AppGallery, magazinul de aplicații Huawei, a adunat peste 3.000 de aplicații locale și mai mult de 187.000 de aplicații globale în acest an

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 29 iunie 2022  AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei, a reușit să strângă mai mult de 3.000 de aplicații locale în acest an, oferind utilizatorilor români de telefoane Huawei posibilitatea de a găsi toate aplicațiile dorite, printre cele mai populare numărându-se aplicații bancare precum BT Pay, George Romania, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti sau aplicații ale operatorilor de telefonie mobilă precum My Vodafone Romania, My Orange Romania, DIGI.ro sau MyAccount Telekom.

Românii pot accesa și aplicații ale supermaketurilor/hypermarketurilor și magazinelor populare de la noi, cum ar fi Carrefour, Lidl/Lidl plus, Kaufland, Altex, AboutYou sau elefant.ro.

Alte aplicații foarte căutate de utilizatorii români de device-uri Huawei care sunt disponibile în AppGallery sunt și MyEdenred Romania, Bolt sau E.ON Myline.

La nivel global, AppGallery are peste 187.000 de aplicații, printre care se numără și Snapchat, Tiktok, Revolut, Microsoft office sau Telegram, unele dintre cele mai descărcate aplicații atât la noi, cât și la nivel internațional.

AppGallery (1)

Magazinul de aplicații Huawei vine cu numeroase beneficii pentru utilizatori, cum ar fi cupoane pentru jocuri și vouchere care pot fi folosite pentru diverse achiziții la branduri partenere.

La nivel global, AppGallery avea în jur de 580 de milioane de utilizatori activi pe lună la finalul lui 2021, cu 10% mai mulți decât cei din anul anterior. La nivel european, numărul era de 45 de milioane de utilizatori activi pe lună, cu 7% în plus față de anul anterior. În România, numărul a depășit 1.3 milioane de utilizatori activi pe lună în 2021.

Gamerii se pot bucura și de numeroase jocuri populare, pe care le pot descărca din AppGallery și din GameCenter, precum Angry Birds 2, cunoscutul joc cu păsări distrugătoare, Garena Free Fire: Rampage, joc de tip shooter apreciat de fanii genului și PUBG Mobile, unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga lume, care a depășit 1 miliard de descărcări la nivel global în 2021.

Alte jocuri apreciate și căutate care pot fi descărcate din AppGallery sunt: State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse, Lords Mobile, Evony: The King’s Return, Top Eleven 2022: Be a Soccer Manager, Gaminator Casino Slots – Play Slot Machines 777, Call of Antia: Match 3 RPG sau Gardenscapes.

“Ne propunem să creștem AppGallery în continuare, oferind cât mai multe aplicații relevante la nivel local în România, astfel încât utilizatorii Huawei de aici să găsească orice aplicație au nevoie. Avem peste 3.000 de aplicații la nivel local anul acesta și ne concentrăm eforturile de business spre o creștere permanentă a acestui număr. De asemenea oferim partenerilor noștri dezvoltatori tot sprijinul necesar pentru integrarea aplicațiilor cu HMS Core, pentru a primi expunerea la un public în continuă creștere, care caută inovație și experiențe unice de utilizare.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Până acum, Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, atât la nivel local, cât și la nivel global, concentrându-se pe necesitatea de a oferi utilizatorilor Huawei cele mai căutate și relevante aplicații. Aplicațiile disponibile sunt împărțite pe categorii precum: financiar, divertisment, ecommerce, business, food&drinks, transport și navigație, educație, călătorii, sport & sănătate.

Huawei AppGallery oferă recomandări de aplicații populare în funcție de locația utilizatorului. De asemenea, va recomanda utilizatorilor cea mai compatibilă versiune pe baza diferitelor dispozitive utilizate. Până la 31 martie 2022, numărul de utilizatori activi lunar a depășit 580 de milioane, iar numărul de distribuții (descărcări, instalări și reinstalări, plus update-uri pentru aplicații) a depășit 432 de miliarde în 2021 la nivel global.

AppGallery mizează pe strategia “Global + Local” și îi ajută pe dezvoltatorii locali să acceseze o platformă accesibilă la nivel mondial. Magazinul de aplicații al Huawei își concentrează eforturile pe colaborarea cu dezvoltatorii atât la scară locală, cât și globală, pentru a aduce cele mai relevante aplicații utilizatorilor din întreaga lume.

La rândul lor, dezvoltatorii se orientează din ce în ce mai mult spre AppGallery pentru a ajunge la publicul local, dar și pentru a accesa audiența globală a platformei care este în continuă creștere. În ultimii 2 ani, AppGallery a integrat aplicații populare la nivel global cum ar fi Moovit și Bolt în sectorul transporturilor, Viber din categoria comunicațiilor și diverse aplicații căutate de public, cum ar fi Booking.com și Tidal.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai simplă – iar acest lucru face parte din strategia extinsă “1+8+N” a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă de distribuție a aplicațiilor deschisă, inovatoare, accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja cu strictețe confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind totodată o experiență unică și inteligentă. Fiind unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, descărcările totale depășind 432 miliarde în 2021.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, urmăriți-ne pe: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook:

https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter:

https://twitter.com/AppGallery

Instagram:

https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:

https://www.youtube.com/c/AppGallery/featured

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind o treime din populația lumii. Compania deţine 14 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, India şi China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive din gama wearable și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.huawei.com/en

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Youtube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *