OnePlus lansează căștile true wireless cu anulare activă a zgomotului OnePlus Buds Z2, la un preț accesibil

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Funcție activă de anulare a zgomotului de tip flagship de 40dB, calitate audio și autonomie a bateriei de până la 38 de ore

România, 16 decembrie 2021 – OnePlus lansează astăzi OnePlus Buds Z2 – cea mai nouă pereche de căști true wireless care fac tehnologia de anulare activă a zgomotului mai accesibilă. OnePlus Buds Z2 dispune de anulare activă a zgomotului de 40 dB, drivere dinamice de 11 mm și un trio de microfoane pe fiecare cască în parte, care oferă o calitate excepțională a apelurilor. OnePlus Buds Z2 dispune de o autonomie a bateriei de 38 de ore și suport pentru Flash Charge, cu care utilizatorii pot obține 5 ore de timp de ascultare prin o încărcare de doar 10 minute.

Buds Z2_Lifestyle Photo_White_Black_Design_02

“OnePlus Buds Z2 reprezintă o etapă importantă pentru linia de produse audio portabile a OnePlus. Acestea oferă o tehnologie activă de anulare a zgomotului excepțională, o experiență audio de calitate și o durată de viață a bateriei foarte ridicată, la un preț mai accesibil ca oricând”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus.

Buds Z2_Lifestyle Photo_White_Charging_01

OnePlus Buds Z2 oferă o anulare a zgomotului de până la 40dB, permițând utilizatorilor să asculte muzica preferată fără întreruperi de la zgomotul ambiental puternic. De asemenea, OnePlus Buds Z2 dispune de aceleași drivere dinamice de 11 mm precum OnePlus Buds Pro, oferind un bass bogat, înalte clare și suport Dolby Atmos. Noile căști true wireless au suport Bluetooth 5.2, oferă o latență de până la 94ms cu modul Pro Gaming activat și vin cu trei moduri de sunet: Cinematic Movie, Immersive Music și Mobile Gaming. Nu în ultimul rând, Transparency Mode este disponibil pe OnePlus Buds Z2 pentru momentele în care utilizatorii doresc să asculte muzică sau podcasturi în timp ce rămân conectați la mediul din jurul lor.

Buds Z2_Lifestyle Photo_White_Black_IP55_01

Căștile OnePlus Buds Z2 sunt disponibile în culorile Pearl White și Obsidian Black, sunt ușoare și au o tijă externă cu 15% mai scurtă decât cea a primului model OnePlus Buds Z. Căștile au clasificare IP55 și un strat protector hidrofob care oferă rezistență la apă și transpirație. Carcasa OnePlus Buds Z2 vine cu un rating IPX4 care confirmă protecția împotriva stropilor de apă. Fiecare cască OnePlus Buds Z2 prezintă trei microfoane MEMS – pentru feedback, feedforward și beamforming – care funcționează în tandem pentru a se asigura că vocea este auzită tare și clar, chiar și în cele mai aglomerate medii.

Buds Z2_Lifestyle Photo_Black_Portrait_01

OnePlus Buds Z2 oferă până la 38 de ore de audiție cu o singură încărcare, împreună cu carcasa. Căștile true wireless acceptă și Flash Charge care oferă 5 ore de ascultare în doar 10 minute. Conectarea Buds Z2 la telefonul OnePlus este rapidă și simplă, datorită Google Fast Pair. De asemenea, OnePlus Buds Z2 acceptă „Find My Buds”, care le permite utilizatorilor să recupereze rapid căștile dacă acestea sunt rătăcite.

OnePlus_Buds_Z2_PS_IP55

Utilizatorii care nu dețin un telefon OnePlus pot descărca aplicația HeyMelody pentru a accesa o serie de funcții și setări personalizate, cum ar fi capacitatea de a seta o acțiune specifică pentru o atingere dublă sau triplă a căștilor Buds Z2. Aplicația HeyMelody poate fi folosită și pentru a comuta între cele două moduri ajustabile de anulare a zgomotului ale Buds Z2, pentru a efectua un test de potrivire în ureche și pentru a utiliza funcția Find My Buds. Toate funcțiile enumerate mai sus sunt disponibile și accesibile fără aplicația HeyMelody atunci când OnePlus Buds Z2 este conectat la un smartphone OnePlus.

Preț și disponibilitate

OnePlus Buds Z2 vor fi disponibile în România pe OnePlus.com la prețul de 99€, precum și în oferta partenerului local GSMnet, la prețul de 499 lei. OnePlus Buds Z2 va fi disponibil în Europa și Marea Britanie pe 20 decembrie în nuanța Pearl White, în timp ce nuanța Obsidian Black va fi pusă în vânzare pe OnePlus.com în luna ianuarie.

Membrii Red Cable Club vor putea achiziționa noile căști OnePlus Buds Z2 la o reducere de 10%. Pentru a avea acces la reducere, utilizatorii trebuie să fie conectați la contul lor OnePlus și să viziteze pagina produsului OnePlus Buds Z2, unde vor găsi reducerea.

Despre OnePlus

 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *