Industria minieră ține pasul cu evoluțiile tehnologice cu ajutorul echipamentelor 5G Huawei 

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București 14 ianuarie.   Producătorul Freeport Indonezia lucrează cu grupul local de telecomunicații Telkom la un proces de minerit 5G, cu ajutorul echipamentelor Huawei, un proiect major care urmează să fie lansat în luna mai. Producătorul chinez de cărbune Jinneng  anunțase deja din luna noiembrie a anului trecut această colaborare cu frunizorul de tehnologie.

Ministrul întreprinderilor de stat, Erick Thohir, le-a mărturisit participanților de la Universitatea din Sumatra de Nord din Medan că procesul, care va fi legat de mașini autonome, va reprezenta primul pilot minier 5G major din Asia de Sud-Est.

Mineritul la adâncime este foarte dificil și este important să protejăm muncitorii care lucrează în mină, astfel încât 5G funcționează pentru a menține siguranța operațională“, a mărturisit acesta.

logo (2)

Directorul general al Planului strategic al rețelei Telkomsel, Christian Guna Gustiana, a declarat că una dintre oportunitățile de utilizare a 5G cu Freeport Indonezia va fi operarea vehiculelor automate grele. Excavatoarele, de exemplu, ar putea fi conduse în rețeaua 5G de la distanță, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să conducă vehiculul. Latența dintre comanda dată și vehiculul care răspunde trebuie să fie foarte scăzută – sub 1 milisecundă – iar acestea sunt viteze pe care doar 5G le poate atinge.

Thohir a declarat faptul că speră ca președintele Joko Widodo să viziteze sediul Freeport Indonezia în luna mai pentru a lansa proiectul.

Despre Huawei

Fondat în 1987, Huawei este un furnizor important la nivel mondial de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem mai mult de 194.000 de angajați și funcționăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Misiunea noastră este de a aduce sfera digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom contribui la o conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud-ul și inteligența artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construiți platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefiniți experiența utilizatorului cu AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.

Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online la www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *