Mandy Foods castiga Superior Taste Award 2022 pentru produsul “Vegetal Original”

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Produsul „Mandy Classic Vegetable Spread (Vegetal Original)” a obtinut certificarea “Superior Taste Award” la nivel remarcabil acordata de catre „International Taste Institute”. Certificarea Superior Taste Award reprezinta recunoasterea suprema a produselor de inalta calitate gustativa de catre un juriu format din elite ale domeniului HORECA. La eveniment participa chefi recunoscuti din intreaga lume, reprezentanti ai asociatiilor culinare de top, chefi cu stele Michelin, MOF, chefi pentru presedinti si case regale.

Evenimentul are loc anual la Bruxelles, iar produsele sunt testate „in blind” de catre cei 198 de chefi si somelieri premiati international. Acestia analizeaza sute de produse din intreaga lume, fara sa le cunoasca provenienta sau ambalajul.

Evaluarea a durat 136 de ore, iar participantii au degustat produsele prin 5 criterii internationale de analiza senzoriala hedonica: prima impresie, aspect, olfactiv, gust si textura.

„Recunoasterea internationala a produsului „Mandy Foods Vegetal Original” este o confirmare a experientei gastronomice si a dedicarii cu care compania noastra cauta sa revolutioneze industria alimentara. Gama de vegetale a fost lansata in 2002 de Mandy Foods in format de 120 si 200 grame si a reprezentat o noutate absoluta pe piata, revolutionand segmentul sau la acea vreme. Pana in prezent, produsul “Vegetal Original” a ramas motorul principal al companiei, in timp ce constanta, seriozitatea si profesionalismul continua sa fie parte integranta din filosofia de business a brandului”, a declarat Aly Morad, CEO Mandy Foods.

International Taste Institute

„Este misiunea noastra sa imbunatatim calitatea gustativa a produselor si sa lansam produse care sa intruneasca toate criteriile de excelenta. Cu pasiune si dedicatie analizam constant tendintele de piata, punem accentul pe proiecte care aduc valoare adaugata consumatorilor si pe inovatii – atat la nivel de produs, cat si de tehnologii folosite.”, a declarat Alina Lupascu, Director de Marketing Mandy Foods.

Produsul “Vegetal Original” este o alternativa delicioasa la produsul de origine animala si este dedicat tuturor celor care isi doresc sa savureze un gust unic. Iubit in egala masura de persoanele vegetariene, de cele care tin post dar si de cei care prefera produsele din carne, “Vegetal Original” se remarca prin calitatea ingredientelor, si, bineinteles, gustul sau delicios, acum recunoscut international.

De altfel, o confirmare a calitatii produsului „Vegetal Original” vine si din partea consumatorilor din Romania unde produsul este lider de piata pe segmentul sau.            Mandy Foods Vegetal Original este disponibil la vanzare in doua variante de gramaj, de 120g, respectiv 200g.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *