Noul moto g31 este disponibil în România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 13 ianuarie 2022 – Unul dintre cei mai noi membri ai familiei moto g, moto g31  este disponibil acum în România. Lansat oficial în noiembrie 2021, alături de noua generație de dispozitive moto g:  moto g200  5Gmoto g71  5g, moto g51 5g și moto g41, noul moto g31  poate fi achiziționat de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone. Noul smartphone este echipat cu o tehnologie superioară de afișare datorită ecranului OLED Full HD+ de 6,4″ la care se adaugă un sistem triplu de camere, versatil și o baterie de 5000 mAh.

Ecranul de 6,4” al dispozitivului moto g31  transformă vizionarea filmelor, jocurile pe telefon sau simpla navigare într-o experiență mai clară și mai interactivă pentru utilizatori, cu peste 400 pixeli pe inch și o rezoluție Full HD+, oferind un contrast incredibil datorită tehnologiei OLED.

MOTO G31

Dotat cu un sistem triplu de camere, moto g31  le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea fotografii clare, în orice condiții de luminozitate și din orice unghi datorită senzorului de 50MP.1 Tehnologia Quad Pixel îmbunătățește calitatea fotografiilor datorită sensibilității de 4 ori mai bună la lumină scăzută, capturile devenind mai clare și mai vibrante. Utilizatorii moto g31  pot realiza, de asemenea, fotografii cu unghi ultra-larg de 118 ° și portrete cu aspect profesional cu un singur obiectiv. Acest senzor avansat oferă două perspective într-una singură, cu de 4 ori mai multe elemente încadrate într-o singură captură, spre deosebire de un obiectiv standard de 78 °. Din acest ansamblu de obiective mai face parte și camera dedicată Macro Vision, destinată prim-planurilor extrem de detaliate.

Pe lângă sistemul de camere, pe lista specificațiilor cheie ale lui moto g31 se numără și bateria de 5000 mAh, care asigură o durată de viață de aproximativ 36 de ore, cu o singură încărcare2, procesorul octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming și o viteză crescută de 4G + LTE.  Spațiul de stocare de  64/128 GB al dispozitivului poate fi suplimentat cu până la 1 TB folosind slotul pentru card microSD.4

 

Toate aceste caracteristici competitive sunt îmbinate optim într-un telefon care atrage atenția atât prin design, cât și prin specificații. Indiferent dacă mergeți la alergat sau răspundeți la un apel pe o vreme ploioasă, designul rezistent la apă păstrează telefonul protejat. moto g31  are un design complet nou pentru familia de telefoane moto, prin aspectul curbat și este disponibil în două culori unice, Mineral Grey și Baby Blue.

Inovații software utile:

My UX este un  software ușor de utilizat care le permite utilizatorilor să își customizeze experiența de utilizare a dispozitivelor Motorola, prin gesturi și interacțiuni intuitive. De asemenea, utilizatorii pot duce muzica, videoclipurile, jocurile și temele dispozitivului la nivelul următor prin  setări personalizate. Aceștia se pot bucura în continuare de o experiență Android pură și de toată puterea Android 11, fără skin-uri de software greoaie sau aplicații duplicate.

ThinkShield pentru mobil este o extensie a portofoliului Lenovo ThinkShield. A fost proiectat pentru a oferi cele mai bune caracteristici de securitate, administrare, productivitate și servicii de calitate end-to-end pentru dispozitivele Motorola. ThinkShield for Mobile  a câștigat recent premiul „Mobile Security Solution Provider of the Year” oferit de Mobile Breakthrough.

Noul moto g31  poate fi achiziționat în România de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone.

Despre Lenovo și Motorola

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin blogului nostru  StoryHub  și  Motorola Global.

Declinarea responsabilității juridice:

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO  și familia de mărci MOTO sunt trademarks ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. ©2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

  1. Senzorul de 50MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12.5MP.

 

  1. Revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe testarea într-un profil de utilizare mixtă(care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnaluluil, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

 

  1. Spațiul de stocare disponibil utilizatorilor este mai mic datorită multor factori, printre care sistemul de operare, software-ul și funcțiile care utilizează o parte din această capacitate; se poate modifica odată cu actualizările de software.

 

4.Suportă până la 1T card microSD, carduri microSD vândute separat. Conținutul cu restricțiile DRM este posibil să nu poată fi mutat pe cardul microSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *