Noul HUAWEI WATCH GT 3 disponibil de astăzi în magazine

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ceasul se remarcă prin design și o experiență inovatoare în zona de sănătate și fitness

 

București, 8 decembrie 2021 – Cel mai nou model de smartwatch lansat de Huawei Consumer Business Group (BG) este disponibil de astăzi în magazine. HUAWEI WATCH GT 3 echipat cu sistemul de operare HarmonyOS 2.1 oferă o experiență deosebită utilizatorilor, fiind mai dinamic și mai inteligent. Pe lângă aspectul său în vogă, upgrade-uri complete și design nou de interfață, device-ul vine, de asemenea, cu o monitorizare exactă a sănătății și a fitness-ului cu TruSeenTM 5.0+, 14 zile de durată de viață a bateriei cu un nou design și un plan Dinamic de Ajustare Inteligent. Ceasul are două versiuni de mărimi, de 46mm și 42mm și este disponibil în 4 variante de design, cu prețuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.199 lei și 1.499 lei în magazinul online www.huaweistore.ro și în magazinele partenere de retail.

HUAWEI WATCH GT 3 este un cadou ideal de sărbători, fiind și parte din oferta specială a companiei pentru femei, alături de căștile FreeBuds Lipstick, un cântar FatScale 3 și o curea de ceas Easy Fit. Tot parte a campaniei de Crăciun, cei care achiziționează ceasul din magazinul online al companiei participă la tragerile la sorți din datele de 10, 17 și 22 decembrie unde pot câștiga vouchere Sephora de 300 lei.

HUAWEI WATCH GT3

Noul HUAWEI WATCH GT 3 reprezintă un progres în monitorizarea sănătății și formarea științifică. Este conceput pentru a face viața mai ușoară și mai convenabilă pentru consumatori, precum și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele de fitness folosind date științifice. Monitorizarea sănătății și a fitness-ului a fost întotdeauna unul dintre punctele forte în ceea ce privește produsele din categoria wearables, Huawei inovând seria GT, cu adăugarea noului TruSeen 5.0+.

WATCH GT 3 de 46mm este disponibil în două versiuni, ediția Elite, cu brățară metalică, la prețul recomandat de vânzare de 1.499 lei și ediția Active, cu brățară din elastomer, la prețul recomandat de 1.199 lei. HUAWEI WATCH GT 3 de 42mm este disponibil, de asemenea, în două versiuni, Elegant, cu brățară din piele la prețul recomandat de vânzare de 1.199 lei și cu brățară metalică milaneză la prețul recomandat de 1.399 lei.

Cei care achiziționează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din rețelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază și de 12 luni de protecție gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

Designul inovator HUAWEI WATCH GT 3 este inspirat din natură, concentrându-se pe frumusețea acesteia și integrarea tehnologiilor de ultimă generație. Lentilele mari și design-ul ușor, minimalist, îi oferă versiunii de 46mm un aspect futurist. Fără curea, HUAWEI WATCH GT 3 46mm cântărește doar 42,6g cu o grosime totală de 11mm, iar HUAWEI WATCH GT 3 42mm cântărește 35g cu o grosime totală de 10,2 mm. Ambele oferă consumatorilor o experiență mai ușoară și mai subțire la  purtare.

HUAWEI WATCH GT 3 46mm oferă o autonomie a bateriei de 14 zile la utilizarea tipică, în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 42mm oferă o durată mare de viață a bateriei de 7 zile la utilizarea tipică. Durata de viață mare a bateriei asigură utilizatorilor asigură utilizatorii că pot purta ceasul toată ziua și dar și în timpul somnului.

Aducând o nouă experiență interactivă inteligentă, HUAWEI WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă cu feedback tactil, care oferă recunoaștere de înaltă precizie a mișcării degetului. Noul design de placă de șah al lansatorului poate fi mutat și zoomat liber, funcționând într-un mod mai convenabil. Poate sta întotdeauna deschis în timpul utilizării zilnice pe ecranul Dials (AODs) iar funcțiile personalizate ale ceasului permit, de asemenea, accesarea simplă a datelor de exerciții și aplicații doar prin ridicarea încheieturii.

Monitorizarea modernă a sănătății și antrenamentul științific

HUAWEI WATCH GT 3 dispune de o tehnologie complet nouă de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeenTM 5.0+, care adoptă opt fotodiode într-un aspect circular, două seturi de surse de lumină cip emițător de lumină cu lentile LED 8 în 1, canal multiplu pentru recepția semnalului luminos și design curbat pentru a realiza o pătrundere mai bună a luminii, un consum mai mic de energie și o experiență de purtare mai confortabilă. Poziționarea GNSS cu Dual-Band Five-System oferă utilizatorilor o localizare geografică mai precisă.

Cu noul modul PPG 5.0, precizia monitorizării ritmului cardiac este îmbunătățită radical în comparație cu cea a generației anterioare. GT3 poate fi urmărit perfect chiar și în scenarii rapide de schimbare a ritmului cardiac, cum ar fi sprintul, înotul în piscină și săritul cu coarda.

HUAWEI WATCH GT 3 oferă, de asemenea, în timp real,  monitorizarea somnului, a gradului de stres dar și caracteristici de urmărire a ciclului menstrual pentru un management al sănătății cât mai cuprinzător și facil.

HUAWEI WATCH GT 3 este un antrenor personal la încheietură. Acesta înregistrează și analizează datele de antrenament ale utilizatorului, și identifică în mod inteligent perioadele de repaos, creșterea a activității fizice și consolidarea acesteia, cât și momentele de diminuare a intensității efortului fizic, ținând cont de nivelul actual al capacității atletice a utilizatorului și obiectivele sale. Ceasul ajustează intensitatea mișcării și crește treptat volumul antrenamentului pentru a îmbunătăți treptat capacitatea atletică.

HUAWEI WATCH GT 3 vine, de asemenea, cu o caracteristică îmbunătățită de monitorizare a antrenamentului, oferind peste 100 de moduri de antrenament, inclusiv 18 moduri de antrenament profesional, 12 antrenamente în aer liber (alergat, mers pe jos, alpinism, drumeții, alergare cross-country, ciclism, open water swimming, triatlon, schi, snowboarding, cross-country skiing și golf) și 6 antrenamente de interior (mers, alergare, ciclism, înot piscină, antrenament gratuit, aparat eliptic și aparat de canotaj).

Antrenor personal

HUAWEI WATCH GT 3 oferă caracteristici personalizate de sănătate și fitness, inclusiv AI Running Coach și Healthy Living Shamrock, care este ca un asistent de sănătate și fitness care permite utilizatorilor să rămână sănătoși și activi.

Cu HUAWEI GT 3, Huawei combină considerente științifice și experiența utilizatorului pentru a dezvolta AI Running Coach. Acesta se va baza pe implementarea săptămânală a planului și feedback-ul organismului cu privire la schema de antrenament pentru a ajusta automat planul de exerciții pentru utilizator în săptămâna următoare pentru a se asigura acuratețea planului. Prin ajustarea umanizată, utilizatorii vor putea beneficia mai mult de antrenament.

Noul tip de măsurare a capacității de funcționare a Huawei, Running Ability Index (RAI) folosește istoricul ritmului cardiac și alte date pentru a analiza performanța de funcționare după fiecare antrenament, ceea ce este convenabil pentru utilizatori în înțelegerea progresului de formare și în asistarea la îmbunătățirile acestuia.

Noua funcție Healthy Living Shamrock a adăugat multe caracteristici mici pentru a se potrivi mai bine nevoilor zilnice de sănătate ale utilizatorilor. Prin setări personalizate, utilizatorii pot primi memento-uri regulate, cum ar fi provocări de sănătate, aportul zilnic de apă, meditația zilnică, memento-ul cu ora de culcare, volumul exercițiilor fizice și păstrarea stării pozitive sunt toate lucrurile mici care îmbunătățesc experiența de utilizare a produsului.

 

Mai multe detalii sunt disponibile pe https://consumer.huawei.com/ro/offer/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/offer/.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *