SOUNDBARUL PREMIUM DE LA LG, PREMIAT LA CES 2022

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prezentată de LG Electronics (LG) la CES, noua gamă de produse audio oferă modele cu performanțe premium. Printre cele 150 de premii și distincții pe care brandul le-a obținut pentru lansările din cadrul evenimentului s-au numărat și cele acordate soundbarului LG S95QR pentru inovație, tehnologie și design.

Noul soundbar premium LG (modelul S95QR) este o soluție audio ce oferă o ieșire de 810W și 9.1.5 canale imersive de sunet surround pur. Cele cinci canale up-firing, inclusiv primul difuzor up-firing central din lume (trei pe soundbar și două pe difuzoarele spate separate) îmbunătățesc claritatea și măresc scena sonoră pentru mai mult realism. Alegerea perfectă pentru iubitorii de film care doresc să-și îmbunătățească experiența de home cinema, difuzorul central al soundbarului LG oferă un dialog mai clar, iar conținutul Dolby Atmos și DTS:X devine mai captivant. În plus, cu IMAX Enhanced, utilizatorii se pot bucura de un sunet tridimensional uimitor atunci când vizionează conținut compatibil.

LG-Soundbar-02-scaled

LG S95QR are câteva îmbunătățiri esențiale, în special o creștere a performanței noilor drivere pentru difuzoare, speaker chambers și subwoofer. Wooferele mai mari oferă o calitate audio premium, cu bass profund și rezonant, care simulează sistemul de sunet al unui cinematograf. În 2022 LG a actualizat difuzoarele wireless din spate de la patru la șase canale, cu patru drivere frontale/laterale care să însoțească cele două drivere up-firing. Difuzoarele din spate sunt concepute pentru a distribui uniform sunetul într-un spațiu generos de 135 de grade, oferind mai multă flexibilitate în plasarea difuzoarelor, mai ales în cazul camerelor mai mici.

O soluție potrivită pentru gameri și pasionați de muzică, soundbarul LG are o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și un mod automat de latență scăzută (ALLM), făcând acest produs un must-have pentru gamerii care aleg jocurile pe consolă și care își doresc ca sunetul să fie sincronizat perfect cu acțiunea de pe ecran¹.

LG-Soundbar-01-scaled

Când este conectat la un televizor LG compatibil, soundbarul LG folosește tehnologia advanced AI Sound Pro a televizorului pentru a face ca întregul conținut să sune mai clar și mai real. Mulțumită îmbunătățirii AI Room Calibration, modelul S95QR își poate adapta sunetul la orice spațiu, analizând dimensiunile încăperii pentru a oferi un sunet de joasă frecvență calibrat pentru acuratețe maximă. Mai mult, compatibilitatea între dispozitive permite ca atât televizorul LG, cât și soundbarul să fie controlate cu aceeași telecomandă.

Gama din 2022 de soundbaruri LG este concepută cu grijă pentru mediu, având o amprentă de carbon mai redusă pe tot parcursul ciclului de viață al produsului. Pe lângă livrarea în ambalaje de hârtie 100% și utilizarea rășinii din plastic reciclat pentru carcasă, noile modele de soundbar utilizează un material nou din fibră compozită care este mai ușor, pentru a reduce emisiile de carbon în timpul transportului. Mai mult, datorită consumului de energie relativ redus, soundbarurile LG economisesc energie și în timpul utilizării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *