Epson anunță două noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Imprimantele extind oportunitățile de piață pentru clienți și oferă niveluri mai ridicate de productivitate, flexibilitate și eficiență

 

 

 

București, 27 Septembrie 2022 –  Epson și-a consolidat poziția de lider pe piața imprimantelor cu sublimare prin lansarea a două noi produse cu sublimare de 44 de inci. Proiectate pentru imprimare de volume mici și medii, SureColor SC-F6400 cu 4 culori și SureColor SC-F6400H cu 6 culori sunt ideale pentru aplicații precum producția de textile, produsele personalizate și reproducerea fotografică de nivel înalt. Imprimantele oferă o serie de îmbunătățiri semnificative, inclusiv creșterea productivității și reducerea pierderilor.

Bazate pe tehnologia revoluționară Epson Micro TFP PrecisionCore, concepută pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii, ambele imprimante oferă avantaje diferite, în funcție de nevoile utilizatorului. SC-F6400 crește productivitatea cu 20% față de modelul predecesor, SC-F6300. SC-F6400H oferă o gamă cromatică extinsă prin utilizarea CMYK, plus posibilitatea de a alege între roz fluorescent și galben fluorescent, cyan deschis și magenta deschis sau portocaliu și violet. Prima imprimantă cu sublimare Epson cu 6 culori, de 44 de inci, SC-F6400H deschide ușa către o gamă extinsă de posibile utilizări, atât pentru mediile de tipărire textile, cât și pentru cele rigide. Utilizatorii din producția de modă, îmbrăcăminte pentru casă, îmbrăcăminte sportivă, semnalistică pe materiale moi și articole promoționale vor găsi această îmbunătățire deosebit de interesantă.

Screenshot 2022-09-27 151409

SC-F6400 și SC-F6400H oferă mai multe alte avantaje pentru utilizatorii din mediul de afaceri, inclusiv pachete de cerneală noi, de capacitate mai mare, care conțin cu 45%* mai multă cerneală (1,6 l), reducând frecvența de înlocuire și reziduurile.

Recipientele de cerneală trebuie doar scuturate și introduse, fără să le mai turnați și amestecați, ceea ce poate crea murdărie.

Imprimantele sunt, de asemenea, dotate cu un nou ecran tactil de 4,3 inci, care este cu 30% mai mare decât modelul anterior. Rutinele simplificate de întreținere minimizează timpii de funcționare, iar pachetele de software sunt incluse pentru a ajuta companiile să ruleze mai eficient și să analizeze mai bine costurile și profitabilitatea. Ambele produse oferă utilizatorilor o soluție completă, inclusiv hardware, software, capete de printare, cerneală, hârtii pentru sublimare, garanție, iar SC-F6400H include o rolă de preluare.

„Cu o cotă de piață ridicată, Epson și-a construit o reputație solidă în ceea ce privește susținerea afacerilor cu adevărate soluții de imprimare complete, care oferă cele mai înalte niveluri de calitate, flexibilitate și rentabilitate”, a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria.” Aceste noi imprimante sunt exemple perfecte ale angajamentului nostru de a asculta nevoile pieței și de a oferi soluții oportune și eficiente.”

*În comparație cu SureColor SC-F6300.

Pentru a fi la curent cu noua campanie, urmăriți-ne pe Instagram @EpsonEurope, @epson_romania sau vedeți cel mai recent conținut pe canalul nostru de YouTube la adresa https://www.youtube.com/user/EpsonEurope

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Pentru a fi la curent cu noua campanie, urmăriți-ne pe Instagram @EpsonEurope sau vedeți cel mai recent conținut pe canalul nostru de YouTube la adresa https://www.youtube.com/user/EpsonEurop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *