Produse Apple pentru orice fel de utilizator!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

MACBOO_2

Quickmobile este magazinul specializat in comercializarea produselor Apple si a accesoriilor gsm, care ofera in fiecare an produse noi de la acest producator american.

Anul acesta, Apple a lansat noile iPhone13 Apple Macbook Pro, dar si noile casti Apple Airpods 3. Aceste produse sunt apreciate pentru calitatea lor si tehnologia noua permite utilizatorilor realizarea mai multor taskuri simultan.

Un Apple Macbook Pro 16inch 2021 este dispozitivul ideal pentru un producator, un creator de continut, pentru studenti, pentru cei care lucreaza cu programe grafice sau pentru cine lucreaza cu mai multe programe office simultan. Datorita bateriei care poate dura pana la 8 sau 10 ore in functie de consum, este masinaria ideala pentru cei care lucreaza remote.

MacBook Pro de 16 inchi de la Apple primeste in sfarsit tratamentul cu silicon Apple M1. Pe langa faptul ca renunta la procesoarele Intel pentru propriile M1 Pro si M1 Max de la Cupertino, cel mai mare dintre MacBook Pro castiga mai multe porturi de intrare/iesire si un nou ecran XDR superb. Asa cum a facut-o si predecesorul sau, noul laptop se tine de statiile de lucru mobile Windows.

MacBook Pro de 16 inchi masoara 0,66 pe 14 pe 9,8 inchi (HWD) si cantareste 4,8 lire sterline. Este usor mai mare fata de grosimea de 0,64 inchi si greutatea de 4,3 lire a predecesorului sau, dar aceasta nu este o masina care este destinata sa fie transportata cu tine toata ziua oriunde ai merge. Daca faceti upgrade, probabil ca nu veti observa diferenta in timpul calatoriilor ocazionale de la birou la sala de conferinte sau intre camerele casei voastre.

CASTI-_2

In afara de diferentele de dimensiune, MacBook Pro de 16 si 14 inchi impartasesc majoritatea celorlalte caracteristici fizice, de la porturi la tastaturi la tehnologia ecranului XDR si la alegerea dintre procesoarele M1 Pro si M1 Max. Chiar si noua crestatura a camerei din partea superioara a ecranului, care era absenta pe modelul anterior de 16 inchi, este prezenta pe ambele laptop-uri noi. Ambele va ofera, de asemenea, alegerea dintre schemele de culoare Space Gray sau argintiu, pe urmele nenumaratelor produse Apple de altadata. A revenit o iesire HDMI dedicata, pentru conectarea monitoarelor externe fara un cablu adaptor sau dongle, iar cititorul de carduri SD face, de asemenea, o reaparitie binevenita. Apple a sustinut odata ca introducerea unui cititor de carduri SD in laptop este o solutie buna pentru transferul de fotografii si videoclipuri, dar fotografi profesionisti pe care ii cunosc condamna acest sacrificiu de functie pe altarul formei.

Acest model de laptop incorporeaza absolut tot ce are nevoie un utilizator pentru a-si continua task-urile zilnice fara a fi deranjat si este foarte portabil. Pe langa aceste laptop-uri, noile casti Apple Airpods generatia 3 sunt o achizitie extraordinara pentru cei care iubesc muzica sunetele si pentru cine doreste o pereche de casti care sa se conecteze rapid la toate produsele Apple. Generatia 3-a a castilor Airpods a facut posibila redarea chiar si celor mai sensibile sunete, iar bateria dureaza mai mult decat in modelele precedente!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *