LG ULTRAGEAR ESTE PARTENER OFICIAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN DE LEAGUE OF LEGENDS

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Monitoarele de gaming LG UltraGear fac echipă

cu cei mai buni gameri din Europa

 

LG Electronics (LG) și-a anunțat participarea în calitate de partener Official Display la Campionatul European League of Legends (LEC) pentru sezoanele 2022 și 2023. Acordul plasează monitoarele de gaming LG UltraGear™ pe scena principală a competiției globale, pentru o experiență de joc ultra-smooth și ultra-responsive încă din prima zi a sezonului, pe 14 ianuarie.

LEC este un turneu profesionist de League of Legends organizat de Riot Games în Europa, o competiție în care zece echipe de cinci jucători concurează pentru supremația în „League”, arena de luptă multiplayer care continuă să fie extrem de populară încă de la lansare, din 2009. Pe tot parcursul turneului, LG va fi sponsorul unor segmente precum Replays și Match of the Week.

LG LoL

Noul parteneriat de doi ani cu LEC are potențialul de a ajuta LG să-și extindă în continuare prezența deja considerabilă pe scena globală de esports. Relația puternică dintre LG UltraGear și comunitatea de gaming a fost construită de-a lungul anilor prin implicare activă și produse de ultimă generație care răspund nevoilor gamerilor de astăzi. Datorită tehnologiilor de afișare LG, care acordă prioritate timpului de răspuns, contrastului și culorilor precise, monitoarele LG UltraGear au devenit preferatele gamerilor de pretutindeni, oferind ecrane cu rezoluție 4K și tehnologie Nano IPS cu timp de răspuns de 1ms Gray-to-Gray (GTG).*

„Suntem încântați să jucăm un rol atât de important în una dintre cele mai populare competiții de esports din lume”, a declarat Seo Young-jae, head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Așteptăm cu nerăbdare să vedem monitoarele noastre alături de către cei mai buni jucători ai LEC, astfel încât să putem livra în continuare produse care să răspundă nevoilor celor mai pretențioși gameri.”

Fanii din întreaga lume pot urmări toată acțiunea, inclusiv transmisiunile jocurilor și informații actualizate despre program, la lolesports.com. Urmăriți contul oficial de Twitter @UltraGearGaming pentru a participa la un eveniment social media și pentru a câștiga premii, inclusiv produse UltraGear.

Modelul LG 27GN950. Este necesară o placă grafică care acceptă DSC pentru a afișa 4K 144Hz. Pentru un timp de răspuns de 1 ms, trebuie să fie activat modul Faster.

 

Despre LG Electronics Business Solutions

LG Business Solutions este un partener de încredere care oferă produse și soluții inovatoare pentru diverite industrii din întreaga lume. Cu un portofoliu de oferte unice, de la signage OLED și LED lider în industrie, până la soluții solare de înaltă eficiență, LG este un nume respectat de clienții din întreaga lume. Soluțiile IT de la LG includ monitoare business, laptopuri, proiectoare, dispozitive cloud și display-uri medicale, toate concepute pentru a maximiza eficiența muncii și pentru a returna o valoare puternică clienților săi. Pentru mai multe despre soluțiile de business LG, vizitați www.LG.com/b2b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *