Care este cea mai buna marca de frigidere?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Citesc tot timpul pe internet fel de fel de scrieri despre frigidere. Care sunt mai bune, care sunt mai fiabile, care racesc mai bine, care au piese mai ieftine, unde sunt fabricate. Ca la masini, oamenii incearca sa faca o achizitie pe termen lung si uita de faptul ca ceea ce este important nu este neaparat marca, ci sa se incadreze in buget si sa le satisfaca nevoile.

selgros 11

Nevoile sunt diferite de la o persoana la alta. Unii au nevoie de capacitate mare, altii au nevoie de racire foarte buna (sunt mult membri ai familiei si se deschide foarte des usa frigiderului), altii au nevoie de un congelator mai mare, altii au nevoie de congelator in partea de jos (nu sus), altii au nevoie de multe compartimente separate pentru a nu se transmite mirosuri, altii pun accent pe durabilitate. Suntem diferiti si avem nevoie diferite. Este ceva normal. Tocmai de aceea exista o multime de variante care sa satisfaca nevoile tuturor.
Chiar si in Targu Mures gasesti frigidere in o multime de locuri. Selgros este unul dintre ele si acolo vei gasi chiar preturi bune. Chiar foarte bune in perioada 22-24 august la toate produsele Arctic.

Pana la urma, frigiderul are scopul de a tine alimentele proaspete pentru un anumit timp si asa ar trebui sa il privim. Cu siguranta o persoana care are un anumit buget nu va cumpara un frigider foarte scump doar pentru ca este mai bun. Il va alege pe cel mai bun dintre cele care se incadreaza in bugetul sau.

Un alt aspect la acest capitol este cel al fabricarii acestor frigidere. Ca in cazul hainelor, lumea se uita unde sunt fabricate si cred ei ca asa isi pot da seama de nivelul calitatii. Acest aspect nu mai este de mult valabil pentru niciunul dintre produsele existente pe piata. Foarte multe marci de renume si-au deschis fabrici in tari precum China sau Turcia pentru ca forta de lucru este mult mai ieftina, iar costurile de fabricatie sunt mai mici, deci si costurile produsului respectiv devin mai mici. Calitatea, insa, ramane aceeasi. Nu poti avea pretentii in secolul 21 ca toate produsele sa fie fabricate in tarile de provenienta ale firmelor. Este ceva absurd. Criza economica i-a facut pe toti sa se reorienteze in privinta locului de fabricatie, dar nu si in privinta calitatii.

Selgros Targu Mures
Produse alimentare si nealimentare
Comuna Ernei nr. 591 Targu Mures , RO
Tel: 0265 205 000
Fax 0265 205 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *