Programul ThinkShield® Motorola primește renumita certificare FIPS 140-2 pentru cele mai sigure smartphone-uri

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 8 decembrie 2021 – Motorola anunță că smartphone-urile sale dotate cu tehnologia ThinkShield® au obținut certificarea FIPS 140-2, una dintre cele mai prestigioase și râvnite certificări din lume, oferită de Institutul Național de Standarde și Tehnologie din SUA. Certificarea recunoaște angajamentul Motorola de a oferi cele mai bune servicii de securitate, productivitate și servicii de business de cea mai înaltă calitate pentru smartphone-urile sale.

Criptarea este o metodă de securitate esențială pentru protejarea informațiilor. Certificarea FIPS 140-2 confirmă faptul că metoda de criptare folosită pe dispozitivele Motorola îndeplinește cerințele necesare pentru a proteja sistemul de operare, aplicațiile și datele de pe dispozitive împotriva furtului sau alterării informațiilor utilizatorilor. Telefoanele Motorola au trecut printr-un proces meticulos de testare pentru a îndeplini standardele stricte de securitate și criptare ale Institutului Național de Standarde și Tehnologie, iar procesul a confirmat că toate smartphone-urile Motorola cu Android 11 și procesor Snapdragon® sunt soluții de încredere.

img

Suntem mândri de performanțele produselor noastre Motorola. Certificarea FIPS 140-2  dovedește că suntem pregătiți să garantăm siguranța clienților în cazul atacurilor cibernetice“, a declarat Sudhir  Chadaga, Chief Strategy Officer la Motorola. „Cu  ThinkShield® pentru dispozitive mobile oferim o suită completă de soluții împotriva amenințărilor cibernetice, de la securitate încorporată, la protecție avansată bazată pe AI.”

Siguranța stă la baza portofoliului de produse Motorola, de aceea, programul ThinkShield® pentru mobil integrează soluții optime ce oferă protecție completă utilizatorilor , de la sistemul de securitate integrat, la hardware-ul și sistemul de operare cu capacități anti-threat, până la programul Moto Threat Defense, conceput de Zimperium și aplicația Moto OEMConfig care facilitează gestionarea smartphone-urilor.

Pentru mai multe informații despre ThinkShield® puteți accesa: https://www.motorola.com/thinkshield

 

Declinări legale

 

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

Despre Lenovo și Motorola

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *