Disney+ lansează trailerul oficial pentru serialul original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Toate cele șase episoade ale seriei, în care vedeta explorează modul în care putem trăi mai bine și mai mult timp, vor fi disponibile pe platforma de streaming din 16 noiembrie.

 

Trailerul poate fi vizionat AICI

București, 10 octombrie, 2022 – Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic. În seria documentară alcătuită din șase părți, vedeta internațională Chris Hemsworth („Operațiunea de recuperare”, „Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce explorează modul în care poate combate îmbătrânirea, încercând totodată să descopere întregul potențial al corpului uman. Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice, „Dincolo de limite” spulberă înțelepciunea convențională despre optimizarea vieții. Toate episoadele au premiera pe 16 noiembrie, exclusiv pe Disney+.

De la regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale”, „Lebăda Neagră”) și compania sa de producție Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root și noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth și Ben Grayson, „Dincolo de limite” aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire. Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în știința și pornește de la noi cercetări și tradiții de lungă durată. Misiunea lui Chris este de a înțelege mai bine limitele corpului uman și de a descoperi modalități prin care toți putem să ne extindem sănătatea și fericirea până la vârste înaintate.

logo

Păstrându-se în cea mai bună condiție fizică și cunoscut mai ales pentru interpretarea un supererou nemuritor, Chris a avut întotdeauna grijă de sănătatea și de condiția sa fizică. Dar, acum, la sfârșitul celei de-a treia decade a vieții, vrea să afle cum să își valorifice potențialul minții și al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp – nu doar pentru el și copiii săi, ci și pentru copiii copiilor săi. Fiecare provocare îl determină pe actor să își depășească limitele. Prin intermediul serialului, telespectatorii vor învăța tehnici pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți sănătatea și propria viață.

După ani de zile de pregătire, avându-i alături pe cei dragi, inclusiv pe soția sa Elsa Pataky și frații Luke Hemsworth și Liam Hemsworth, Chris a intrat în proiectul „Dincolo de limite”, hotărât să își exploreze sănătatea emoțională și cognitivă, pe lângă provocarea limitelor fizice. Deschis la minte și onest, actorul a lucrat neobosit pentru a-și spori rezistența mentală și pentru a face față unora dintre cele mai dure realități pe care viața ni le rezervă tuturor. Este o experiență profundă, autentică și plină de smerenie pentru Chris. Pe lângă provocările sale îndrăznețe și emoționale, „Dincolo de limite” împărtășește, de asemenea, povești fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecțiile longevității în propriile vieți, cu beneficii surprinzătoare pe care toți le putem obține.

Chris nu a dorit să vorbească doar despre teoriile științifice care i-ar fi putut prelungi și îmbunătăți viața, ci a dorit să le testeze cu adevărat – dorind să facă ceva cu adevărat măreț! Fiecare provocare epică este spectaculoasă și unică. Printre acestea se numără înotul de 800 de metri printr-un fiord arctic cu temperaturi de -36 de grade, cățăratul pe o frânghie de 30 de metri care atârnă deasupra unui canion și mersul în vârful unui zgârie-nori înalt de 900 de metri, la 80 de etaje, cu ajutorul unei macarale.

Fiecare provocare necesită un program autentic de pregătire și profunzime din partea lui Chris, alături de experți de talie mondială. Unele, cum ar fi escaladarea cu coarda peste un canion, au necesitat luni de pregătire. Altele, cum ar fi postul de patru zile în care Chris a băut doar apă, au fost (din fericire!) mult mai scurte, însă nu de puține ori actorul s-a aflat la un pas să renunțe. Printre experții și oamenii de știință care l-au ghidat pe Chris în cele șase aspecte fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp se numără:

  • Ross Edgley, un atlet al sportului extrem și autor de științe sportive, pregătește corpul lui Chris pentru a înota în ape aproape înghețate;
  • Peter Attia, un medic specialist în longevitate de la Attia Medical, îi predă lui Chris știința îmbătrânirii și cum să o combată prin diferite tehnici;
  • Professor Modupe Akinola, profesor asociat de management la Columbia Business School, îi oferă lui Chris instrumentele necesare pentru a face față stresului;
  • Sharon Sha, medic și profesor asociat clinic și vicepreședinte asociat de cercetare clinică în neurologie și științe neurologice în cadrul Centrului Stanford pentru tulburări de memorie, îl ajută pe Chris să combată procesul de îmbătrânire a minții;
  • BJ Miller,președinte și consilier la Mettle Health, îl ghidează pe Chris într-o călătorie prin bătrânețe și mortalitate;
  • Alua Arthur, moașă a sufletului și fondator al organizației Going with Grace, îl determină pe Chris să vorbească deschis despre propria moarte;
  • Tanya Streeter, scafandru profesionist, îl antrenează pe Chris să își țină respirația sub apă.

Cele șase episoade care vor fi difuzate din 16 noiembrie abordează teme precum:

  • Rezistența la stres:Încă din adolescență, stresul a făcut parte din viața lui Chris, acesta dorind să învețe cum să îl gestioneze mai bine. Psihologul Modupe Akinola îl provoacă să își păstreze calmul în timpul unei plimbări terifiante de-a lungul unei grinzi care iese din acoperișul unui zgârie-nori. Modupe îl va antrena pe Chris în tehnici fizice și psihologice puternice pe care le putem folosi pentru a controla stresul din viața noastră și a combate riscul pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate pe termen lung.
  • Șoc:Pentru a maximiza longevitatea, ați putea crede că este mai bine să rămâneți în zona de confort. Dar unii oameni de știință cred că ar trebui să facem contrariul, deoarece expunerea la temperaturi extreme poate declanșa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneții. Chris se îndreaptă spre înghețatul Arctic împreună cu frații săi Liam și Luke pentru a se confrunta cu cea mai bună terapie prin frig.
  • Fasting: Chris apelează la medicul specializat în longevitate Peter Attia pentru a afla cum schimbarea obiceiurilor alimentare îl poate ajuta în căutarea longevității. În mod ironic, răspunsul este să nu mănânce deloc timp de patru zile. Dacă poate suporta foamea, postul va debloca puterile anti-îmbătrânire ale organismului său și îi va oferi lui Chris agerimea de care are nevoie atunci când va încerca să vâneze următoarea masă… prin pescuitul cu sulița în largul Marii Bariere de Corali.
  • Rezistență: În timp ce Chris se antrenează pentru „Thor: Iubire și tunete”, trebuie să își dezvolte corpul ca pentru un zeu nemuritor. Dar, de asemenea, vrea să aibă și genul de mușchi care, după cum s-a dovedit științific, îl ajută să rămână puternic și sănătos pe măsură ce îmbătrânește în viața reală. Făcând echipă cu guru al sporturilor extreme Ross Edgley, actorul se antrenează pentru o provocare epuizantă de escaladare a unei frânghii de 30 de metri, transformându-și astfel corpul într-un instrument.
  • Memorie: Chris s-a străduit întotdeauna să-și mențină corpul sănătos; acum este timpul să înceapă să aibă grijă și de creierul său. Neurologul Dr. Sharon Sha îl provoacă să plece în sălbăticie, fără GPS sau hartă. Făcând echipă cu prietenul său, Otis Hope Carey, un artist al Primelor Națiuni, Chris va trebui să se adapteze în natură pentru a naviga prin ținutul strămoșesc îndepărtat al lui Otis. Drumeția trezește cele mai prețioase amintiri ale lui Chris.
  • Acceptarea: Până acum, Chris a făcut tot ce a putut pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Acum se confruntă cu cea mai extremă și mai emoționantă provocare: trei zile într-un sat de pensionari în timp ce poartă un costum de îmbătrânire care transformă cea mai simplă activitate într-o sarcină herculeană. El testează teoria conform căreia cel mai bun mod de a combate îmbătrânirea și teama de mortalitate ar putea să nu fie acela de a lupta împotriva ei, ci de a o accepta.

„Chris Hemsworth: Dincolo de limite” este produs de Protozoa, Nutopia și Wild State pentru National Geographic. Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State. Darren Aronofsky și Ari Handel sunt producători executivi pentru Protozoa. Pentru Nutopia, Jane Root, Arif Nurmohamed și Ruth Shurman sunt producători executivi. Bengt Anderson și Matt Renner sunt producători executivi pentru National Geographic.

Ne puteți găsi și pe https://facebook.com/DisneyPlusRO

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Despre National Geographic Partners

National Geographic Partners LLC (NGP), companie joint-venture dintre Disney și National Geographic Society, își propune să ofere publicului din întreaga lume conținut premium din domeniile știință, aventură și explorare, prin intermediul unui portofoliu inegalabil de instrumente media. NGP combină canalele de televiziune National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo) prezente la nivel global cu instrumentele media și cele destinate consumatorilor ale National Geographic: revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platformele digitale și social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe și evenimente, vânzări, licențe și activități e-commerce. Extinderea cunoașterii și înțelegerii lumii au reprezentat obiectivul central al National Geographic timp de 132 de ani, iar acum se dedică aprofundării, depășirii frontierelor, și explorării mai departe, fiind prezenți în 172 de țări, în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP alocă 27% din câștigurile sale societății nonprofit National Geographic pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educației. Pentru mai multe informații, puteți vizita www.natgeotv.com sau www.nationalgrographic.com.

Despre Protozoa Pictures

Protozoa Pictures, cu sediul în Chinatown NYC, este condusă de Darren Aronofsky și partenerul său, Ari Handel. Printre filmele pe care le-au realizat în trecut se numără „PI”, „ RECVIEM PENTRU UN VIS”, „FÂNTÂNA”, „LUPTĂTORUL”, „LEBĂDA NEAGRĂ”, NOAH, mother! și THE WHALE; precum și JACKIE, de Pablo Larrain, WHITE BOY RICK, de Yann Demange, documentarul SOME KIND OF HEAVEN, de Lance Oppenheim, CATCH THE FAIR ONE, de Josef Kobuta Wladyka, și recentul documentar THE TERRITORY, de Alex Pritz. Printre producțiile viitoare se numără THE GOOD NURSE, de Tobias Lindholm, și LITTLE DEATH, de Jack Begert. Printre creditele lor recente pentru televiziune se numără ONE STRANGE ROCK și WELCOME TO EARTH pentru Nat Geo, și BLACK GOLD pentru Paramount+. Urmează „CHRIS HEMSWORTH: DINCOLO DE LIMITE” și SENTIENT pentru Nat Geo, și KINDRED pentru FX.

Despre Nutopia

Nutopia este cunoscută pentru crearea de seriale factuale premiate, la scară globală, și pentru un nou gen de televiziune, „mega-doc”, care combină cinematografia epică cu drama de acțiune sau cu documentare de înaltă clasă și talente celebre. Printre succesele Nutopia se numără serialele premiate „O planteă stranie” pentru National Geographic, „Ultimii țari” pentru Netflix, „Extra Life: A Short History of Living Longer” pentru PBS, „Calm” pentru HBO Max, „Bebeluși” pentru Netflix, „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și „Bun venit pe planeta Pământ” cu Will Smith pentru Disney+. Printre proiectele viitoare se numără „African Queens” cu Jada Pinkett Smith pentru Netflix și un nou serial de șase episoade cu José Andrés pentru Discovery Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *