Lansarea interactivă a OnePlus Buds Z2 va avea loc exclusiv pe Instagram

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Membrii Red Cable Club din Europa vor beneficia de acces anticipat la OnePlus Buds Z2 și vor dispune de un discount exclusiv de 10%

9 decembrie 2021, România – OnePlus va lansa oficial OnePlus Buds Z2 – cea mai nouă pereche de căști wireless din portofoliu – pe 16 decembrie, la ora 15:30, prin prima prezentare interactivă a brandului transmisă exclusiv pe Instagram, la instagram.com/oneplus_romania.
Comunitatea a fost întotdeauna un element-cheie al strategiei OnePlus și, prin această inițiativă unică, compania își propune să implice în lansare comunitatea tech, permițându-le vizitatorilor să interacționeze cu prezentatorul OnePlus în timp real și să-și împărtășească reacțiile, prin Instagram Stories.
“La OnePlus, găsim în mod constant modalități unice și distractive de a interacționa cu comunitatea noastră, nu doar pentru a îmbunătăți experiența generală a produsului, ci și pentru a-i implica în întregul proces de a crea cele mai bune tehnologii pentru un număr cât mai mare de oameni la nivel global. Suntem încântați să anunțăm lansarea celui mai nou produs TWS – OnePlus Buds Z2, printr-o premieră: o prezentare interactivă pe Instagram,” a declarat Kate Parkyn, Associate Marketing Director pentru OnePlus Europe.

OnePlus Buds Z2 Instanote

Evenimentul de lansare le oferă membrilor un discount disponibil exclusiv pe Red Cable Club. Membrii RCC vor putea comanda anticipat dispozitivul audio, începând cu data de 15 decembrie.

În plus, aceștia vor putea cumpăra noile căști OnePlus Buds Z2 la o reducere de 10%, dacă se Red Cable Club înainte de lansarea de pe Instagram sau dacă sunt deja membri ai RCC. Pentru a avea acces la reducere, utilizatorii trebuie să fie conectați la contul lor OnePlus și să viziteze pagina produsului OnePlus Buds Z2, unde vor găsi reducerea, începând cu 15 decembrie, ora 12:00.

Red Cable Club este cea mai facilă modalitate pentru comunitatea OnePlus de a comunica, dar și de a primi beneficii exclusive. RCC și-a deschis porțile comunității europene recent, utilizatorii putând accesa clubul la oneplus.com/redcableclub. Membrii Red Cable Club beneficiază de discounturi exclusive în decembrie, inclusiv o reducere de 2% la telefoane, 10% la OnePlus Watch și OnePlus Buds Pro și 20% la accesorii, precum și transport gratuit, pe OnePlus.com.

Mai multe noutăți despre noile căști OnePlus Buds Z2 vor fi disponibile în cadrul lansării interactive de pe 16 decembrie, ora 15:30, care va fi disponibilă prin Instagram Stories la instagram.com/oneplus_romania.

Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *