Noul Samsung Galaxy Tab A8: Mai mult ecran, mai multă putere și performanță

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cea mai recentă serie Galaxy Tab A optimizează rutina de zi cu zi – de la divertisment la învățământul hibrid

București, România – 15 decembrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea noului său Galaxy Tab A8, cel mai eficient și mai puternic dispozitiv din seria Tab A de până acum. Galaxy Tab A8 este echipat cu un ecran impresionant, putere și performanță, păstrând în același timp un design subțire și ușor, pregătit pentru sistemul de învățământ hibrid, divertisment, conectare și multe altele. Este o experiență portabilă captivantă, care se potrivește cu stilul de viață de zi cu zi, potrivită fiecărui tip de buget al utilizatorilor, sincronizându-se perfect cu alte dispozitive Galaxy.

„Într-o lume în care munca și sistemul de învățământ la distanță au devenit o normalitate, tabletele s-au transformat într-un dispozitiv indispensabil pentru tot mai mulți utilizatori. Acestea reprezintă instrumentul perfect pentru a profita cât mai mult de activitățile noastre online, atât acasă, cât și în deplasare. Știm că oamenii apelează din ce în ce mai mult la tablete pentru apeluri video, învățământ online, jocuri și streaming, așa că am echipat noua tabletă Galaxy Tab A8 cu noi funcții geniale pentru a duce conectivitatea la următorul nivel”, a declarat Matthew Leem, Vice President of Global Brand Marketing Group, MX (Mobile eXperience) Business at Samsung Electronics.

Galaxy Tab A8_Dark Gray_Infographic Thumnail

Îmbunătățiri pentru toate nevoile și dorințele

Experiența Galaxy Tab A8 este completată de design-ul special, acea caracteristică Samsung îndrăgită de toți utilizatorii seriei Tab S. Deși tableta este foarte subțire și ușoară, aceasta vine cu un ecran extins de 10.5 inchi, o ramă uimitor de subțire și un raport de aspect comun de 16:10. Rezultatul este un raport ecran/corp de 80%, care permite o experiență de vizionare mult mai captivantă față de modelele anterioare de tablete. Indiferent dacă utilizatorii urmăresc emisiunea preferată, se joacă cu prietenii sau se întâlnesc cu familia prin intermediul apelurilor video, cele patru difuzoare a Galaxy Tab A8 cu Dolby Atmos® oferă o perspectivă audio bogată în detalii, profunzime și cu un realism de neegalat.

Galaxy Tab A8_Pink Gold_KV

Pentru utilizatorii noi, Galaxy Tab A8 vine cu două luni de YouTube Premium fără reclame, astfel încât aceștia să poată viziona videoclipurile preferate neîntrerupt, în fundal și offline.

Dincolo de display-ul său incredibil, Galaxy Tab A8 include și mai multă putere și performanță în experiența Samsung a seriei Tab A. Procesorul și GPU-ul de pe Galaxy Tab A8 au fost mărite fiecare cu câte 10% pentru a oferi o performanță mai rapidă și mai fluidă, fără întârziere. În plus, Galaxy Tab A8 oferă mai multe niveluri de opțiuni de stocare, astfel încât utilizatorii să o aleagă pe cea potrivită pentru ei. Aceștia au de ales între modelele de 32GB, 64GB sau – în premieră pentru Galaxy Tab A8 – 128GB spațiu de stocare. De asemenea, utilizatorii pot profita de caracteristica cardului microSD extensibil pentru a obține spațiu de până la 1TB. Galaxy Tab A8 este acum disponibil și cu 3GB sau 4GB de RAM. O baterie de 7.040mAh cu încărcare rapidă de până la 15W le asigură utilizatorilor ore în șir de stream-uri, fără să-și facă griji că vor rămâne fără baterie.

O galaxie a confortului și protecției

Galaxy Tab A8 oferă o experiență captivantă și productivă îmbunătățită prin ecosistemul deschis de dispozitive și parteneri Galaxy care își propune să transforme semnificativ viața de zi cu zi într-una mai ușoară și mai bună. În ultimii doi ani, s-a dovedit că tabletele pot fi o poartă către experiențe mai bune, atât pentru muncă, cât și pentru joacă. Galaxy Tab A8 oferă conținut educațional interactiv robust și controale parentale convenabile care le facilitează părinților și copiilor un mediu de învățare sigur și captivant, acasă și în deplasare. Utilizatorii pot accesa instant un desfășurător cuprinzător al utilizării și activității dispozitivului într-un singur loc, pot stabili obiective privind timpul de utilizare și pot urmări progresul acestora pe parcursul săptămânii. Copiii se pot bucura, de asemenea, de o experiență distractivă și personalizată pe tabletă, datorită parteneriatelor Samsung cu creatori de conținut la nivel mondial și a capacității de a personaliza ecranul de pornire cu pictograme și scheme de culori jucăușe.

Pentru un multitasking mai simplu și mai puternic, utilizatorii pot împărți ecranul, utilizând două aplicații una lângă alta și, chiar, pot adăuga și o fereastră pop-up, cu Multi-Active Window. În cazul în care aceștia participă la o conferință online, ei pot discuta simultan cu colegii de clasă, pot lua notițe și pot vizualiza o prezentare în mod simultan. Și, când navighează pe internet, utilizatorii trebuie pur și simplu să tragă link-ul din fereastra curentă în lateral pentru a crea un ecran divizat. Funcția Drag & Split deschide automat o a doua fereastră de browser pentru o navigare mai dinamică a paginilor web.

Cu camera din spate de 8MP a lui Galaxy Tab A8, camera frontală de 5MP și noua funcție Screen Recorder, studenții, profesorii și chiar gamerii nu vor putea rata nimic. Pot înregistra videoclipuri clare și detaliate pentru tutorialele sau conferințele lor online sau pot, chiar, să se înregistreze pe sine. Această funcție le permite utilizatorilor să se înregistreze făcând adnotări, pe măsură ce evidențiază punctele cheie sau pot scrie direct pe ecran, pentru a potrivi ceea ce spun cu ceea ce văd, ajutându-i să se concentreze mai bine și să-și înțeleagă notițele. Și, atunci când utilizatorii sunt gata să treacă de la Galaxy Tab A8 la smartphone-ul Galaxy, aceștia pot partaja text, o pagină web, imagini și multe altele între dispozitive cu o copiere și inserare rapidă.

Cel mai important, utilizatorii se pot bucura de toată funcționalitatea Galaxy Tab A8 cu încredere și liniște sufletească. Galaxy Tab A8 este susținut de platforma de securitate Knox, lideră în industrie, cu protecție multistrat. Recunoașterea facială îi asigură pe proprietarii Galaxy Tab A8 că sunt singurii cu acces ușor la dispozitivul lor. Protecția constantă, în timp real, a software-ului de bază asigură faptul că amenințările externe nu pot avea acces la dispozitiv.

 

Disponibilitate

Galaxy Tab A8 va fi disponibil în culori precum Gray, Silver și noul Pink Gold în Europa începând cu sfârșitul lunii decembrie și va fi disponibil și în alte regiuni, precum SUA, în ianuarie 2022. Pentru mai multe informații, vizitați SamsungMobilePress.comnews.samsung.com/Galaxy or Samsung.com.

Specificații:

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului pot fi modificate fără notificare. Specificațiile variază în funcție de piață și/sau operator.

Samsung Galaxy Tab A8
Display 10.5-inch* 1920 x 1200 (WUXGA) TFT  

*Măsurat în diagonală sub formă de dreptunghi complet fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.

OS Android 11
Dimensiuni 246.8 x 161.9 x 6.9mm
Greutate Wi-Fi / LTE: 508g
Camera [Spate] 8MP AF

[Față] 5MP

Memorie* 3GB RAM cu 32GB stocare internă /

4GB RAM cu 64GB stocare internă /

4GB RAM cu 128GB stocare internă

microSD** până la 1TB

*Disponibilitatea spațiului de stocare poate să difere în funcție de piață, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiune fișier și format.

**Cardul MicroSD se vinde separat.

Procesor Octa-Core, 2GHz
Baterie* 7.040 mAh (încărcare rapidă adaptivă permisă de 15 W**)

*Valoare standard testată în condiții de laborator terțe. Valoarea standard este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960.

**Încărcătorul rapid adaptiv de 15W este vândut separat.

Conectivitate LTE*

Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)

Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0

*Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator.

Culoare* Gray, Silver, Pink Gold

*Disponibilitatea culorilor produselor poate varia în funcție de piață, regiune și operator.

Conectori USB 2.0 tip C, mufă jack de 3,5 mm
Senzori Accelerometru, busolă, giroscop, lumină, senzor Hall
GPS GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Audio Patru difuzoare stereo, Dolby Atmos®
Securitate Samsung Knox, recunoaștere facială
Accesorii* Book Cover, Clear Edge Cover, Protective Standing Cover

*Accesoriile sunt disponibile pentru cumpărare separat.

 

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *