungite de joacă, indiferent de locație. Pentru a oferi o experiență desăvârșită, Hammerhead True Wireless beneficiază de avantajele oferite de aplicația Razer Audio (disponibilă pe Google Play Store și pe Apple App Store), printre care se numără profilurile audio personalizabile în mod individual pentru muzică și pentru jocuri, indiferent de dispozitivul alături de care sunt folosite căștile.

Pentru mai multe informații despre Hammerhead True Wireless vizitați această pagină.

DE CE:  Noile căști intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless combină calitatea audio impecabilă cu opțiuni extinse de personalizare, indiferent de locul în care se află utilizatorul.

CÂND:  Disponibile acum

UNDE:  Pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

PREȚ: 139,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

CONTACTE DE PRESĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *